پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
رسوايي ديگري براي رژيم صهيونيستي
نوشته شده در چهار شنبه 12 مهر 1391
بازدید : 497
نویسنده : حسین
رسوايي ديگري براي رژيم صهيونيستي
 

جام جم آنلاين: دادگاه مركزي رژيم صهيونيستي در شهر حيفا روز گذشته نظاميان صهيونيست عامل قتل راشل كوري را تبرئه كرد.

 
كوري، فعال صلح آمريكا و از اهالي شهر «المپيا» در ايالت واشنگتن بود كه در جريان تظاهرات مسالمت‌آميز عليه تخريب منازل فلسطينيان در شهر رفح واقع در جنوب غزه در سال 2003 توسط بولدوزر نظاميان صهيونيست زير گرفته شد. حكم غيرانساني و غيرمنصفانه ديروز دادگاه‌هاي صهيونيستي بار ديگر ماهيت نژادپرستانه و ضدحقوق بشري اين رژيم را آشكار ساخت.
 
به گزارش بي‌بي‌سي، ادود گرشون كه رياست اين دادگاه را برعهده داشت ضمن اعلام اين مطلب كه دولت و نيروهاي نظامي رژيم صهيونيستي نقشي در اين حادثه نداشته‌اند، عنوان كرد كه خانم كوري به حمايت از تروريست‌ها در يك منطقه جنگي پرداخته بود.
 
او همچنين اظهارداشت: راننده بولدوزر كوري را نديده و ديگر سربازان تمام تلاش خود را انجام دادند تا افراد عادي دور از آن محل باشند. گرشون همچنين حكم داد كه رژيم صهيونيستي نبايد هزينه يا جريمه‌اي را در اين زمينه بپردازد.
 
اين در حالي است كه خانواده كوري پيشتر خواستار پرداخت نمادين يك دلار براي صدمات وارده شده و مخارج قانوني بودند. آنها همچنين رژيم صهيونيستي را به قتل عمد دختر خود و عدم انجام يك تحقيق كامل و معتبر در اين زمينه متهم كرده بودند.
 
پدر و مادر راشل كوري روز گذشته به همراه دوستان و تعدادي از فعالان صلح از آمريكا به سرزمين‌هاي اشغالي آمده بودند تا حكم دادگاه را بشنوند. پس از اعلام اين حكم، خانم كوري در يك كنفرانس خبري اعلام كرد كه عميقا به‌خاطر شنيدن چنين حكمي متاسف و ناراحت شده است.
 
وي اظهار كرد: از همان ابتدا براي ما كاملا مشخص بود كه اين يك تحقيق پليسي ـ نظامي از سوي دستگاه و دولتي است كه به هر قيمتي حتي جان انسان‌ها، از نظاميان خود و اقداماتشان حمايت مي‌كند.وي افزود: اعتقاد دارم امروز نه‌تنها روز بدي براي خانواده ما، بلكه روز اسفناكي براي حقوق بشر، انسانيت و حكومت قانون بود.
 
طي اين سال‌ها خانواده كوري بيكار نبوده و شكايت‌هايي را عليه دولت رژيم صهيونيستي تنظيم كرده بودند. اولين تلاش آنها به سال 2005 بازمي‌گردد كه حسين ابوحسين از طرف خانواده راشل كوري، يك دادخواست مدني را مطرح و رژيم اسرائيل را مسوول قتل راشل معرفي كرد و تل‌آويو را به دليل ممانعت از برگزاري تحقيقات كامل و معتبر درخصوص اين پرونده متهم ساخت.
 
از نكات عجيب طي اين سال‌ها، سكوت معنادار مقامات آمريكايي در قبال اين حادثه‌ بود؛ به گونه‌اي كه تا به امروز هيچ واكنشي نسبت به قتل اين شهروند خود به دست نظاميان صهيونيست نداشته‌اند.
 
شرح ماجرا
 
اولين سفر راشل كوري به نواره غزه به سال 2002 بازمي‌گردد. وي پيش از آن نيز يكي از فعالان صلح در زادگاهش بود و از اعضاي جنبش خود مختاري بين‌المللي در حمايت از فلسطيني‌ها به شمار مي‌رفت.
 
