پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 510
نویسنده : حسین
از همه برادارن و خواهران عزیز و خوانندگان محترم و گرامی خواهش می کنم با مطالعه این نوشتار مقداری تامل بفرمایند و در برداشت های خویش از ولایت فقیه به یک بازبینی اساسی دست بزنند و از مشهورات انحرافی زمانه از ولایت فقیه به نگاهی آرمانی و در عین حال واقع بینانه معبر بزنند.

برای آغاز نوشتار نیاز به شرح و بازکاوی یک جنبه دیگر از سیاست انگلیسی هستیم تا با شناخت این موضوع به یررسی و نقد آن بپردازیم.

در سیاست انگلیسی برای بن بست و ایضا به انحراف کشاندن هر ایده مرام ایدئولوژی حزب و روزنامه و مسجد ووو بهترین راهکار تاسیس یک ایده مرام ایدئولوژی حزب و روزنامه و مسجد ووو همسو با منافع سیاست های انگلیسی است تاسیس آیین بهاییت در ایران در مقابل مذهب شیعه از بارزترین آن است. 

اما سیاست انگلیسی اساسا به این رویه مهشور خود برای دست یابی به اهداف خویش بسنده نکرده است و همزمان در پی ایجاد شکاف و نفوذ و بهره برداری از ساختارهای موجود بوده است. نمود ملموس و تاریخی این بخش از سیاست انگلیسی در انقلاب مشروطه و به انحراف کشاندن آن قابل مشاهده است که با تفرقه در میان علمای طراز اول نهضت توانستند مهره های وابسته خود را در نهضت مشروطه نفوذ دهند. در واقع سیاستمداران کهنه کار انگلیسی آموخته اند در هر شرایطی و با هر درجه از مشکلات می توان اهداف خود را پیگیری کرد و به آن دست یافت.

 در ابتدا برای ورود به بحث می بایست دو سوال کلیدی را مطرح کرد و در پرتوی  آن به نتیجه گیری مطلوب برسیم.

سوال اول: ولایت مطلق فقیه در مقابل ولایت فقیه در طول حوادث انقلاب اسلامی  در کدام زمینه ها و تحولات و سیاسی و اجتماعی انقلاب اسلامی مورد استفاده قرار گرفته است. 

سوال دوم: تا به امروز کدام دسته جات سیاسی و احزاب قدرت طلب از ولایت مطلق فقیه بیشترین بهره برداری را برده اند.

برای پاسخ گفتن به این سوالات ابتدا به تحلیل سیره دوران زمام داری امام خمینی خواهیم پرداخت و سپس برشی به مقطع حاکمیت دوم خرداد در دوران زمامداری امام خامنه ای خواهیم زد.

با پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن سال 57 اصلی ترین و مهم ترین هدف و آرمان امام خمینی استقرار حکومت اسلامی و نهادینه ساختن جایگاه ولایت فقیه با استراتژی مطالبه عمومی از نخبگان برای تعیین و تصویب قانون اساسی بود تا با همراهی مردم با جریان خروشان انقلاب پایه های مستحکم استقرار یک قانون اساسی مترقی و کارامد و ضد سلطه را فراهم بیآورند. 

از همین روی دشمنان داخلی و خارجی انقلاب دانسته یا نادانسته در صدد متوقف ساختن استقرار حاکمیت قانون در بحبوحه درگیرهای داخلی بودند و به بهانه های واهی از جمله فضای متشنج داخلی و کودتاهای مختلف به امام فشار می آوردند که تدوین قانون اساسی را به شرایط مناسب تری موکول نماید اما امام خمینی با بینش الهی و آگاهی از لزوم استقرار قانون اساسی در کشور به عنوان لنگرگاه استقرار و تثبیت نطام اسلامی یاد می کردند و با پیگیری مصرانه تصویب قانون اساسی حرکت آینده انقلاب را در برابر  تحولات سیاسی و اجتماعی پیش روی را بیمه کردند.

