پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 327
نویسنده : حسین
ﺑﻌﻀﯽﻫﺎ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﻣﯿﺮﺍﻟمؤﻣﻨﯿﻦ ﺣﺰﺏ ﺍﻟﻠﻬﯽﺗﺮ ﻣﯽﺩﺍﻧﻨﺪ !

http://s2.picofile.com/file/7615407846/gharaati_.jpg

ﻣﻦ ﺩﺭ ﺍﺗﺎﻕ ﯾﻚ ﺭﺋﯿﺴﯽ ﺭﻓﺘﻢ، ﻛﺎﺭ ﺩﺍﺷﺘﻢ. ﺗﺎ ﺩﺭ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻛﺮﺩﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﯾﻚ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺣﺎﻻ ﯾﺎ ﺩﺧﺘﺮ ﯾﺎ ﺧﺎﻧﻢ، ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﺍﺳﺖ. ﺗﺎ ﺩﺭ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻛﺮﺩﻡ، ﺍﻭﻩ... ﭼﻪ ﺷﻜﻠﯽ! ﺩﺍﺧﻞ ﺍﺗﺎﻕ ﺭﺋﯿﺲ ﺭﻓﺘﻢ، ﮔﻔﺘﻢ: ﺷﻤﺎ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻢ ﻣﺤﺮﻡ ﻫﺴﺘﯽ؟
ﮔﻔﺖ: ﻧﻪ! ﮔﻔﺘﻢ: ﭼﻄﻮﺭ ﺑﺎ ﯾﻚ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﯾﻚ ﺍﺗﺎﻕ ﻫﺴﺘﯽ ﻭ ﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ. ﮔﻔﺖ: ﺁﺧﺮ ﻣﺎ ﺣﺰﺏﺍﻟﻠﻬﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ. ﮔﻔﺘﻢ: ﺧﻮﺷﺎ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﻛﻪ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺧﺎﻃﺮﺕ ﺟﻤﻊ ﺍﺳﺖ.
ﺣﻀﺮﺕ ﺍﻣﯿﺮ ﺑﻪ ﺯﻥﻫﺎﯼ ﺟﻮﺍﻥ ﺳﻼﻡ ﻧﻤﯽﻛﺮﺩ. ﮔﻔﺘﻨﺪ: ﯾﺎ ﻋﻠﯽ! ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ ﺳﻼﻡ ﻣﯽﻛﻨﺪ ﺗﻮ ﭼﺮﺍ ﺳﻼﻡ ﻧﻤﯽﻛﻨﯽ؟ ﮔﻔﺖ: ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ ﺳﯽ ﺳﺎﻝ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﺑﻮﺩ. ﻣﻦ ﺳﯽ ﺳﺎﻝ ﺟﻮﺍﻥ ﻫﺴﺘﻢ. ﻣﯽﺗﺮﺳﻢ ﺑﻪ ﯾﻚ ﺯﻥ ﺟﻮﺍﻥ ﺳﻼﻡ ﻛﻨﻢ ﯾﻚ ﺟﻮﺍﺏ ﮔﺮﻣﯽ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺪﻫﺪ، ﺩﻝ ﻋﻠﯽ ﺑﻠﺮﺯﺩ. ﮔﻔﺘﻢ: ﺩﻝ ﻋﻠﯽ ﻣﯽﻟﺮﺯﺩ، ﺗﻮ ﺧﺎﻃﺮﺕ ﺟﻤﻊ ﺍﺳﺖ! .

 ﺣﺠﺖ ﺍﻻﺳﻼﻡ ﻭﺍﻟﻤﺴﻠﻤﯿﻦ ﻗﺮﺍﺋﺘﯽ


:: موضوعات مرتبط: سیاست , ,
:: برچسب‌ها: حزب اللهی ها , امیرالمومنین ,



چادر مشکی یا حضرت یوسف(ع)
نوشته شده در دو شنبه 8 آبان 1391
بازدید : 411
نویسنده : حسین

«چادر مشکی یا حضرت یوسف(ع)

مساله این است»

یکی از دلایل بازداشت جوانفکر مشاور رسانه ای رئیس جمهور مصاحبه آقای کلهر در مورد رنگ سیاه  چادر در ویژه نامه خاتون بود، کلهر رنگ سیاه را رنگی غیر اسلامی دانسته بود بعد از انتشار این نشریه امام جمعه مشهد گفت: «انتشار نشریه "خاتون"، محاربه دقیق با امام زمان(عج) و دین، آن هم در شکل نفاق بود و از دادستان محترم کشور خواهش می‌کنم، با عناصر دست‌اندرکار به عنوان یک خائن در عرصه قلم برخورد کنند»

 

