پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 622
نویسنده : حسین

سخنان دیروز امام خامنه ای در جمع هیئت دولت بار دیگر ثابت کرد نقشه پیچیده عمر و عاص های انقلاب برای انحرافی خواندن گفتمان دولت نهم و دهم آزمونی سخت برای عمارپندارهای متوهم است.

با مروری بر توطئه ها و کودتای نرمی که در سه سال گذشته شاهد آن بودیم و پر حجم ترین و گسترده ترین فشارهای خوردکننده و طاقت فرسا بر فرزند پاک و مظلوم ملت و دولت دهم وارد ساختند. در این میان درسها و نکات ارزشمند و آموزنده و قابل تاملی است که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

درس اولی که از فردای آغاز فتنه سال ۸۸ برای عمارپندارها قابل رصد است به مطالبه بصیرت امام خامنه ای از افسران جنگ نرم از فردای انتخابات ۸۸ برمی گردد. نکته قابل تامل از این مطالبه امام خامنه ای این است که دیده بان انقلاب با رصد توطئه جدید احزاب اقتدار گرا علیه دولت حامی گفتمان انقلاب زودتر و پیش تر از همه به توطئه زمین زدن دولت حامی گفتمان انقلاب واقف می شوند و بر مطالبه بصیرت به عنوان تنها راهکار مقابله با آن پا فشاری می کند. از این رو مطالبه رهبری که ناظر به توطئه های رو به آینده علیه دولت بود را عمارها به گذشته و حوادث انتخابات تاویل کردند و مرتکب اشتباه شدند ومتوجه نشدند مطالبه بصیرت امام خامنه ای از فردای انتخابات ریاست جمهوری آغاز شده است نه از قبل آن

درس آموزنده دوم برگزیدن جهت گیرها و عملکرد دولت حامی گفتمان انقلاب در برابر عملکرد و جهت گیر های همه مخالفین مغرض و بی غرض دولت است. این تیزبینی در بینش سیاسی دیده بان انقلاب که از مراسم تنفیذ ریاست جمهوری در مقابل طیف رنگارنگ مخالفین گذشته و آینده دولت قابل مشاهده است  از ژرفنگری و دقت به عمق هجمه ها و کینه های دشمنان منتخب ملت سر چشمه می گرفت.

پیش بینی امام خامنه ای در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری دور دوم دکتر احمدی نژاد مبنی بر بیکار ننشستن معاندین دولت انقلابی و افزودن بر حجم توطئه ها در برابر دکتر بعنوان ترسیم کننده خطوط کلی جبهه خودی و افسران جنگ نرم بود که با غفلت عمارپندارها مواجه شد.

درس سوم و فوق العاده زیرکانه رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای که اوج کارایی و تبلور اندیشه ناب ولایت الهی را آشکار می سازد جدا ساختن دو جبهه معارضین دولت به جبهه دشمنان و معارضین با گفتمان دولت نهم و دهم  با جبهه حامیان دولت نهم و معارضین دولت دهم دکتر احمدی نژاد بود که بخاطر اشتباه در محاسبات تبدیل به معارض شده بودند.

در واقع بعد از لغو انتصاب فرد مورد اطمینان و هم جهت افکار و اندیشه های گفتمان دولت در معاونت اولی که با حسادت و اشتباه در محاسبات دوستداران دکتر موجب سر خوردگی آنان را فراهم می ساخت به این طیف از معارضین، زمان برای جبران  و تصحیح در عملکرد و افکارشان را می داد تا با شناخت واقعبینانه از گفتمان ناب انقلاب اسلامی به دور از هر گونه تحجر و انقلابی گری های غیر واقع بینانه صراط مستقیم حرکت انقلابی آشکار شود.

درس چهارم رهبر معظم انفلاب برای افسران جنگ نرم که نواخسته پازل دشمن را تکمیل می کنند و با جبهه ای ندیدن صف موافقین و مخالفین انقلاب مسائل فرعی را بر حرکت اصلی نظام غلبه می دهند و با بازی کردن در زمین سیاست پیشگان اقتدار طلب دست به اقدامات اشتباه و احساسی می زنند تمکین به نظر کارشناسی بالاترین مقام رسمی کشور است در یک فرآیند عقلایی و بدور از احساسات است که با نهادینه ساختن بصیرت در جمع  وتشکل های خود به اهداف عالیه انقلاب دست یابند.

درس پنجم و البته آموزنده ترین آن پاسداری از حرکت ملت و نظام در مسیر ارزشهای الهی و انقلابی در برابر سنگین ترین تحریم های فلج کننده خارجی و توطئه های داخلی است به تعبیر امام خامنه ای همنگامیکه یک ملت و مسئولان نظام با حرکت پر شتاب در مسیر اعتلا و آبادانی کشور گام بر می دارد و گفتمان عزت آفرین انقلاب به گفتمان رایج ملت و مسئولان تبدیل می شود بی شک با چهره ای عبوث تر از همیشه از طرف دشمنان قسم خورده ملت و مسئولان ایران اسلامی روبه رو خواهیم بود. 


:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , ,
:: برچسب‌ها: احمدی دلاور , احمدی نژاد ,



هفت وادی عرفان احمدی نژادی ها
نوشته شده در چهار شنبه 12 مهر 1391
بازدید : 633
نویسنده : حسین

برای ما احمدی نژادی ها احمدی نژاد یک فرد یا یک انسان پاک و منزه و یا سمبل عدالت و آزادگی به تنهایی نیست که صد البته احمدی نژاد دارای همه این ویژگی های مثبت است اما در نگاه احمدی نژادی ها احمدی نژاد یک سیرورت معنوی و تکاملی شخصیتی در بستر اجتماع است.

شاید بتوان گفت احمدی نژاد یک مدرسه است که دانش آموزان این مدرسه از سال ۸۴ در مدرسه عدالت خواهی و آزادگی انقلاب نام نویسی کرده اند و همراه با احمدی نژاد در امتحانات و کلاس های درس مختلف دکتر شرکت جسته اند و عده ای با نمرات عالی و متوسط قبول شده اند و به مدارج عالی تر دست یافته اند و عده ای هم مردود شدند و سقوط کردند.

این ویژگی منحصر بفرد احمدی نژاد که از همان آغاز حرکت خود در سال ۸۴ در طرفداران و دلبستگان به ایشان هویدا بود سبب گشت جملگی دلدادگان به ایشان از سال ۸۴ به ایشان این گونه بنگرند که احمدی نژاد ناب ترین ورژن ولایت مداری و مردم داری ملت ایران است و با خیال آسوده می شود قله های ترقی و پیشرفت کشور و جامعه را با او پیمود.

اما این سیرورت معنوی فرد و جامعه با گذر از گردنه های سخت و امتحانات دشوار ممکن بود. مسیری بود که انسان های وارسته از خود و جوان و پر انرژی را طلب می کرد و عافیت طلبان و مرید پرواران و خسته شدگان را از همراهی در این مسیر ممکن نبود.

مردان و زنانی باید قدم در راه می گذاشتند که آزادگی را در خود نهادینه ساخته باشند و طعم سخت عدالت را ابتدا به نفس خود چشانده باشند که اگر چنین نباشند قطعا اگر تا به حال کم نیاورده باشند در ادامه سقوطشان حتمی خواهد بود.