راشل در سال 2003 به همراه تعدادي از اعضاي اين جنبش در تظاهراتي در شهر رفح در جنوب نوار غزه شركت كرد.
 
آنها به عنوان يك سپر انساني در مقابل نيروهاي نظامي صهيونيستي ايستادند كه قصد تخريب منازل فلسطيني‌ها در اين منطقه را داشتند.
 
نيروهاي نظامي صهيونيست ادعا كردند كه آن منطقه مورد استفاده شبه‌نظاميان بوده و تظاهرات‌كنندگان نبايد در آنجا حضور مي‌يافتند.
 
ارتش اين رژيم حتي پس از انجام تحقيقاتي اعلام كرد راننده بولدوزر، راشل كوري را نديده و وي به دليل فروريختن آوار جان خود را از دست داده است؛ اما اين ادعا با واكنش شديد دوستان و حاميان راشل مواجه شد. تصاوير مربوط به آن روز نشان مي‌داد كه راشل يك پيراهن نارنجي رنگ به تن داشت و كاملا ديده مي‌شد.
 
حملات صهيونيست‌ها به غزه
 
حملات گاه و بيگاه صهيونيست به نوار غزه همچنان ادامه داشته و هر روز قربانيان تازه‌اي مي‌گيرد. به گزارش ايسنا، جنگنده‌هاي صهيونيستي در ساعات اوليه صبح ديروز مناطق مختلف شهر غزه را بمباران كردند.
 
براساس اين گزارش، جنگنده‌هاي «اف 16» ارتش صهيونيستي چند فروند موشك را به سمت پايگاه الرنتيسي و مقر السفينه در شمال غرب غزه شليك كردند و لحظاتي بعد هم پايگاه بدر گردان‌هاي شهيد عزالدين قسام شاخه نظامي جنبش مقاومت اسلامي حماس در وسط نوار غزه هدف اصابت سه فروند موشك قرار گرفت.
 
منابع مذكور خاطرنشان كردند كه صداي انفجارهاي مهيبي در اماكن مورد حمله شنيده‌اند و دود بلندي از محل وقوع حملات به هوا بلند شد كه تيم‌هاي امداد و نجات براي جستجوي قربانيان احتمالي حملات، خود را به محل حادثه رساندند.
 
گفته مي‌شود در حمله جنگنده‌هاي رژيم صهيونيستي به اين دو پايگاه امنيتي وابسته به جنبش حماس سه شهروند فلسطيني زخمي شدند.
 
از سوي ديگر، يك مقام نظامي اسرائيلي مدعي شد كه اين دو هدف براي ساخت و ذخيره‌سازي سلاح استفاده مي‌شد و اين حملات در انتقام‌جويي از حملات موشكي اخير از نوار غزه به اسرائيل بوده است.

کد خبر:136139 -    http://rajanews.com/detail.asp?id=136139

:: موضوعات مرتبط: صهیونیسم آخرالزمان 2012 , ,
:: برچسب‌ها: رژیم نحس , صهیون ,



عكس تكان‌دهنده از كودك و پدر شهيدش
نوشته شده در چهار شنبه 12 مهر 1391
بازدید : 560
نویسنده : حسین
http://www.rajanews.com/Files_Upload/72541.jpg

:: موضوعات مرتبط: جامعه , ,



خب اینم بد نیست!!؟
نوشته شده در چهار شنبه 12 مهر 1391
بازدید : 629
نویسنده : حسین
در حاشیه مذاکرات بغداد
عصرایران - کاترین اشتون در مذاکرات استانبول یک ، با این لباس به مذاکرات آمد. روز بعد از این گفت و گوها ، برخی روزنامه های ایران ، با استفاده از فتوشاپ ، یقه اشتون را بالا بردند. سخنگوی اشتون در واکنش به این اقدام روزنامه های ایرانی که بازتاب جهانی هم داشت گفت: ما فکر نمی کردیم لباس خانم اشتون مشکلی داشته باشد.(قضیه تفاوت فرهنگی!)



این شد که در دور دوم مذاکرات ، اشتون در حالی که کت و شلوار پوشیده بود و دور گردنش را با شال بسته بود به دیدار جلیلی آمد تا تحلیلگران سیاسی ، نحوه لباس پوشیدن این دیپلمات اروپایی را معنی دار و با پیام آمادگی برای توافق هسته ای با تهران بدانند.