لینک صحبت های امام جمعه مشهد در مورد نشریه خاتون

سعید حدادیان نیز احمدی نژاد را که از نشریه خاتون دفاع کرده بود، با هیلاری کلینتون مقایسه کرد 

لینک صحبت های حدادیان در مورد رئیس جمهور و نشریه خاتون

روزنامه اصلاح طلب(فساد طلب) مردمسالاری از قول صافی گلپایگانی  در مورد تهیه کنندگان نشریه خاتون  نوشت : «بايد قوه قضاييه اين افراد را تعزير کند تا براي کساني که قصد تعرض به مقدسات را دارند درس باشد.» این روزنامه همچنین  موضع گیری مکارم شیرازی در مورد نشریه خاتون را  منتشر کرد مکارم شیرازی می گوید« بدون مقدمه چرا اين مطالب را منتشر کرديد، چه جاي خالي اي بود که اين نشريه مي خواست آن را پر کند؟ جز اين که با اهانت به زنان محجبه و با ايمان، احساسات مومنان را جريحه دار کرد.»

لینک صحبت های مکارم و صافی در مورد نشریه خاتون در روزنامه اصلاح طلب(فسادطلب) مردمسالاری 

همزمان ۱۹۲ نماينده مجلس با "ضد فرهنگی" توصيف کردن ويژه نامه روزنامه  ايران در باره حجاب و چادر، خواستار برخورد قوه قضاییه با این نشریه شدند

رییس اداره سیاسی سپاه پاسداران نیز در سرمقاله صبح صادق نوشت:" ويژه نامه خاتون در خارج از مجموعه روزنامه ايران و با هدايت عوامل اصلي جريان انحرافي تهيه و با پوشش روزنامه ايران" انتشار يافته است.

 روزنامه کیهان نیز ضمن حمله لفظی شدید به روزنامه ایران و اظهار این نظر که این ویژه نامه حاوی مطالب موهن نسبت به حجاب و عفاف و آموزه های اسلامی است، نوشت انتشار این ویژه نامه با موج گسترده ای از خشم توام با اعتراض مردم و مجامع علمی و دینی روبرو شد و در همان حال، "استقبال همراه با ذوق زدگی دشمنان بیرونی و رسانه های وابسته به آنها را در پی داشت."

همچنین بسیج دانشجویی پنج دانشگاه تهران با صدور بیانیه ای خطاب به رئیس جمهور در خصوص این ویژه نامه "خواستار برخورد جدی با عاملان انتشار" آن و پاسخگویی به "دغدغه‌های دینی مردم" شدند.در بخشی از این بیانیه آمده است:«  و اما بعد ما اعلام می‌داریم که بر سر آرمان‌های انقلاب با هیچ فرد، گروه، جناح و حزبی عقد اخوت نبسته‌ایم.»

عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران، روز شنبه، علیه سرپرست روزنامه ایران به اتهام جريحه دار نمودن عفت و اخلاق عمومی اعلام جرم کرد

 

و اما بعد

در چند روز اخیر شاهد بودیم  نشریه کیهان کاریکاتور ، در اقدامی بی شرمانه از نوع اقدام «تری جونز» که قرآن را به آتش کشید، کاریکاتوری از حضرت یوسف(ع) منتشر کرد ؛ در این بین شریعتمداری که هیچِ؛ کاریکاتوریست هم آزاد است. و دیگر خبری از اعتراض نمایندگان مجلس  و آیت الله ها و سپاه پاسدارن و بسیج و روزنامه اصلاح طلب مردمسالاری و... نیست

«رنگ چادر مهم تر است یا پیامبر خدا(ع)»

با عرض معذرت از همه موحدین ، ناچارم  کاریکاتور  «کیهان کاریکاتور» را به عنوان سند در وبلاگ بگذارم



به امید ظهور امام مهدی(ع) که در همین نزدیکی است... .


:: موضوعات مرتبط: سیاست , ,
:: برچسب‌ها: اینه عدالت , هه هه ,



قیبله گرایان بدنبال چه هستند
نوشته شده در دو شنبه 8 آبان 1391
بازدید : 362
نویسنده : حسین

قبیله گرایان به دنبال چه هستند؟؟

علی مطهری برادر خانم علی لاریجانی در سایت رسمی اش  نطق میان دستورش را (که ایراد نشد) منتشر کرد در بخشی از متن سخنرانی وی در مورد رئیس جمهور  به شکل تهدید آمیز ذکر شده که: « چنين شخصي حتي يك روز هم نبايد در مسند قدرت باقي بماند،»   علی مطهری همچنین در مصاحبه با خبرگزاری مشرق در راستای تطهیر فتنه گران 88 گفته :« من اصلا قائل به فتنه داخلی نیستم»  وی همچنین در ادامه مصاحبه با این بنگاه خبری می گوید:« آقای هاشمی به هر حال دلسوز انقلاب است . یعنی ما نمی توانیم، بگوییم خیر انقلاب را نمی خواهد. معتقدم ايشان بايد در انتخابات آينده فعال باشد »