کلاس درس احمدی نژادی ها کم بی شباهت با هفت وادی عرفان نیست هفت وادی عرفان احمدی نژادی ها که از سال ۸۴ اغاز شد  و تا سال ۸۸ چهار مرحله بیداری اراده علم شوق را احمدی نژادی ها طی کردند والبته عده ای در هر مرحله ریزش کردند تا اینکه در سال گذشته با حوادثی که روی داد فقط عاشق ها و دلدادگان دکتر توانستند سر بلند از مرحله عشق بیرون بیاید و به قول دکتر تازه اول عشق است و دو مرحله سخت و دشوار صبر و فنا در پیش روی. 

واپس نوشت: دیدار دکتر با خبرنگاران یکی از زیباترین  کلاس های درس دکتر برای بریده  و پا به رکاب های دکتر بود

 

 

 

 

 


:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , ,
:: برچسب‌ها: احمدی نژاد , عرفان ,



بازدید : 528
نویسنده : حسین
 احمدی‌نژاد در پاسخ به اصرار خبرنگار سی‌ان‌ان درباره موضع صریح وی درباره واقعه هولوکاست، گفت: نباید به دنبال این باشید که بنده پاسخ مورد نظر شما را ارائه کنم چراکه این کار شما تفتیش عقیده است نه مصاحبه.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سفر رئیس‌جمهور به سازمان ملل متحد محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور کشورمان در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان در پاسخ به سوالی درباره واقعه 11 سپتامبر و حوادث پس از آن اظهار داشت: بهتر بود حداقل فردی که گفته می‌شد عامل حوادث 11 سپتامبر و رخدادهای پس از آن بود به طور علنی و شفاف محاکمه می‌شد تا حقیقت آشکار شود.
 
رئیس‌جمهور تصریح کرد: نظرسنجی‌های انجام شده در آمریکا نشان می‌دهد، بیشتر مردم آمریکا درباره علل اصلی حادثه 11 سپتامبر دچار ابهام هستند اما وقتی کسی سوالی درباره این حادثه می‌پرسد، جنجال به راه‌ انداخته می‌شود در حالی که این رخداد بهانه اشغال دو کشور قرار داده شد که درگیری‌های آن همچنان ادامه داشته و بدون آنکه صحت و سقم ادعاها درباره این رخداد اثبات شود، روزانه صدها هزار نفر با تبعات آن درگیر هستند و افراد زیادی کشته، زخمی یا آواره می‌شوند؛ در حالی که اگر در یک تحقیق مستقل علت واقعی رخداد 11 سپتامبر مشخص می‌شد، می‌توان با یک اراده جمعی با آن علت ،مقابله کرد.
 
وی با تأکید بر اینکه به هیچ دلیلی نمی‌توان برخورد با یک گروه از افراد تروریست را بهانه اشغال یک کشور قرار داد، افزود: اگر یک گروه تروریستی مردم و مقامات کشور دیگر را ترور کرده و پس از آن در آمریکا پناه گیرند، آیا این مجوزی برای اشغال آمریکا خواهد بود؟
 
احمدی‌نژاد اضافه کرد: این اتفاقی است که درباره ایران رخ داده و کسانی که 16 هزار نفر از مقامات و مردم بی‌گناه ایران را ترور کرده‌اند در دامان آمریکا پناه گرفته‌اند، اما ملت ایران هرگز ملت و دولت آمریکا را مقصر این رخدادها قلمداد نکرد.
 
رئیس‌جمهور در پاسخ به این سوال که اگر چنین رخدادی در ایران روی می‌داد، دولت ایران چه واکنشی داشت، گفت: ایرانیان حتماً به دنبال شناسایی و برخورد با عوامل و ریشه‌های اصلی چنین واقعه‌ای می‌رفتند و بی‌دلیل دولت‌ها و ملت‌های دیگر را متهم نمی‌کردند.
 
وی ادامه داد: قطعاً دولت آمریکا می‌توانست روش بهتری را در مقابله با تروریسم پیگیری می‌کند و با هزینه کمتر و روش‌های راحت‌تر این مشکل را حل و فصل کند، اما کشتن بیش از یک میلیون نفر در ازای خونخواهی سه هزار کشته حادثه یازده سپتامبر بیش از آنکه باعث مهار تروریسم شود باعث تشدید افراط‌گرایی در منطقه شده و از سوی دیگر برخی رفتارهای آمریکایی‌ها در منطقه که ناشی از عدم شناخت فرهنگ و عقاید مردم است باعث تشدید مشکلات شده است.
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی در خصوص فلسطین گفت: ما خواهان محو اشغالگری، جنگ‌طلبی و کشتن زنان و کودکان هستیم و راه‌حل این مشکل را به رسمیت شناختن حق حاکمیت مردم فلسطین می‌دانیم؛ اگر فلسطین منهای اشغالگری را تصور کنید چه چیز باقی خواهد ماند؛ این حقیقت موضع جمهوری اسلامی ایران درباره فلسطین است.
 
رئیس‌جمهور افزود: بنده به عنوان یک سیاستمدار قبل از سخن گفتن درباره شکل حکومت‌ها و اینکه به عنوان مثال در فلسطین چه حکومتی سر کار بیاید علاقمندم درباره حقوق ملت فلسطین بحث کنم و بر حق برخورداری از آزادی، احترام و عدالت برای آنها تأکید کنم.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره هولوکاست، اظهار داشت: درباره یک حادثه تاریخی چند سوال مطرح کردم و گفتم که وقتی تحقیق درباره یک رخداد تاریخی ممنوع می‌شود، خود این موضوع ابهام به‌وجود می‌آورد و همگان از خود می‌پرسند که چرا محققین درباره این حادثه از کار خود منع شده و حتی به زندان می‌افتند.
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به اصرار خبرنگار درباره موضع صریح او درباره درستی یا عدم درستی واقعه هولوکاست، افزود: آیا شما به آزادی عقیده و تحقیق اعتقاد دارید یا خیر؟ اگر شما سوال می‌پرسید نباید به دنبال آن باشید که بنده همان پاسخ مورد نظر شما را ارائه کنم و این کار شما تفتیش عقیده است نه مصاحبه.
 
رئیس‌جمهور تصریح کرد: اگر حادثه‌ای رخ داده محققین و مورخین باید بتوانند درباره آن تحقیق کنند و نظر موافق و مخالف خود را آزادانه اعلام کنند و اگر فرض را بر این بگیریم که چنین حادثه‌ای در تاریخ رخ داده است باز هم باید پرسید این حادثه کجا رخ داده و عاملین آن چه کسانی بودند و پرسید که چه ارتباطی بین این واقعه با اشغال سرزمین فلسطین و کشتار ساکنان آن داشته است؟ نمی‌توان اگر حادثه‌ای در جایی اتفاق افتاد کسانی را که در آن رخداد نقشی نداشته‌اند، مجازات کرد.
 
وی اضافه کرد: اگر این حادثه صرفاً یک رخداد تاریخی است چرا سیاستمداران تا این حد درباره آن حساسیت دارند؟ امروز دیگر تکلیف این موضوع کاملاً روشن است و همه فهمیده‌اند که پشت پرده ماجرا چیست.
 
احمدی‌نژاد در خصوص سوالی درباره اتفاقاتی که در واکنش به ساخت فیلمی موهن درباره پیامبر گرامی اسلام(ص) اظهر داشت: اصولاً هر اقدامی در توهین به مقدسات محکوم است؛ توهین به پیامبران الهی را کاری زشت و مصداق نقض آزادی بیان توصیف کرد، البته واکنش به یک اقدام زشت نیز باید در فضایی انسانی و معنوی انجام شود.
 
رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره اصلاحات مد نظر خود در عرصه بین‌المللی با تأکید بر اینکه اصلاحات و تغییرات لزوماً به معنای تغییر رژیم‌ها نیست، بلکه تغییر در رفتارها، رویکردها و دیدگاه‌های افراد است، گفت: امروز خواست همه مردم دنیا استقرار عدالت و برخورداری از احترام و آزادی است و این خواسته‌ها در فضای گفت‌وگوی منطقی همراه با دوستی محقق خواهد شد نه با جنگ و کشتار.
 
وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره وضعیت در سوریه یادآور شد: همواره اصرار بر این داشتیم که خشونت‌ها باید در اولین فرصت در سوریه متوقف شود، اما متأسفانه عده‌ای مخالفان دولت سوریه را تحریک کرده و به آنان اسلحه می‌دهند.
 
احمدی‌نژاد افزود: درباره سوریه و همه ملت‌های دیگر معتقدیم که آزادی، حق انتخاب، احترام و عدالت جزء حقوق اساسی همه ملت‌هاست و هیچ کس حق محدود کردن آنها را ندارد.
 
رئیس‌جمهور با بیان اینکه به طور اساسی با نگاهی که رسیدن به هدف را با درگیری نظامی توجیح می‌کند، مخالف هستیم، تصریح کرد: در رایزنی‌های خود با کشورهای مختلف اعلام کردیم که هرکس دوستدار مردم سوریه است، باید مانع تشدید و ادامه درگیری‌های نظامی در سوریه شود و کمک کند طرف‌های درگیر در سوریه با یکدیگر تفاهم کرده و با برگزاری انتخابات اجازه دهند مردم درباره آینده کشور تصمیم بگیرند.

:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , ,
:: برچسب‌ها: هلوکاست , احمدی نژاد , مصاحبه ,



شایعه 160ویزا
نوشته شده در دو شنبه 10 مهر 1391
بازدید : 581
نویسنده : حسین

انگار احمدی نژاد و هر چی که مربوط به او می شود همیشه حاشیه دارد.

امان از این حاشیه سازان!!!!!

از صدور ویزا به آمریکا هم نمیگذرند. به سایت فارس استناد میکنم که نگویند قبیله گرایی کردم.

 یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس تعداد همراهان رئیس جمهور در آخرین سفرش به نیویورک برای شرکت در شصت و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل را 85 نفر اعلام کرد.

وی تصریح کرد: از مجموع 160 اسم اعلام شده برای همراهی رئیس جمهور در سفر به نیویورک، برای 73 نفر از نهاد ریاست جمهوری ویزا صادر شد که با حساب 12 نفر تیم پروازی جمعا 85 نفر احمدی‌نژاد را در سفر آمریکا همراهی کردند.

به گفته این منبع آگاه،‌ قرار بود چنانچه در مرحله دوم برای 7 نفر دیگر که برنامه ریزی شده بود در سفر باشند، ویزا صادر شد، به هیئت جمهوری اسلامی بپیوندند اما این اتفاق نیفتاد.

وی اسامی این 7 نفر را سردار احمد وحیدی وزیر دفاع، مصطفی محمدنجار وزیر کشور، رستم قاسمی وزیر نفت، جعفر بهداد و محمد شیخان معاونان سیاسی و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور، امیر سرتیپ حسین افشارزاده آجودان مخصوص احمدی‌نژاد و یکی از مسئولان تشریفات نهاد ریاست جمهوری عنوان کرد.

البته برخی منابع نیز از علی‌اکبر جوانفکر مشاور رسانه‌ای رئیس جمهور و عبدالرضا شیخ‌الاسلامی وزیر کار و رفاه اجتماعی به عنوان دیگر بازماندگان از سفر احمدی‌نژاد یاد کردند که قرار بود در صورت صدور ویزا، در مرحله دوم به نیویورک برود.

این منبع آگاه درباره علت درخواست 160 ویزا برای همراهان رئیس جمهور نیز توضیح داد: تجربه نشان داده که همیشه برای تعدادی از همراهان رئیس جمهور ویزا صادر نمی کنند و دولت می‌دانست در صدور ویزای این دوره هم کارشکنی می شود، 160 نفر برای دریافت ویزا معرفی کرد.

رئیس‌ جمهور را در آخرین سفرش به آمریکا، اعظم‌السادات فراحی همسرش و علیرضا پسرش، اسفندیار رحیم‌مشایی رئیس دفتر رئیس جمهور و همسرش، سیدمجتبی ثمره‌هاشمی دستیار ویژه رئیس جمهور، غلامحسین الهام مشاور حقوقی رئیس جمهور و حمید بقایی معاون اجرایی و رئیس نهاد ریاست جمهوری همراهی می‌کردند.

همچنین محمدشریف ملک‌زاده مشاور رئیس جمهور و همسرش، همایون حمیدی معاون هماهنگی و پیگیری‌های ویژه دفتر رئیس جمهور، محمدرضا فرقانی مدیرکل بین‌الملل دفتر رئیس جمهور و مهدی آشتیانی و مجتبی سروش‌پور مسئولان معاونت تشریفات ریاست جمهوری و خبرنگاران ایرنا، شبکه خبر و باشگاه خبرنگاران از دیگر همراهان رئیس جمهور بودند.

علی‌اکبر صالحی وزیر امور خارجه، علی نیکزاد وزیر راه و شهرسازی، مرضیه وحیددستجردی وزیر بهداشت و پسرش، لطف‌الله فروزنده معاون پارلمانی رئیس جمهور، بهروز مرادی معاون برنامه‌ریزی نظارت راهبردی رئیس جمهور، سیدحسن موسوی رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و ابوالحسن فقیه رئیس جمعیت هلال احمر نیز احمدی‌نژاد را در سفر به نیویورک همراهی کردند.

بر خلاف سفرهای گذشته، در این سفر هیچ یک از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ترکیب هیئت همراه رییس‌جمهور حضور نداشتند.


:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , ,
:: برچسب‌ها: احمدی دلاور , احمدی نژاد ,



به نام احمدی نژاد به کام اصولگرایان
نوشته شده در دو شنبه 10 مهر 1391
بازدید : 561
نویسنده : حسین

رییس مجلس خبرگان با بیان مطالب عجیبی با توجه به سال پایانی دولت به دولتمردان گفت:

" رهبری در ملاقات با هیئت دولت مطالبی را بیان فرمودند و اشاره داشتند که این دولت بسیار خدمت کرده است و حال باید با توجه به این مدت کوتاه از عمر دولت، دولتمردان مسائل را جدی تر دنبال کنند. ولی توصیه رهبری به این دولت این بود که در این فرصت باقیمانده سست نشوند و کارها را جدی دنبال کنند.این فکر نباید باشد که ما نیز بعدا هستیم و یا اینکه کاندیدای ما در دوره بعدی رای خواهد آورد. اگر دولت به خدمتگزاری خود ادامه دهد، مردم راضی خواهند شد و برای حضور در انتخابات دور بعد رغبت پیدا خواهند کرد در غیر این صورت رغبت مردم کم خواهد شد."