و سر انجام این بار ، اشتون نه آن لباس یقه باز را به تن داشت و نه کت و شلوار ، بلکه در مذاکرات بغداد ،احتمالاً برای اولین بار در عمرش مانتو به تن کرده بود. آیا در دنیای دیپلماسی که حتی رنگ لباس های مذاکره کننده ها می تواند تداعی گر پیام باشد ، لباس جدید اشتون که به هیچ وجه در میان دیپلمات های اروپایی مد نیست ، بار معنایی دیپلماتیک خود را دارد؟ هر کس می تواند قضاوت خود را داشته باشد.

جلیلی و اشتون

راستی خانم دیپلمات در دور بعدی مذاکرات ، چه لباسی خواهد پوشید؟!


:: موضوعات مرتبط: جامعه , ,
:: برچسب‌ها: کاترین اشتون , سعید جلیلی ,



بازدید : 550
نویسنده : حسین

«خسارتي كه نتانياهو به اسرائيل زد، بسيار است. او اسرائيل را در دنيا به انزواي بي سابقه كشانده است.

به گزارش کیهان، اين مطلب را سردبير مجله آمريكايي نيويوركر به يك روزنامه سوئيسي گفته است. روزنامه نويه زوريخر سايتونگ در گزارشي تأكيد كرد: نخست وزير اسرائيل نيز هفته هاست هيچ فرصتي را از دست نمي دهد براي اينكه قضاوت خود را درباره روش برخورد با بلند پروازي هاي هسته اي ايران مطرح كند. اما در رسانه هاي اسرائيلي بلافاصله از حضيض و سقوط بي سابقه در مناسبات با آمريكا حرف به ميان آمد. همچنين اين نكته قابل تأمل در افواه منتشر شد كه نتانياهو از آمريكا مي خواهد براي ايران خط قرمز تعيين كند اما خود چراغ قرمزي را كه مخصوص وي است ناديده مي گيرد.

اين روزنامه با وجود اينكه تصريح كرد:«اسرائيل در حال تبليغات نفرت پراكنانه عليه ايران است»، افزود: ديويد رمنيك سردبير مجله آمريكايي نيويوركر يكي از زبان آورترين منتقدان نتانياهو، وضعيت را جدي مي بيند. به باور او خسارت به وجود آمده به دست نتانياهو بسيار است. رمنيك مي گويد نتانياهو، اسرائيل را در صحنه جهان به انزوايي بي سابقه كشانده است اما نه تنها به دليل جنگ طلبي هايش عليه ايران. اتحاد رئيس دولت با نيروهاي مرتجع در اسرائيل چشم انداز رسيدن به توافق با فلسطيني ها را به دور دست ها برده اگر كه حتي ناممكن نساخته باشد.

نويه زوريخر سايتونگ خاطرنشان كرد: معلوم نيست نتانياهو با تهديدها و خواسته هايش دنبال چيست. كم نيستند در اسرائيل شخصيت هاي مهمي كه با تأ كيد از حمله نظامي به ايران برحذر مي دارند. اينان استدلال مي كنند كه ظرفيت هسته اي ايران را نمي توان تنها با وسايل نظامي از بين برد، و در صورت حمله خطر آتش سوزي سراسري منطقه را تهديد مي كند و رهبري ايران قدرتمندتر مي شود.

اين روزنامه در پايان نوشت: نگراني نخست وزير اسرائيل دو علت عمده دارد. غير از خطر برنامه هسته اي ايران، منطقه در دو سال گذشته دچار تغيير اساسي در زمينه انقلاب ها و بهار عربي شده است.