در این بین روح الله بیگی از نمایندگان مجلس در مورد طرح سوال از رئیس جمهور می گوید:« امیدواریم که جواب قانع کننده بشنویم، با اینکه خیلی هم به این امر امید نداریم؛ اگر جواب صریح ندادند، به تکلیف دیگری که از آن خودداری می کردیم، می‌اندیشیم. »

حال باید پرسید منظور آقای روح الله بیگی از اندیشیدن به تکلیف دیگر چیست ؟؟ آیا منظورش برکناری رئیس جمهور است ؟؟

عوض حیدر پور از نمایندگان مجلس در مصاحبه با فردا می گوید : «با رئیس مجلس اتمام حجت کرده ایم که اگر احمدی نژاد خارج از مدار صحبت کرد، همانگونه برخورد کند که با نمایندگان برخورد می کند و میکروفن او را قطع کند. »

هاشمی رفسنجانی نیز در سایت رسمی اش تیتری با عنوان « تمام دلسوزان ناراضیند/این وضع قابل دوام نیست» را قرار می دهد

این طور که بویش می آید اقتدارگرایان چپ و راست به هرشکل ممکن می خواهند احمدی نژاد را از سر راه بردارند و جام زهر را نیز به رهبری بنوشانند

 ولی به قول امام خامنه ای(ع)«این‌جا اگر دشمن زیاد فشار بیاورد، حادثه‌ کربلا اتفاق خواهد افتاد»

به امید ظهور امام مهدی(ع) که در همین نزدیکی است...



:: موضوعات مرتبط: سیاست , ,
:: برچسب‌ها: قبیله گرایی , مطهری ,



رئیس قوه قضا اون قدیم ندیما!
نوشته شده در شنبه 15 مهر 1391
بازدید : 429
نویسنده : حسین

بسم الله

دوستان در نظر بگرید پیامبر اکرم یک لباس خاصی داشت غیر لباس همه مردم عادی زمانش. یک گروه محافظی داشت که نمی گذاشتند کسی نزدیکش شود و خلاصه یک جوری بود مثل همین الان جمهوری اسلامی ما و کسی جرات نداشت به داداشش بگه بالا چشمت پشه نشسته، چه برسد به اینکه به خودشان حرف و سخنی بگویند. لطفاً ربطش ندهید به اینکه الان کسی جرات ندارد نقدی از قوه قضا و نزدیکانشان بکند.

امام على عليه السلام فرمودند يك نفر يهودى از پيامبر خدا چند دينار، طلبكار بود و آنها را مطالبه كرد. [پيامبر صلى اللّه عليه و آله‏] فرمود:" اى مرد يهودى! فعلًا چيزى ندارم كه به تو بدهم".

او گفت: اى محمّد! رهايت نمى‏كنم تا طلبم را بپردازى.
پيامبر خدا فرمود:" پس، من هم با تو مى‏ نشينم". و در كنار او آن قدر نشست كه در همان جا نماز ظهر و عصر و مغرب و عشا و صبح را خواند.
اصحاب پيامبر خدا، آن مرد را تهديد مى‏كردند. پيامبر صلى اللّه عليه و آله به آنان نگاه كرد و فرمود:" با او چه مى‏كنيد؟!".
گفتند: اى پيامبر خدا! يك نفر يهودى، شما را نگه دارد؟! فرمود:" پروردگارم عز و جل مرا مبعوث نكرده است كه به مُعاهِد و غير مُعاهِد، ستم كنم".
چون روزْ بالا آمد، مرد يهودى گفت: گواهى مى‏دهم كه هيچ خدايى جز اللّه نيست و گواهى مى‏دهم كه محمّد، بنده و فرستاده اوست. نصف مالم را در راه خدا دادم. به خدا سوگند، اين كار را با تو نكردم، مگر براى اين كه اوصافى را كه از تو در تورات آمده است، امتحان كنم. من، اوصاف تو را در تورات، چنين خوانده‏ام: محمّد بن عبد اللّه، زادگاهش مكّه است و هجرتگاهش طَيْبه. نه تندخوست و نه خشن و نه داد و بيدادْ راه مى‏اندازد و نه زبانش را به فحش و ناسزا مى‏آلايد. اكنون، من گواهى مى ‏دهم كه هيچ خدايى جز اللّه نيست و تو فرستاده خدا هستى و اينك، اموال من در اختيار شماست و هر گونه كه خداوند دستور داده، درباره آن حكم فرما.
آن مرد يهودى، مال و ثروت بسيارى داشت.