خطاب به آقای مهدوی عرض میکنم:

۱- دولت با همان جدیت ۷ سال گذشته بدون اینکه شما و دیگران از آنها بخواهید به کار خدمتگزاری خود ادامه میدهند.اگر مردم به اصولگرایان رغبتی دارند بدانید بیشتر آن را مدیون و مرهون فعالیت های دولت و شخص رییس جمهور هستید.

۲- اگر عرصه رقابت برای خدمتگزاری به مردم، سالم و پاک است چه هراسی وجود دارد از اینکه دولت بیاید و کاندیدا معرفی کند.اگر عملکردش بد بوده مردم سراغ یکی دیگر میروند اما با عملکرد مطلوب آنها مردم به کاندیدای دولتمردان تمایل پیدا میکنند.

۳- چطور در زمان انتخابات مجلس نهم که ساختمان بهارستان و امور جاری قانونگذاری(بودجه کشور) بواسطه انتخابات تعطیل شد ،آن زمان به آنها توصیه به خدمتگزاری و عدم سستی در کارها را گوشزد نکردید اما حال مرغ دولت غاز شد!

۴- به دوستان اصولگرا امر کنید که ورود به مسائل انتخاباتی خیلی زود بود که شما و آنها وارد آن شدید.به امور جاری کشور بپردازید که تا دمیدن صبح دولتتان خیلی فرصت دراز است.

۵-در قسمت پایانی صحبتهای خود فرمودید که با خدمتگزاری دولت مردم راغب به انتخابات میشوند.حال من در یک جمله به شما و دوستانتان میگویم:

خیلی جالب است. به نام احمدی نژاد و به کام اصولگرایان


:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , ,
:: برچسب‌ها: انتخابات ,



ساده لوحی تا به کی
نوشته شده در دو شنبه 10 مهر 1391
بازدید : 606
نویسنده : حسین

در سازمان ملل به آمریکا و ایادیش می تازد و در داخل کشور متهم به برقراری رابطه با آمریکا میشود. ساده لوحی شاخ و دم ندارد .عده ای در کشور دوست دارن که درب دکانشان همیشه شلوغ باشد و این شلوغی را در حاشیه سازی برای احمدی نژاد می دانند. برای خودشیرینی و توبه کردن به او از ۱۰۰ نمره ۹۰ میدهند و چند روز بعد او را با مهاجرانی و ... مقایسه میکنند

برادر حسین شریعتمداری  به کجا چنین شتابان!!

شریعتمداری در حال مانور با سخن مشایی در مورد اسرائیل

شریعتمداری در حال مانور با سخن رحیم مشایی در مورد اسرائیل

برای بالابردن بصیرت حسین شریعتمداری و دوستان جمله ای از احمدی نژاد در افطار امسال با دانشجویان را میگذارم . به امید تاثیر گذاری و اصلاح مدعیان.

دکتر احمدی نژاد در جلسه افطار با دانشجویان در مردادماه سال جاری نظر صریح خود را درباره مذاکره با آمریکا مطرح کرد اما برخی سیاستمداران و رسانه های داخلی تلاش کردند با تحریف و سوء برداشت عامدانه از مصاحبه رئیس جمهور در نیویورک، وی را به تلاش برای مذاکره متهم کنند.



«الآن عزيزي گفتند مذاکرات بي‌اذن رهبري با امريكا! ما مذاکره با امريكا مي‌کنيم؟! بالاخره وقتي قرار شد اتهام بزنند متأسفانه حدي را رعايت نکردند. مي‌گويند شما وقتي مي‌خواهي اتهام بزني يک حدي را بگذار که اگر خواستي يک موقع برگردي بتواني، اما اينها ديگر حدي نگذاشتند.


ما پاسخ نداديم و الان هم نمي‌دهيم، معنايش اين نيست كه اين حرف‌ها درست است.  عيبي ندارد، آبروي ماست ديگر. آبروي ما فداي انقلاب و ملت ايران. بدانيد كه نبرد اصلي ما با نظام سلطه و استكبار است. با صهيونيست‌ها و امريكايي است كه امروز توسط صهيونيست‌ها اداره مي‌شود. بيشترين هجمه را ما داشتيم و الآن هم داريم. امروز هم من مذاكره با امريكا را كار غلطي مي‌دانم.

 بله يك موقع ما داريم مي‌رويم توي يك جنگ رسانه‌اي و يا از موضع قدرت مي‌گوييم اگر حرفي داريد بياييد توي سازمان ملل بزنيد. هيچ وقت ما اصل گفت‌و‌گو را رد نكرديم، ولي گفتيم گفت‌و‌گو در فضاي عادلانه و احترام، گفتند اين يعني چي؟ گفتيم رفتارهايتان را درست كنيد، آدم باشيد. اين عين مواضع امام(ره) است.

 وزارت خارجه ما بدون اجازه رهبري مذاكره كرده؟! با كي مذاكره كرديم، اين حرفها را كي مي‌زند؟ براي چه مي‌زند؟ من مي‌دانم براي چه مي‌زنند، براي اين‌كه يك سال و نيم انواع اتهام‌هاي فساد را به دولت زدند ولي نتوانستند حتي يك برگ را اثبات كنند حالا آمدند و مي‌گويند دولت سازشكار شده و مي‌خواهد با امريكا بسازد!»

 

ساده لوحان را بشناسید!!!!!

دلیل حمایت احمدی نژاد از برقراری رابطه با آمریکا چه بود؟

صحبت های رییس جمهور در خصوص ارتباط با آمریکا از جنس تفکرات جریان انحرافی است

انتقاد صریح شریعتمداری از احمدی‌نژاد

 


:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , ,
:: برچسب‌ها: جریران انحرافی مزحک , رابطه با آمریکا ,



اگر تو بودی از این قوم
نوشته شده در یک شنبه 9 مهر 1391
بازدید : 608
نویسنده : حسین
جهان به امر تو می رفت، جهان به کام تو می بود


اگر تو بودی از این قوم، تبار معامله محمود!

 


اگر تو بودی از این قوم، شعیب برای تو کم بود!


به حکمی یار پیمبر، به حکمی آدم و داوود

 


اگر تو بودی از این قوم، همیشه نابغه بودی


شکوهِ فکر تو معلوم، دقیق ِ کار تو مشهود!

 


اگر تو بودی از این  قوم، ورای قاعده بودی


به فتنه ها تو سرافراز، مخالفان تو مردود

 


کنون که نیستی از این قوم، تمام کار تو بیخود


تمام فکر تو فاسد، هرآنکه یار تو مطرود

 

 

 

  • این شعر زیبا از وبلاگ  جلوه بود

 

  • تبار معامله = تبار باج دهی و باج گیری=تبار سهم من و سهم تو از مملکت و پست ها =تبار عافیت طلبان

:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , ,
:: برچسب‌ها: شعر احمدی دلاور ,



فرصتی برای رفع شبه پیرامون رئیس جمهور محترم
نوشته شده در یک شنبه 9 مهر 1391
بازدید : 575
نویسنده : حسین

شبهات زیادی  در مورد ولایت  پذیری  اقای  احمدی نژاد  جریان انحرافی  منحرف بودن  عقاید و اعمال  رییس جمهور ذهن  مردم  و  دلسوزان را به شدت به خودش مشغول کرده .استاد طاهر زاده  دانشمند  و مفسر قران  و علوم دینی  در پاسخ به شبهه ای که از طرف  یک فرمانده بسیج  مطرح شده  نکات  بسیار مهم  و  قابل تاملی را بیان داشته اند که پیشنهاد میکنم بادقت بخوانید و یک بار هم که شده به دور از  جنجال سازی  رسانه ها  درباره ی  این موارد  که توسط استاد مطح می شود فکرکنیم