کد خبر:138669 -

:: موضوعات مرتبط: سیاست , ,
:: برچسب‌ها: نتانیاهو , خرفت ,



بازدید : 575
نویسنده : حسین
 احمدی‌نژاد در پاسخ به اصرار خبرنگار سی‌ان‌ان درباره موضع صریح وی درباره واقعه هولوکاست، گفت: نباید به دنبال این باشید که بنده پاسخ مورد نظر شما را ارائه کنم چراکه این کار شما تفتیش عقیده است نه مصاحبه.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سفر رئیس‌جمهور به سازمان ملل متحد محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور کشورمان در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان در پاسخ به سوالی درباره واقعه 11 سپتامبر و حوادث پس از آن اظهار داشت: بهتر بود حداقل فردی که گفته می‌شد عامل حوادث 11 سپتامبر و رخدادهای پس از آن بود به طور علنی و شفاف محاکمه می‌شد تا حقیقت آشکار شود.
 
رئیس‌جمهور تصریح کرد: نظرسنجی‌های انجام شده در آمریکا نشان می‌دهد، بیشتر مردم آمریکا درباره علل اصلی حادثه 11 سپتامبر دچار ابهام هستند اما وقتی کسی سوالی درباره این حادثه می‌پرسد، جنجال به راه‌ انداخته می‌شود در حالی که این رخداد بهانه اشغال دو کشور قرار داده شد که درگیری‌های آن همچنان ادامه داشته و بدون آنکه صحت و سقم ادعاها درباره این رخداد اثبات شود، روزانه صدها هزار نفر با تبعات آن درگیر هستند و افراد زیادی کشته، زخمی یا آواره می‌شوند؛ در حالی که اگر در یک تحقیق مستقل علت واقعی رخداد 11 سپتامبر مشخص می‌شد، می‌توان با یک اراده جمعی با آن علت ،مقابله کرد.
 
وی با تأکید بر اینکه به هیچ دلیلی نمی‌توان برخورد با یک گروه از افراد تروریست را بهانه اشغال یک کشور قرار داد، افزود: اگر یک گروه تروریستی مردم و مقامات کشور دیگر را ترور کرده و پس از آن در آمریکا پناه گیرند، آیا این مجوزی برای اشغال آمریکا خواهد بود؟
 
احمدی‌نژاد اضافه کرد: این اتفاقی است که درباره ایران رخ داده و کسانی که 16 هزار نفر از مقامات و مردم بی‌گناه ایران را ترور کرده‌اند در دامان آمریکا پناه گرفته‌اند، اما ملت ایران هرگز ملت و دولت آمریکا را مقصر این رخدادها قلمداد نکرد.
 
رئیس‌جمهور در پاسخ به این سوال که اگر چنین رخدادی در ایران روی می‌داد، دولت ایران چه واکنشی داشت، گفت: ایرانیان حتماً به دنبال شناسایی و برخورد با عوامل و ریشه‌های اصلی چنین واقعه‌ای می‌رفتند و بی‌دلیل دولت‌ها و ملت‌های دیگر را متهم نمی‌کردند.
 
وی ادامه داد: قطعاً دولت آمریکا می‌توانست روش بهتری را در مقابله با تروریسم پیگیری می‌کند و با هزینه کمتر و روش‌های راحت‌تر این مشکل را حل و فصل کند، اما کشتن بیش از یک میلیون نفر در ازای خونخواهی سه هزار کشته حادثه یازده سپتامبر بیش از آنکه باعث مهار تروریسم شود باعث تشدید افراط‌گرایی در منطقه شده و از سوی دیگر برخی رفتارهای آمریکایی‌ها در منطقه که ناشی از عدم شناخت فرهنگ و عقاید مردم است باعث تشدید مشکلات شده است.
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی در خصوص فلسطین گفت: ما خواهان محو اشغالگری، جنگ‌طلبی و کشتن زنان و کودکان هستیم و راه‌حل این مشکل را به رسمیت شناختن حق حاکمیت مردم فلسطین می‌دانیم؛ اگر فلسطین منهای اشغالگری را تصور کنید چه چیز باقی خواهد ماند؛ این حقیقت موضع جمهوری اسلامی ایران درباره فلسطین است.
 