حدیث شماره 2117 حكمت نامه پيامبر اعظم صلى الله عليه و آله و سلم(فارسى) ،ج‏3،ص:565


:: موضوعات مرتبط: سیاست , ,
:: برچسب‌ها: قوه قضایه , قدیمت ,



mp3 از صحنه رقابت سال 92
نوشته شده در چهار شنبه 12 مهر 1391
بازدید : 467
نویسنده : حسین
اصولگرای اقلیت و پایداریچی ها و مصباح: لنکرانی

اصولگرای اکثریت و علم الهدی و سپاه پاسداران: سعید جلیلی

مراکز قدرت و ثروت: سید حسن مصطوفی

امت حزب الله و پابرهنگان ایران اسلامی و فرزند ملت: یک هفته منتهی به انتخابات قلوب ملت ایران متوجه ایشان خواهد شد. 


:: موضوعات مرتبط: سیاست , ,
:: برچسب‌ها: انتخابات , 92 ,



بازدید : 505
نویسنده : حسین

«خسارتي كه نتانياهو به اسرائيل زد، بسيار است. او اسرائيل را در دنيا به انزواي بي سابقه كشانده است.

به گزارش کیهان، اين مطلب را سردبير مجله آمريكايي نيويوركر به يك روزنامه سوئيسي گفته است. روزنامه نويه زوريخر سايتونگ در گزارشي تأكيد كرد: نخست وزير اسرائيل نيز هفته هاست هيچ فرصتي را از دست نمي دهد براي اينكه قضاوت خود را درباره روش برخورد با بلند پروازي هاي هسته اي ايران مطرح كند. اما در رسانه هاي اسرائيلي بلافاصله از حضيض و سقوط بي سابقه در مناسبات با آمريكا حرف به ميان آمد. همچنين اين نكته قابل تأمل در افواه منتشر شد كه نتانياهو از آمريكا مي خواهد براي ايران خط قرمز تعيين كند اما خود چراغ قرمزي را كه مخصوص وي است ناديده مي گيرد.

اين روزنامه با وجود اينكه تصريح كرد:«اسرائيل در حال تبليغات نفرت پراكنانه عليه ايران است»، افزود: ديويد رمنيك سردبير مجله آمريكايي نيويوركر يكي از زبان آورترين منتقدان نتانياهو، وضعيت را جدي مي بيند. به باور او خسارت به وجود آمده به دست نتانياهو بسيار است. رمنيك مي گويد نتانياهو، اسرائيل را در صحنه جهان به انزوايي بي سابقه كشانده است اما نه تنها به دليل جنگ طلبي هايش عليه ايران. اتحاد رئيس دولت با نيروهاي مرتجع در اسرائيل چشم انداز رسيدن به توافق با فلسطيني ها را به دور دست ها برده اگر كه حتي ناممكن نساخته باشد.

نويه زوريخر سايتونگ خاطرنشان كرد: معلوم نيست نتانياهو با تهديدها و خواسته هايش دنبال چيست. كم نيستند در اسرائيل شخصيت هاي مهمي كه با تأ كيد از حمله نظامي به ايران برحذر مي دارند. اينان استدلال مي كنند كه ظرفيت هسته اي ايران را نمي توان تنها با وسايل نظامي از بين برد، و در صورت حمله خطر آتش سوزي سراسري منطقه را تهديد مي كند و رهبري ايران قدرتمندتر مي شود.

اين روزنامه در پايان نوشت: نگراني نخست وزير اسرائيل دو علت عمده دارد. غير از خطر برنامه هسته اي ايران، منطقه در دو سال گذشته دچار تغيير اساسي در زمينه انقلاب ها و بهار عربي شده است.

کد خبر:138669 -

:: موضوعات مرتبط: سیاست , ,
:: برچسب‌ها: نتانیاهو , خرفت ,



آیت الله مصباح یزدی
نوشته شده در دو شنبه 10 مهر 1391
بازدید : 583
نویسنده : حسین
مباحثاتی که طی چند هفته اخیر در پیرامون شیوه مواجهه حضرت آیت الله مصباح یزدی با پدیده های اجتماعی و سیاسی و ضرورت احتراز از دوقطبی های کاذب صورت گرفت ، واجد برکاتی فراوان و موجب غبار روبی از نقاط پرابهام تاریخ معاصر ایران شد. هرچند که در این میان برخی حامیان حضرت آیت الله مصباح یزدی و از جمله سایت رجانیوز ، مداوما در تلاشند تا با ارائه فاکت های تاریخی اثبات کنند  که تفکرات حضرت آیت الله مصباح یزدی در پروژه هایی نظیر پروژه شریعتی ستیزی با اندیشه های شهید مطهری، علامه طباطبایی و ... همسو و همساز است.