بسمه تعالی


با عرض سلام خدمت استاد گرامی بنده مسئول واحد سیاسی پایگاه بسیج .... هستم و در این پستی که
قرار گرفته‌ام یک سالی است که فعالیت دارم و گاهی اوقات با سوالات دوستان درباره‌ی اوضاع سیاسی کشورروبرو می‌شوم و الحمدلله پاسخ‌هایی تقریبا قانع کننده دارم. دو سوال دارم که خواهشمندم تفسیر خودتان را ازاین دو سوال به طور جداگانه بیان فرمایید: قبل از این که سوالاتم را بپرسم یک مقدمه‌ای کوتاه خدمتتان عرضمی‌کنم: دیدی که در قبال سیاست دکتر احمدی نژاد این روزها برای بعضی از طرفداران ایشان به وجود آمده، ازایشان در اذهانِ دوستان فردی ساخته شده که نسبت به ریاست جمهوری 4 سال قبل چرخش 180 درجه‌ایپیدا کرده است. به گونه‌ای که من از دوستان ایشان بودم حال چنان نظرم نسبت به ایشان عوض شده که اگربار دیگر کاندیدای ریاست جمهوری شود به ایشان رأی نخواهم داد. بنابراین با پاسخ به سوالات زیر کمک بزرگیبه من و امثال هم‌فکر و هم‌نظر بنده نموده‌اید. و اما سوالات:

1-چند ماه، شاید هم چند سالی است کهقضیه‌ی گروه انحرافی در صحنه‌ی سیاسی کشور به خصوص در سایت‌ها رونق گرفته، موضع گیری‌های عجیبدکتر احمدی نژاد در قبال افراد این گروه انحرافی مثل جمله‌ای که ایشان درباره‌ی آقای مشایی بیان کردند: "منآقای مشایی را 25 سال است که می‌شناسم و ایشان فردی باتقوا و پرهیزگار است". اگر آقای مشاییپرهیزگار و باتقواست صحبت‌هایی که می‌کند مثل دوستی با مردم اسرائیل، فرهنگ ایرانی و... نمی‌تواندصحبت‌های یک انسان باتقوا باشد. نظرتان در قبال این گروه انحرافی و صحبت‌های دکتر درباره‌ی این گروه رابیان فرمایید.

2- قانون گریزی‌های دکتر در طول پیدایش گروه انحرافی و در طول این دو سال ریاست جمهوریِ جدید مثل عدمانتخاب وزیر برای بعضی وزارت خانه‌ها, مدیریت وزارت خانه‌ها به طور شخصی که طبق قانون مجلس، رییسجمهور خود نمی‌تواند مدیریت وزارت خانه را بر عهده بگیرد و موظف است طبق زمانی مشخص، وزیر برای وزارتخانه‌ی مذکور معرفی کند، عدم اجرای سریع حکم حکومتی امام خامنه‌ای پیرامون برکناری مشایی از معاوناولی و اجرای این حکم پس از یک هفته، رها کردن کشور به مدت 10 روز و خانه نشینی ایشان و ... . نظرتان راهم در این مورد بیان فرمایید. با تشکر فراوان از استاد

.............................................................................

علیکم السلام



باسمه تعالی


با این‌که از موضوعی سؤال می‌فرمایید که برای تبیین همه‌ی اضلاع آن

فرصتی زیاد نیاز است سعی می‌کنم  با طرح کُدهایی که به نظرم کمکمی‌کند تا موضوع درست تحلیل شود، عرایضی عرض کنم.


1- بهترین راهنما در این موارد مقام معظم رهبری«حفظه‌الله» هستند

ملاحظه کنید درست چند روز است که آقای احمدی‌نژاد خانه‌نشینی را

پیشه کرده است ولی رهبری در تاریخ 3/2/1390 در دیداری که با مردم

فارس داشتند، می‌فرمایند: «مسئولین دولتی هم حقاً و انصافاً دارند تلاش

می‌کنند، هم اعضای دولت، هم به‌خصوص خود رئیس جمهور، این‌ها شب

و روز ندارند، من می‌بینم، من از نزدیک شاهدم، این‌ها دائم مشغول کارند،

مشغول خدمت و تلاشند، خب این‌ها برای کشور خیلی با ارزش است».

آیا از این جملات بوی قدردانی می‌آید یا بوی انتقاد. راستی اگر مقام معظم

رهبری«حفظه‌الله» از حرکات آقای احمدی‌نژاد تقابل با خودشان و با ولایت

فقیه را استنباط می‌کردند این طور شخصیت رئیس جمهور را تأیید

می‌نمودند؟ آیا درست است که حرکت آقای احمدی‌نژاد را که از رهبری

سؤال می‌کنند: «اگر نتوانم کار کنم می‌توانم استعفا بدهم» را باید حمل بر

مقابله با ولیّ فقیه کرد؟ مگر ما در قرآن نداریم اگر کسی نتوانست روزه

بگیرد برای او گناهی نیست. آیا اگر رئیس جمهور احساس کرد جریان‌های

سیاسی کشور و از جمله مجلس طوری برای دولت تنگنا درست کرده‌اند

که نمی‌تواند کار را ادامه دهد و از آقا بخواهد مدتی به او فرصت دهند تا در

مورد ادامه ی کار فکر کند, این مقابله با ولایت فقیه است؟ در ولایتمداری

آقای احمدی نژاد همین بس که وقتی در یازدهمین روز خانه نشینی‌اش

رهبر انقلاب (روز شنبه 10 اردیبهشت) فرمودند: «هرگونه اقدامی که

موجب خوشحالی و جنجال دشمنان و ناراحتی دوستان شود مذموم است

و باید از آن پرهیز شود» روز یکشنبه در جلسه‌ی هیئت دولت حاضر

می‌شوند.





2- مقام معظم رهبری«حفظه‌الله» در دیداری که در 8/3/1390 با نمایندگان

مجلس داشتند فرمودند: «نگویید فلان ضعف و فلان ضعف وجود دارد، بنده

به ضعف‌ها آگاهم. شاید بنده بعضی از ضعف‌ها را هم بدانم که خیلی‌های

دیگر ندانند، با وجود این ضعف‌ها، آن چیزی که امروز در قوه‌ی مجریه وجود

دارد، یک شاکله‌ی خوب و مطلوب است». ملاحظه کنید آقا علاوه بر این‌که

می‌فرمایند شاکله‌ی دولت خوب است، می‌فرمایند: مطلوب است. این

نشان می‌دهد مقام معظم رهبری از دولت راضی هستند، چون

می‌توانستند فقط با واژه‌ی «خوب» است مسئله را تمام کنند تا فقط

دولت 

را به عنوان یک نهادِ نظامِ اسلامی تأیید کرده باشند، ولی با گفتن

«مطلوب» دارند به حزب الله کُد می‌دهند که فریب جوّ موجود که عمدتاً

سیاسی است را نخورند. در همین جلسه فرمودند در کشور دارد کار انجام

می‌گیرد و به مجلس توصیه کردند: «انسان نگاه کند ببیند دولت چه طوری

می‌تواند عمل کند، چه جوری بهتر می‌تواند عمل کند، قانون را تنظیم

کند». از این جمله‌ی مقام معظم رهبری«حفظه‌الله» استفاده می‌شود که

بعضی از قوانینی که مجلس تصویب می‌کند قابل اجراء نیست و بعد هم به

اسم این‌که قانون است و دولت باید آن را اجرا کند چماق قانون‌گریزی بر

سر دولت کوبیده می‌شود که اگر دنبال کنید نمونه‌های فراوانی هست از

جمله موضوع وزرات ورزش بود که از یک طرف دولت باید وزیر معرفی کند

از طرف دیگر تا شرح وظایف وزارت‌خانه‌ی جدید معلوم نشود و مورد تصویب

مجلس قرار نگیرد معلوم نیست دولت آن وزیر را بر اساس کدام شرح

وظایف به مجلس معرفی نماید.