رئیس‌جمهور افزود: بنده به عنوان یک سیاستمدار قبل از سخن گفتن درباره شکل حکومت‌ها و اینکه به عنوان مثال در فلسطین چه حکومتی سر کار بیاید علاقمندم درباره حقوق ملت فلسطین بحث کنم و بر حق برخورداری از آزادی، احترام و عدالت برای آنها تأکید کنم.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره هولوکاست، اظهار داشت: درباره یک حادثه تاریخی چند سوال مطرح کردم و گفتم که وقتی تحقیق درباره یک رخداد تاریخی ممنوع می‌شود، خود این موضوع ابهام به‌وجود می‌آورد و همگان از خود می‌پرسند که چرا محققین درباره این حادثه از کار خود منع شده و حتی به زندان می‌افتند.
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به اصرار خبرنگار درباره موضع صریح او درباره درستی یا عدم درستی واقعه هولوکاست، افزود: آیا شما به آزادی عقیده و تحقیق اعتقاد دارید یا خیر؟ اگر شما سوال می‌پرسید نباید به دنبال آن باشید که بنده همان پاسخ مورد نظر شما را ارائه کنم و این کار شما تفتیش عقیده است نه مصاحبه.
 
رئیس‌جمهور تصریح کرد: اگر حادثه‌ای رخ داده محققین و مورخین باید بتوانند درباره آن تحقیق کنند و نظر موافق و مخالف خود را آزادانه اعلام کنند و اگر فرض را بر این بگیریم که چنین حادثه‌ای در تاریخ رخ داده است باز هم باید پرسید این حادثه کجا رخ داده و عاملین آن چه کسانی بودند و پرسید که چه ارتباطی بین این واقعه با اشغال سرزمین فلسطین و کشتار ساکنان آن داشته است؟ نمی‌توان اگر حادثه‌ای در جایی اتفاق افتاد کسانی را که در آن رخداد نقشی نداشته‌اند، مجازات کرد.
 
وی اضافه کرد: اگر این حادثه صرفاً یک رخداد تاریخی است چرا سیاستمداران تا این حد درباره آن حساسیت دارند؟ امروز دیگر تکلیف این موضوع کاملاً روشن است و همه فهمیده‌اند که پشت پرده ماجرا چیست.
 
احمدی‌نژاد در خصوص سوالی درباره اتفاقاتی که در واکنش به ساخت فیلمی موهن درباره پیامبر گرامی اسلام(ص) اظهر داشت: اصولاً هر اقدامی در توهین به مقدسات محکوم است؛ توهین به پیامبران الهی را کاری زشت و مصداق نقض آزادی بیان توصیف کرد، البته واکنش به یک اقدام زشت نیز باید در فضایی انسانی و معنوی انجام شود.
 
رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره اصلاحات مد نظر خود در عرصه بین‌المللی با تأکید بر اینکه اصلاحات و تغییرات لزوماً به معنای تغییر رژیم‌ها نیست، بلکه تغییر در رفتارها، رویکردها و دیدگاه‌های افراد است، گفت: امروز خواست همه مردم دنیا استقرار عدالت و برخورداری از احترام و آزادی است و این خواسته‌ها در فضای گفت‌وگوی منطقی همراه با دوستی محقق خواهد شد نه با جنگ و کشتار.
 
وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره وضعیت در سوریه یادآور شد: همواره اصرار بر این داشتیم که خشونت‌ها باید در اولین فرصت در سوریه متوقف شود، اما متأسفانه عده‌ای مخالفان دولت سوریه را تحریک کرده و به آنان اسلحه می‌دهند.
 
احمدی‌نژاد افزود: درباره سوریه و همه ملت‌های دیگر معتقدیم که آزادی، حق انتخاب، احترام و عدالت جزء حقوق اساسی همه ملت‌هاست و هیچ کس حق محدود کردن آنها را ندارد.
 
رئیس‌جمهور با بیان اینکه به طور اساسی با نگاهی که رسیدن به هدف را با درگیری نظامی توجیح می‌کند، مخالف هستیم، تصریح کرد: در رایزنی‌های خود با کشورهای مختلف اعلام کردیم که هرکس دوستدار مردم سوریه است، باید مانع تشدید و ادامه درگیری‌های نظامی در سوریه شود و کمک کند طرف‌های درگیر در سوریه با یکدیگر تفاهم کرده و با برگزاری انتخابات اجازه دهند مردم درباره آینده کشور تصمیم بگیرند.

:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , ,
:: برچسب‌ها: هلوکاست , احمدی نژاد , مصاحبه ,