 

 


:: موضوعات مرتبط: سیاست , ,
:: برچسب‌ها: انتقاد ,



این سال آخر دولت شما
نوشته شده در یک شنبه 9 مهر 1391
بازدید : 538
نویسنده : حسین

روز پنجشنبه دوم شهریور ۱۳۹۱ در آغاز هفته دولت، امام خامنه ای در دیدار هر ساله خودشان با رئیس جمهور و هیأت دولت، به نکات مهم و برجسته ای در رابطه با دولت نهم و دهم اشاره کردند. بیاناتی که جو کلی حاکم بر آن "رضایت" معظم له را از عملکرد و سیاست های کلی دولت نشان می داد و در واقع قوت قلبی بود برای اعضای دولت برای اینکه با تمام توان در این یک سال باقی مانده از دوران خدمت خود، در برابر دشمنی ها و توطئه های افراد خائن و بعضاً نادان و یاوه سرایی های عده ای ذی نفع کم خرد و حقیر، ایستادگی کرده و با استمرار نقاط قوت، نقاط ضعف خود را نیز اصلاح کنند.

"خداى متعال به شماها اجر بدهد. ان‌‌شاءالله برويد كارها را با جديت دنبال كنيد. دولت نهم و دولت دهم شناخته شده به پركارى، پشتكار و خسته نشدن؛ سعى كنيد اين حالت را، اين سُمعه‌‌ى خوب را تا آخرين لحظات حفظ كنيد؛ خدا هم ان‌‌شاءالله كمكتان خواهد كرد."

 در اینجا حاشیه هایی در کنار بخش هایی از این بیانات آورده شده است:

(بیانات + فایل صوتی)

***

دولت دهم: ایستادگی در برابر جبهه دشمن

* اين سال آخر دولت شما، سال مهمى هم هست؛ هم از جهت شرائط بين‌‌المللى و شرائطى كه وجود دارد، سال بسيار مهمى است - يعنى شما در حال مواجهه با زورآزمائى قدرتهاى مستكبر هستيد كه دارند همه‌‌ى توانشان را خرج ميكنند، شايد بتوانند شما را به عقب‌‌نشينى و قبول شكست وادار كنند؛ شما هم بايد از همه‌‌ى توانتان استفاده كنيد تا بتوانيد اين توهّم باطل ذهن دشمن را به هم بزنيد - هم از جهت آخرين بودن. در واقع شما در سال آخر ميخواهيد اين كتاب طولانى و پر حجم خدمات دولت را شيرازه‌‌بندى كنيد و آماده كنيد و تحويل بدهيد. يعنى بايد واقعاً امسال كار اگر نگوئيم جدى‌‌تر از هميشه باشد، بلاشك بايد در اين سال آخر هيچگونه كوتاهى و سستى‌‌اى در كار نباشد.

* خوشبختانه كشور در حال پيشرفت است.

* خب، دشمنان ما اقدامهاى جديدى هم دارند ميكنند، كه اين اقدامها تدابير و راهكارهاى جديدى ميطلبد.

* يعنى تصور نشود كه دشمن از ادامه‌‌ى دشمنى‌‌هاى خودش دست برداشته؛ نه، آنها دنبال راهِ كارند. چون كارهائى كه انجام دادند، به نتيجه نرسيده، حتماً دنبال راهكارهاى ديگرى خواهند بود - كه البته آنها هم به نتيجه نخواهد رسيد - شما آن راهكارها را حدس بزنيد و از پيش، خودتان را آماده كنيد.

* تمركز در تصميم‌‌گيرى، معنايش تمركز تصميم‌‌گيرى در دولت است؛ يعنى همه‌‌ى افرادى كه در بخشهاى مختلف دولت با آقاى رئيس‌‌جمهور همكارى ميكنند، بايد مسئوليت مشترك احساس كنند - يعنى هماهنگى كنند - در دولت، همه با هم تصميم بگيرند. در اين زمينه، مسئله‌‌ى مسئوليت مشترك را واقعاً بايد در دولت جدى گرفت. هر كارى كه يك وزارتخانه‌‌اى انجام ميدهد، همه‌‌ى وزرا و مسئولينى كه دور ميز هيئت دولت مى‌‌نشينند، بايد احساس كنند كه در اين تصميم‌‌گيرى يا در اين اقدام، سهيم و شريكند. اگر اين شد، آن وقت كارها با هماهنگى پيش ميرود؛ نه اختلاف در عملكرد، نه اختلاف در فهم مسائل، نه اختلاف در آمارها، پيش نمى‌‌آيد.