3- بنا به فرمایش آیت‌الله حائری شیرازی در روز سه‌شنبه 5/5/90 در جمع

دانشجویان «طرحِ ولایت» در دانشگاه اصفهان «از روح سخنان رهبری

هرگز موضوع ضد ولایت فقیه‌بودن آقای احمدی‌نژاد بر نمی‌آید. این یک

نقشه است که با خطاکار جلوه‌دادن آقای احمدی‌نژاد، رهبری را زیر سؤال

ببرند، که از اول احمدی‌نژاد خطاکار بود و رهبر اشتباه کرده که او را تأیید

کرده، پس رهبری نمی‌تواند ادامه‌ی کار بدهد» بر همین اساس می‌خواهم

عرض کنم آلوده‌ترین اتهام به آقای احمدی‌نژاد ضد ولایت فقیه‌بودن ایشان

است. به گفته‌ی آقای احمدی‌نژاد: «هدف آن‌ها این است که خاک‌ریز را

بزنند و بعد از ریختن خاک‌ریز به سراغ حضرت آقا بروند ولی بنده کوتاه

نخواهم آمد چون این‌جا بحث احمدی‌نژاد نیست بلکه هدف نهایی آن‌ها،

خود آقا است».(سایت آفتاب نیوز، شنبه 10 اردیبهشت 90)


4- عنایت بفرمایید که طرح «جریان انحرافی» اسم رمز عملیات روانی و

جنگ نرم علیه دولت آقای احمدی‌نژاد است با یک محور فرضی که ذهن‌ها

برود روی آقای مشایی. نمی‌توان نامه‌ی آقای هاشمی قبل از انتخابات به

رهبری را که آقای احمدی‌نژاد را همان بنی‌صدر می‌داند فراموش کرد در

حالی که مقام معظم رهبری باره‌ها از دولت آقای احمدی‌نژاد و شخص

رئیس جمهور تأیید کرده بودند که انقلاب را به مسیر اصلی‌اش برگرداند.

جای پای طرح «جریان انحرافی» و نسبت آن به دولت احمدی‌نژاد را اولین

بار در سخنان آقای هاشمی و سایت ایشان می‌توان پیدا کرد. سایت

ایشان در 3/12/89 می‌نویسد: «هشدارهای آیت‌الله هاشمی در سال 87

از ظهور جریان انحرافی» آقای هاشمی در 11/12/89 می‌گوید: «اسلام

ایرانی هم امام زمانش دروغ است هم کورش کبیرش». در 16/1/90

می‌گوید: «اگر به جریان انحرافی فرصت بدهیم کشوری غرق در تفرقه و

اختلافِ داخلی همچون سودان و یمن می سازند». سایت آقای هاشمی

می کوشد تا جبهه‌ی مخالفان دولت را ذیل عنوان مخالفت با جریان

انحرافیِ معتقد به مکتب ایرانی جمع‌آوری و سازماندهی کند، در حالی‌که

مقام معظم رهبری در جمع اعضای جامعه‌ی مدرسین که آن‌ها بحث

مشایی را پیش می‌کشند می‌فرمایند: «دولتمردان فعلی حرف حق و حرف

نظام و حرف انقلاب را می‌زنند و جای نگرانی نیست ... برداشتم این

نیست که منظور آن‌ها در طرح مکتب ایرانی، مقابل قراردادن ایرانیت در

مقابل اسلامیت باشد» عجیب این است که نیروهای حزب الله تحت تأثیر

جریان آقای هاشمی قرار می‌گیرند. از یک طرف آقای هاشمی می‌گوید:

«دست بهائی‌ها پشت فتنه‌ی اسلام ایرانی است»، از طرف دیگر حاج

منصور ارضی در مراسم شب قدر مسجد ارک تهران می‌گوید: «تفکر

مشایی تفکر بهائیت و یهودیت است».

صحبت مقام معظم رهبری«حفظه‌الله» در نماز جمعه‌ 29 خرداد سال 88

ریشه‌ی بسیاری از مسائل امروز جامعه‌ی ما را روشن می‌کند. ایشان در

آن سخنرانی فرمودند: «من البته در موارد متعددی با آقای هاشمی

اختلاف نظر داریم، که طبیعی هم هست... بین ایشان و بین آقای رئیس

جمهور [آقای احمدی‌نژاد] از همان انتخاب سال 84 تا امروز اختلاف نظر بود، الآن هم هست، هم در زمینه‌ی مسائل خارجی اختلاف نظر دارند، هم

در زمینه‌ی نحوه‌ی اجرای عدالت اجتماعی، اختلاف نظر دارند، هم در

برخی مسائل فرهنگی اختلاف نظر دارند، و نظر آقای رئیس جمهور به

نظر 

بنده نزدیک‌تر است». ملاحظه کنید از یک طرف آقا دولت آقای احمدی‌نژاد را

به شکل‌های مختلف تأیید می‌کنند و آقای هاشمی هم از طرف دیگر بر

خلاف نظر آقا، دولت را به شکل‌های مختلف تخریب می‌کند.


5- از نوع شایعه‌هایی که نسبت به آقای احمدی‌نژاد پراکنده می‌شود و از

دروغ‌بودن آن می‌توان متوجه شد که جریان تخریب دولت به بهانه‌ی آقای

مشایی شدیداً سیاسی است و اصول‌گرایی حزبی بنا دارد او را به عنوان

یک رقیب سیاسی از صحنه‌ی سیاسی کشور خارج کند. اصول‌گرایی

حزبی با نفوذی که در بین مذهبی‌ها دارد کار خود را ادامه می‌دهد و آن‌قدر

در این مورد صورت حق به جانب و مذهبی‌بودن به خود می‌گیرد که شخص

محترمی مثل آیت‌الله نمازی امام جمعه‌ی کاشان با این تصور که آنچه

توسط افرادِ به ظاهر موثق گفته می‌شود قابل اعتماد است، ایشان در

درس خود به استناد آن اخبار، سخنی را مطرح کردند که دفتر مقام معظم

رهبری و سپاه پاسداران مجبور شدند آن را تکذیب کنند. حال حساب کنید

بقیه‌ی مذهبی‌های ما در چه شرایطی قرار دارند که هیچ احتیاطی در

پذیرش شایعات و نقل آن‌ها ندارند.



6
- جریان اصول‌گرایی حزبی به امید طرح همین شایعات و همه‌گیرکردن

آن‌ها و پذیرش آن شایعات توسط حزب الله، موضوع قانون‌گریزی دولت را و

موضوع عدم تمکین رئیس جمهور از رهبری در مورد آقای مشایی را مطرح

کردند و آنقدر تکرار نمودند تا در اذهان عمومی جای‌گیر شود در حالی‌که

هیچ موردی اثبات نشده که دولت به طور مشخص قانونی را زیر پا گذارده.

در موردی که اشاره کرده‌اید شکل قانون طوری است که جایی برای

عملی که رئیس جمهور انجام دادند گذارده بود و تا حال هم پیش نیامده

بود تا لازم باشد از شورای نگهبان استفسار کنند. دولت معتقد بود از

آن‌جایی که قانون این حق را به رئیس جمهور می‌دهد تا برای مدت سه

ماه برای وزارتخانه‌ای سرپرست تعیین کند، پس شخص رئیس دولت

خودش می‌تواند سرپرستی وزراتخانه‌ای را به عهده گیرد و بعد هم که

شورای نگهبان مشخص نمود برداشت آن‌ها از قانون آن است که باید

دولت سرپرست تعیین کند و شخص رئیس دولت خودش نمی‌تواند

سرپرست باشد، آقای رئیس جمهور سرپرست تعیین کردند. اگر تمام

مواردی را که تحت عنوان قانون‌گریزی دولت مطرح شده درست

کالبدشکافی کنید ملاحظه می‌فرمایید پشت قضایای اتهام قانون‌گریزی

انگیزه‌ی سیاسی نهفته است و ای کاش فرصت بود تا یک‌یک موضوعات

تبیین می‌گشت تا معلوم شود بی‌انصافی از حدّ گذشته است و جریان

اصول‌گرایی حزبیِ مجلس و اصلاح‌طلبان مجلس دست در دست هم

داده‌اند تا اراده‌ای را تخریب کند که می‌خواهد انقلاب را از فضایی که آقای

هاشمی و خاتمی پیش آورده‌اند برهاند حتماً می‌دانید که بعد از عدم رأی

اعتماد به وزارت آقای سجادی به عنوان وزیر ورزش بعضی از نمایندگان

دیداری با مقام معظم رهبری داشتند. حضرت آقا فرمودند: حادثه‌ی مجلس،

مرا ناراحت کرد، من به خدا پناه می‌برم، صریح و روشن در این جلسه به

رئیس جمهور اهانت شد؛ بالاخره ایشان نفر دوم کشور است، سابقه

نداشته است. این یک ظلم است. مجلسی که عصاره‌ی فضائل ملت

است، باید این‌طور رئیس جمهور مملکت را هو کنند؟ این چه عصاره‌ی

فضائلی است؟! بعد اشاره فرمودند: قبلاً هم چند بار به آقای لاریجانی

تذکر داده‌ام که نگذارید رابطه‌ی مجلس و دولت به تنش کشیده بشود...

آقای لاریجانی و هیئت رئیسه مقصر این قضایا هستند... مخالفت با

مسئولان عیب ندارد. دو نوع است: منطقی و مثبت، یک روش آن است که

بیایید نظر کارشناسی خود را بدهید و رد بکنید؛ نوع دوم آن، کینه‌جویانه

است – که در این‌جا تعریضی به آقای توکلی داشتند که – آقای توکلی!

انتقادهای شما از نوع دوم و کینه‌جویانه است. بعد، استیضاح آقای صالحی

را مثال می‌زنند و به آقای توکلی انتقاد می‌کنند، بعد به آقای لاریجانی

می‌فرمایند: آقای لاریجانی! این بساط هوچی‌گری را در مجلس جمع کنید.

آقای حسینیان نماینده‌ی شیراز در سخنرانی خود در شیراز این جمله را

اضافه می‌کند که« من رهبری را هیچ وقت به این ناراحتی ندیده بودم

ایشان فرمودند:مجلس رذالت نشان داد.».


4- در موضوع توصیه‌ی آیت‌الله خامنه‌ای«حفظه‌الله» نسبت به عدم

به‌کارگیری آقای مشایی به عنوان معاون اولی همین قدر به اطلاع

جنابعالی می‌رسانم که جناب آقای احمدی‌نژاد پس از آن‌که آقای مشایی

را از معاونت اولی برداشتند با چهار تشکل دانشجویی چندین ساعت

صحبت کردند و برای همه روشن نمودند که نه از طرف رهبری حکم، حکمِ

ولایتی بوده و نه از طرف آقای احمدی‌نژاد عدم تمکین صورت گرفته، زیرا

بعد از آن‌که مجمع روحانیون مجلس خدمت آقا می‌رسند و از انتصاب آقای

مشایی به عنوان معاونت اول رئیس جمهور ابراز ناراحتی می‌کنند، حضرت

آقا در یک برگه یادداشتِ محرمانه به آقای احمدی‌نژاد می‌نویسند که این

کار موجب دلسردی دوستان می‌شود. آقای احمدی‌نژاد در جمع

تشکل‌های دانشجویی شرح دادند که این معمول بود که آقا یادداشت‌ها و

توصیه‌هایی می‌فرمودند و ما در جلسه‌ی هفتگی که خدمت آقا داشتیم

مسئله را شرح می‌دادیم و اگر پس از آن، نظرِ آقا همان بود که فرموده

بودند عمل می‌کردیم. ولی متأسفانه روزنامه‌‌ها و سایت آقای احمد توکلی

موضوع را شکل دیگر مطرح کردند. نباید از خود بپرسیم مگر آقا حکم

حکومتی را در یک یادداشت و به صورت محرمانه به رئیس جمهور می‌دهند

و یا حکم حکومتی به صورت رسمی و توسط دفتر رهبری اعلام می‌شود؟

هنر ما در همه‌ی این موارد آن است که نگذاریم موضوعات با قرائت جریان

اصول گرایی حزبی به ما برسد در مورد دوستی با مردم اسرائیل که آقای

مشایی اظهار کرد و نظرش آن بود که مردم آن کشور غیر دولت آن کشور

است، مقام معظم رهبری«حفظه‌الله» در عین آن‌که در خطبه‌ی نماز جمعه

ی شهریورماه 87 برای یهودیان و مسیحیان فلسطین اشغالی حق قائل

شدند سخن آقای مشایی را حرف غلطی دانستند ولی نه به این معنا که

حالا آقای مشایی طرفدار فلسطین اشغالی شده باشد به همین جهت در

ادامه فرمودند: آن را وسیله‌ای قرار ندهند و مسئله‌ سراسر کشور بشود.



8- اگر موضوع طرح جریان انحرافی را دنبال کنید بهتر متوجه می‌شوید

موضوع سیاسی است چون بالاخره معلوم نشد انحراف این جریان

ساختگی، مالی است یا سیاسی و یا عقیدتی و یا امنیتی. آقای دکتر

عبدالرضا داوری (معاون سابق خبر سازمان خبرگزاري جمهوري اسلامي )

می‌گفتند من خودم ازآقای مشایی شنیدم که گفت: من 15 سال پیش در

یک جلسه‌ای بودم که بعد فهمیدم یکی از حاضران آن جلسه عباس

غفاری مشهور بوده که می‌گویند جن‌گیر و رمّال است و گفته بود من اصلاً

آقای یعقوبی را که می‌گویند استاد بنده است در پیش‌گویی‌ها،

نمی‌شناسم. وقتی سوء ظن بنده در سیاسی‌بودن جریان طرح جریان

انحرافی بیشتر شد که فیلمی از سخنان آقای مشایی پخش کردند که

آقای مشایی در آن می‌گوید: دوره‌ی اسلام مثل دوره‌ی اسب تمام شده.