 

نقاط قوت عملکرد دولت از منظر امام خامنه ای

* در طول اين چند سال در كشور كارهاى وسيع عمرانى انجام گرفته؛ بخصوص در مناطق دوردست، در بخشهاى مختلف؛ اينها واقعاً كارهاى مهمى است؛ اين يك رويكرد بسيار مهمى در حركت دولت است.

* از اين قضيه بگيريد، تا پيشرفتهاى چشمگيرى كه در زمينه‌‌ى علم و فناورى به وجود آمده.

* در زمينه‌‌ى ارتقاء جايگاه كشور در عرصه‌‌ى سياست خارجى و مسائل بين‌‌المللى هم همين جور است. امروز در عرصه‌‌ى سياست خارجى، ثقل و وزنه‌‌ى كشور با چند سال قبل تفاوت دارد؛ ما در مسائل، تأثيرگذاريم؛ اينها مهم است.

* مسئله‌‌ى برجسته شدن ارزشهاى انقلاب است. در اين سالهائى كه دولت نهم و دولت دهم بر سر كار بودند تا امروز، گفتمان انقلاب و ارزشهاى‌‌انقلاب و چيزهائى كه امام به آن توصيه ميكردند و ما آنها را از انقلاب آموختيم، خوشبختانه كاملاً برجسته شده: مسئله‌‌ى ساده‌‌زيستى مسئولان، استكبارستيزى، افتخار به انقلابيگرى.

* يكى از عوامل گرايش مردم به دولت، همينهاست؛ يعنى مردم به اين ارزشها اهميت ميدهند. مسئله‌‌ى دعوت به عدالت، مسئله‌‌ى ساده‌‌زيستى، دور بودن مسئولان از تجمل؛ اينها خيلى چيزهاى مهمى است.

* تلاش دولت در جهت ارتباط با مردم، تلاش فوق‌‌العاده‌‌ى كارى كه خوشبختانه در دولت مشاهده ميشود؛ اينها چيزهاى خوبى است.

 

(البته قابل توجه است که در فرهنگ نامه ی بعضی از بزرگان و در میان قبایل اشرافی "میراث خواران انقلاب" از این عملکردها و این منش دولت نهم و دهم با عنوان "مواضع انحرافی منحرف ترین دولت اسلامی!!!" یاد می شود.

جای بسی تأسف است که در زمانه ای که انقلاب اسلامی در شرف الگو شدن برای آزادگان جهان است، عده ای انسان حقیر، اسیر هوای نفس، خائن و نادان، با تکمیل پازل دشمن عده ای هم با تبدیل شدن به بوق تبلیغاتی برای دشمن، به مقابله با دولتی برخاستند که در برابر دشمنی جهانخواران ایستاده است!

حضرات مستحضر باشند که ملت ایران کور نیست، بر فرض اگر هم بود زبانم لال، امام این امت آنجایی که لازم است کدهای اساسی را آنچنان صریح بیان می کنند که ملت به بصیرت بیفتد! پس پیوستگان به جبهه ی دشمن بدانند که این تلاش های مذبوحانه از دید مردم پنهان نخواهد ماند و به حول و قوه ی الهی در زمان مناسب به میزان پاسخ داده خواهد شد.)

 

علت افزایش تلاش دشمن در مقابله با جمهوری اسلامی "بخصوص در همين شش هفت سال گذشته و بخصوص در اين دو سه سال اخير"

* به نظر من يكى از علل اين دشمنى‌‌ها، همين پيشرفتهاى شماست؛ يعنى ميخواهند اين پيشرفتها كند شود.

* عامل دوم اين دشمنى‌‌ها، زنده شدن شعارهاى انقلاب است.

* عامل ديگر، همين حوادث منطقه است؛ اين بيدارى اسلامى و آنچه كه در منطقه‌‌ى ما رخ داد، كه حادثه‌‌ى فوق‌‌العاده مهمى است.

* خب، اگر چنانچه در اين شرائط، يك ايرانِ بى‌‌دردسرِ بى‌‌دغدغه اينجا وجود داشته باشد، با همين شعارهائى كه دارد، با همين كارهائى كه دارد ميكند، با همين پيشرفتى كه محسوس است، از آن كشورها بيايند ببينند كارخانه‌‌ها را، دانشگاه‌‌ها را، مراكز تحقيقاتى را، وضع زندگى مردم را، بازارهاى پر از اجناس را، دولت بى‌‌دردسر را، بديهى و طبيعى است كه آنها ميگويند الگوى خوب همين است. ميخواهند اين نشود. ميخواهند اين الگوشدن جمهورى اسلامى نباشد. يعنى براى جمهورى اسلامى دردسرهائى به وجود بياورند، تا آن كشورهائى كه تحولى در آنها رخ داده و وارد مرحله‌‌ى جديدى شده‌‌اند، براى ادامه‌‌ى راه، اين را الگو قرار ندهند.