به صورتی منقطع و درست با گفتن همین جمله شروع می‌شود،تا کسی

در فضای قبلی صحبت قرار نگیرد در حالی‌که جهت قضاوت بینندگان

شایسته بود لااقل چند دقیقه قبل از آن جمله در معرض دید بینندگان قرار

گیرد تا بتوانند درست قضاوت کنند. این ها همه سخن آفای احمدی نژاد را

تایید می کند که می فرمایند «این اتهامات و پرونده ها سیاسی است»

با دقت روی سخنان آقای احمدی‌نژاد به‌خصوص سخنان روز چهارشنبه

8/4/90 که از هیئت دولت بیرون آمدند و در مورد بعثت

پیامبر«صلواة‌الله‌علیه» صحبت کردند بر می‌آید از عمق معرفتی و عقلی

بالایی برخوردارند و نسبت به حقایق کلی در عالم غیب فهم و حضور

خوبی دارند. آیت‌الله‌جوادی«حفظه‌الله» می‌فرمودند: شیطان نمی‌تواند از

حدّ خیال انسان‌ها بالاتر بیاید و به عقل انسان‌ها دست‌درازی کند و

جادوگران به کمک شیطان می‌توانند در خیال افراد تصرف کنند. پس از

شنیدن صحبت های آقای احمدی‌نژاد به دوستان عرض کردم آیا می‌توان

گفت چنین کسی که تا این حدّ در مرتبه‌ی تعقل و تفکر است، تحت تأثیر

رمّال و جادوگر باشد؟. 

آقای احمدی‌نژاد زاییده‌ی تفکر بی‌اعتنایی به چپ و راست و حاصل فکر

توده‌ی مردم ولایی و معتقد به امام و رهبری و جریان زنده‌ی عدالت است

و آنچه این روزها بر سر او می‌آید انتقامی است که به جهت مواضع ضدِ

غربی‌اش از اوگرفته می‌شود. آیا کسانی‌که طعم تلخ روزهای حاکمیت

حزب کارگزاران و حزب مشارکت را چشیده‌اند می‌توانند ناظر زمین‌خوردنِ

خدمت‌گذاری از فرزند ملت باشند که با طرح سؤالاتی در مورد هولوکاست

زلزله در ارکان جهان غرب انداخت و ثابت کرد ریشه‌ی پایه‌گذاری اسرائیل

در خاور میانه در کدام سیاست قرار دارد؟

عنایت داشته باشید در فضایی قرار داریم که در یک طرف سخن ها و

شایعات فراوان در میان است و در طرف دیگر با سکوت آقای احمدی نژاد

روبروئیم . اگر آقای احمدی نژاد علت برکناری مثلا آقای صفار هرندی را

بگوید ممکن است به شخصیت آقای صفار به عنوان یکی از نیروهای

انقلاب ضربه بخورد و لذا تقوی اقتضا می کند که سکوت کند و در همین

راستا تقوا اقتضا می کند که ما نیز هیچ قضاوتی ننمائیم زیرا سخن دو

طرف را نشنیده ایم.

حرف بسیار است و هر حرفی هم حرف‌ها‌ در پی خود دارد. به نظر بنده

بهترین کار آن است که سخت متوجه رهبری باشیم و از سخنان ایشان و

روحی که در فضای سخنان ایشان حاکم است استفاده کنیم. 

بنده حضورِ جبهه‌ی پایداری با عضویت بهترین نیروهای ارزشی انقلاب که

متوجه شده‌اند جریان سوم تیرماه سال 1384 را باید حفظ کنند و ادامه

دهند، به فال نیک می‌گیرم وآن را نشانه‌ی هوشیاری آن عزیزان می دانم

که متوجه اند سوم تیرماه سال 84 نه جریان اصلاح‌طلبِ التقاطی است و

نه جریان اصول‌گرایی حزبی. ولی عزیزان باید متذکر باشند همان‌طور که

تئوری ولایت فقیه قبل از حضرت امام نیز مطرح بود ولی شخصیتی که آن

را به حیات اجتماعی ما وارد کرد حضرت امام خمینی«رضوان‌الله‌تعالي‌عليه»

بود و مسلّم با سرداری امام خمینی بود که این اندیشه‌ی بزرگ حیات

اجتماعی به خود گرفت و اجتماع را جلو برد و نیز همان‌طور که فتنه‌ی سال

88که از بیست سال قبل برای هدم نظام اسلامی طراحی شد و با

رهبری حکیمانه‌ی مقام معظم رهبری خنثی گشت و اگر سرداری ایشان

نبود معلوم نبود عزم ملت حزب الله به‌تنهایی می‌توانست این فتنه را

خاموش کند، و همان‌طور که اگر در مقابل آقای موسوی، آقای احمدی‌نژاد

نبود هیچ‌یک از نیروهای مطرحِ اصول‌گرا توانایی مقابله با حیله‌های موسوی

را نداشتند و او رأی ملت را به نفع خود مصادره می‌کرد و کشور را

چهارسال با انواع بحران‌ها مواجه می‌نمود، و همان طور که جبهه سوم

تیرماه برای عبوردادن انقلاب از جریان‌های چپ و راست که انقلاب را بین

خود تقسیم کرده بودند و غرب‌زدگی را در رگ و پوست انقلاب جاری کرده

بودند بدون حضور آقای احمدی‌نژاد ممکن نبود. بر اساس آن‌که علت محدِثه

همان علت مُبقیه است، باید تمام سعی‌مان را به‌کار گیریم تا سردارِ سوم

تیرماه سال 84 به میان آید وگرنه جبهه‌ی پایداری به مقاصد عالیه‌ای که در

احیای انقلاب مدّ نظر دارد نایل نمی شود. عنایت داشته باشید اگر سردارِ

سوم تیرماه 84 به صحنه آید نتیجه ده برابر آن می شود که عزیزان

می‌خواهند منهای آقای احمدی‌نژاد به آن برسند. در آن صورت است که

می توان امید داشت در انتخاباتی که در پیش داریم بر تفکر آقای هاشمی

که در بسیاری از امور نفوز کرده است غالب شد. یقین بدانید شخص آقای

احمدی‌نژاد و تفکری که بر او می‌گذرد به اندازه‌ی یک بند انگشت از آقای

احمدی‌نژاد سال 84 تغییر نکرده است. سعی شود موضوع را ماوراء جوّی

که ساخته شده است بنگرید و دیدبان را در میانه آورید. 

آیت الله حائری شیرازی که به دلیل کسالت در بیمارستان نمازی شیراز

بستری هستند در نامه‌ای که اخیرا (تاريخ: ۱۳ مرداد ۱۳۹۰) به آقای

مشایی از جامع نبودن نگاه‌ها و دیدگاه‌های وی نسبت به مسائل مختلف

انتقاد کردند، در مقدمه آن نامه می نویسند. «کسانی که به رئیس جمهور 

هتک حرمت می کنند گمان نکنند از رئیس جمهور عبور کرده اند آنها از

رهبری عبور کرده اند». ( پایگاه تحلیلی خبری 598 سیزده مرداد سال

1390)  



موفق باشید

استاد طاهر زاده


سایت لب المیزان




:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , ,
:: برچسب‌ها: احمدی دلاور , رفع شبهه ,