 

پاسخ امام خامنه ای به آنهایی که در روزنامه، سایت و تریبون ادعا می کنند:"چرا ما در دنيا دشمن‌‌تراشى كرديم كه اينقدر با ما دشمنى كنند!"

* هرچه مواضع ما ضعيف‌‌تر شود و عقب‌‌نشينى كنيم، آنها طبعاً چهره‌‌شان بظاهر متبسم‌‌تر ميشود. البته جلو مى‌‌آيند.

* هرچه ما در حركت خودمان جدى‌‌تر و مصمم‌‌تر باشيم، آنها ناراحت ميشوند و چهره‌‌شان عبوس ميشود.

 

(البته ما می دانیم که این منش جمهوری اسلامی باعث می شود که بعضی ها در برابر دوستان بسیار عزیز اروپایی و آمریکایی شان سرافکنده شوند!!! خب دیگر اشکال ندارد ما استکبارستیزی، شما همان "گفتگوی تمدن!!!ها")

 

توصیه های امام خامنه ای به دولت

* آنچه كه به نظر من مهم است، اين است كه براى قشرهاى ضعيف، مشكلات اقتصادى‌‌اى وجود دارد؛ اين را بايد برطرف كنيد.

* بايد راهى پيدا كنيد كه نقدينگىِ افزايش‌‌يافته كنترل شود.

* اين نقدينگىِ افزايش‌‌يافته را هدايت كنيد به سمت مراكزى كه كمك كند به گشايش كار مردم؛ مثل توليد.

* بخش خصوصى را بايد كمك كرد. اينكه ما «اقتصاد مقاومتى» را مطرح كرديم، خب، خود اقتصاد مقاومتى شرائطى دارد، اركانى دارد؛ يكى از بخشهايش همين تكيه‌‌ى به مردم است.

* بالاخره اقتصاد مقاومتى معنايش اين است كه ما يك اقتصادى داشته باشيم كه هم روند رو به رشد اقتصادى در كشور محفوظ بماند، هم آسيب‌‌پذيرى‌‌اش كاهش پيدا كند. يعنى وضع اقتصادى كشور و نظام اقتصادى جورى باشد كه در مقابل ترفندهاى دشمنان كه هميشگى و به شكلهاى مختلف خواهد بود، كمتر آسيب ببيند و اختلال پيدا كند.

* واقعاً نميشود ما كار اقتصادىِ درست و قوى بكنيم، اما با مفاسد اقتصادى مبارزه نكنيم؛ اين واقعاً نشدنى است.

(قابل توجه قوه محترم قضاییه محترم ایضاً)

* يك ركن ديگر اقتصاد مقاومتى، حمايت از توليد ملى است؛ صنعت و كشاورزى.

* واحدهاى كوچك و متوسط را فعال كنيد...اينها در زندگى مردم تأثيرات مستقيم دارد.

* بايد منابع ارزى را درست مديريت كرد...واقعاً يك تصميم قاطع گرفته شود، روى آن تصميم پافشارى شود و مسئله را دنبال كنيد.

* يك مسئله هم در اقتصاد مقاومتى، مديريت مصرف است. مصرف هم بايد مديريت شود. اين قضيه‌‌ى اسراف و زياده‌‌روى، قضيه‌‌ى مهمى در كشور است.

 

("همه دستگاههای حکومتی نه فقط دولتی، مجلس هم همینطوره، قوه قضاییه هم همینطوره، یک تمایل شدیدی به مصرف بودجه است. از خزانه بگیریم، خرج کنیم. همه دستها به سمت خزانه است. همه دنبال مهمانسران . همه دنبال توسعه ساختمانند . همه [ دنبال ] توسعه تجهیزاتن. بیت المال دیگه! راحته خرجش! آدم احساس درد نمی کنه وقتی خرج می کنه چون از جیب خودش که نیست!! چقدر ملک، چقدر ساختمان، چقدر زمین، چقدر سرمایه، خب همه اینها را بیاریم تبدیل کنیم به سرمایه جدید. اینها شدنی است." دکتر احمدی نژاد/ جلسه مشترک دولت و مجلس + فایل صوتی)

 

* به مصرف توليدات داخلى هم اهميت بدهيد.

* يك مسئله‌‌ى ديگر در سرفصل اقتصاد مقاومتى، اقتصاد دانش‌‌بنيان است.

* مسئله‌‌ى وحدت و انسجام ملى هم به نظر من چيز خيلى مهمى است؛ كه ما حالا اينقدر اين قضيه را تكرار كرديم كه كأنه الفاظ دارد خاصيتهاى خودش را در افاده‌‌ى معنا از دست ميدهد!

البته مخاطب اين حرف، فقط قوه‌‌ى مجريه نيست؛ قوه‌‌ى قضائيه و قوه‌‌ى مقننه هم مخاطب اين قضيه‌‌اند؛ دستگاه‌‌هاى گوناگون اجرائى هم كه داخل دولت نيستند - مثل نيروهاى مسلح و ديگران - داخل در همين خطابند. همه بايد به اين معنا توجه كنند. البته رسانه‌‌ها و منبردارها و تريبون‌‌دارها نقش دارند.

(آی اهالی ولایت مدار بگوش باشید، امام مخاطبشان همه ی شماهاست!)

* در باب فرهنگ بايد بشدت مراقبت شود كه ما به «فرهنگ مهاجم» كمك نكنيم.

* ديپلماسى ما بايد با روحيه‌‌ى انقلاب همراه باشد...در جاهاى مختلف دنيا، مردم از مسئولان جمهورى اسلامى كه اين شجاعت را، اين استقلال را، اين نترسى را بيشتر بروز ميدهند، بيشتر خوششان مى‌‌آيد. خب، اين نشانه‌‌ى اين است كه راه اين است.

* از اين حوادث منطقه هم بايد حداكثر بهره گرفته شود به نفع اهداف انقلاب...اينها [آمریکا و صهیونیزم] در مقابل اين حوادث، به معناى واقعى كلمه غافلگير شدند. البته دارند تلاش ميكنند فائق بيايند و موج‌‌سوارى كنند.

 

و در آخر...

اميدواريم ان‌‌شاءالله خداى متعال به شماها كمك كند. بدانيد هر قدمى كه برميداريد، هر ذره‌‌ى كارى كه انجام ميدهيد، هر دلسوزى‌‌اى كه ميكنيد، هر تلاشى كه ميكنيد، پيش خداى متعال محفوظ است؛ حالا منِ شخصى يا منِ نوعى بدانم يا ندانم، تشكر بكنم يا نكنم. آنچه كه شما از حسنه و خير و با نيتِ خوب انجام ميدهيد، پيش پروردگار عالم محفوظ است. قرآن ميفرمايد: «انّ الله شاكر عليم»؛ خداى متعال، هم شكرگزار است، هم آگاه است. حالا ممكن است امثال بنده ندانيم شما مثلاً چقدر در آن وقت اضافىِ بيش از وظيفه‌‌ى كارى‌‌‌‌تان، در دفتر يا در مركز كارى نشستيد، صرف وقت كرديد، اعصاب گذاشتيد و مايه گذاشتيد؛ طبعاً وقتى ندانستيم، تشكر هم نميكنيم؛ اما لحظه‌‌‌‌لحظه‌‌ها از ديد كرام‌‌الكاتبين و ضبطكنندگان حوادث - كه «انّا كنّا نستنسخ»؛ خداى متعال همه‌‌ى كارهاى ما را استنساخ ميكند، يعنى دانه‌‌دانه‌‌اش و ذره‌‌ذره‌‌اش نسخه‌‌بردارى ميشود - مخفى و پنهان نخواهد بود.

 

 

 

پینوشت ۱: خب، این بیانات را امام ایراد فرمودند و همه شنیدیم، البته از آنجایی که "نرود میخ آهنین در سنگ" انتظاری نداریم که مدعیان ولایت مداری و اعضای صفوف تقابل با دولت، تغییری در رفتارشان ایجاد شود البته مگر آنکه خواست خدای متعال چیز دیگری باشد. لذا به نظر می رسد که روش دولت کما فی السابق باید ایستادگی در برابر دشمن و حرکت پرشتاب به سمت قله عزت ملت ایران باشد که البته حمایت و رضایت امام خامنه ای از دولت مهر تاییدی است بر صداقت این تلاش و قبول این مجاهدت و صد البته که مردم منصف ایران هم همواره پشتیبان خدمتگزاران واقعی و وفاداران به انقلاب اسلامی خواهند بود.

یقین ما اینست که خدا ناظر است و می بیند، بندگان خدا هم می بینند و تشخیص می دهند و بد عاقبتی از آن کسانی است که در این مصاف دشوار –حال به هر عذر و بهانه ای- به جبهه ی باطل پیوستند.

 

 پینوشت ۲: شنیدن این فایل صوتی از دکتر احمدی نژاد خالی از لطف نیست.

لینک دانلود

 

 

پینوشت ۳: در حاشیه زلزله آذربایجان شرقی

این دو لینک عکس خدمت دوستان، صرفاً جهت مقایسه. مسئولیت هر برداشتی به جز "صرفاً جهت مقایسه" با بیننده است!

 لینک ۱  

لینک ۲

 

 

 


:: موضوعات مرتبط: سیاست , ,
:: برچسب‌ها: بیانات رهبر معظم انقلاب , دولت ,