در واقع قانون اساسی به عنوان میثاق ملی ولی فقیه با مردم، یادگار و میراث سترگ امام راحل در استمرار آرمان ها و اهداف انقلاب بود.

سیره تکیه و اتکال بر قانون در امام خمینی به نحو شایسته ای در میان ساختار نظام نهادینه شد و به عنوان الگویی برای رهبری آینده و مسئولان نظام به یادگار ماند. 

دشمنان نظام با تحلیل این نقطه قوت نظام  بیشترین توان و برنامه ریزی خود را معطوف از کار انداختن این نقطه قوت کردند. در واقع نظم و انظباطی که در انطباق و ملاک بودن قانون در همه امور شکل گرفته بود در دوران زعامت امام خامنه ای مورد منافشه جریانات سیاسی و احزاب اقتدار گرا قرار گرفت.

این پروژه انگلیسی با به قدرت رسیدن احزاب دوم خردادی به مرحله نوینی رسید.

با به قدرت رسیدن گروه های چپ که دست بر قضا در دوران حضرت امام خمینی جزو تندروترین مدافعان ایده ولایت فقیه در تدوین قانون اساسی بودند و همچنین پایگاه و حوزه نفوذ اصلی شان بیت امام راحل بود و با در اختیار داشتن بیت حضرت امام و استفاده حداکثری از اختیارات ولی فقیه به دنبال تحیکم و گسترش حوزه نفوذ و اقتدار خود بودند و به بهانه جایگاه ولایت مطلق فقیه دست به اقدامات خلاف قانون می زدنند که اوج آن در ماجرای تحمیل نخست وزیر تحمیلی به رئیس جمهور بود.

اما در سال 76 این گروه اقتدار گرا با شعار حاکمیت قانون و جامعه مدنی و محدود ساختن اختیارات ولی فقیه در صدد بیشیه سازی منافع حزبی و گروهیشان در درون حاکمیت بر آمدند.

امام خامنه ای در سخنانی به این مسائل اشاره می کند و می فرماید: جناب آقای خاتمی در اوایل ریاست جمهوری ایشان به بنده گفتند که اختیارات ولی فقیه باید محدود به قانون اساسی باشد من در جواب ایشان گفتم من مشکلی با این قضیه ندارم ولی خود شما با عملکردها و تصمیمات اشتباهی که در آینده خواهید گرفت خود شما از بنده خواهید خواست که از اختیارات فرا قانونی خود در جهت حل بعضی امور استفاده کنم و در زمان امام هم همین طور بود و اتفاقا در چند مورد خود آقای خاتمی از ما می خواست شما به عنوان ولی فقیه از اختیارات فرا قانونی استفاده نمایید تا مشکل حل شود.

در یک تحلیل جامع می توان اینگونه نتیجه گرفت، اصولا گروه های باج خواه و پر توقع سیاسی همواره برای پیشبرد دو خواسته که دست بر قضا خواسته دومشان مطابق میل دولتهای استکباری بوده است یا در خفا یا آشکارا خواهان ملغی کردن قانون اساسی و اجرای فرامین حکومتی ولی فقیه بوده اند.

خواسته اول گروه ها و احزاب قدرت طلب در استفاده از حکم حکومتی عموما به ضعف عملکرد و احیانا به لاپوشانی از مفاسد اقتصادی و غیره بر میگردد. در واقع با سپر کردن موضع رهبری نظام در تصمیمات و عملکرد نامطلوب خودشان خواستار اجرای احکام حکومتی به عنوان بستری برای نادیده انگاشتن عملکردهای خلاف قانون بوده اند دو مثال بسیار ملموس در این حوزه حکم حکومتی امام خامنه ای درباره قانون مطبوعات که نشانه بارز عدم توجه به مسیر قانونی قانون گذاری در کشور در مجلس ششم بود و دیگری زمین خواری یکی از نمایندگان مجلس در بهترین نقطه شهر به بهانه دستور رهبری0 بوده است.

خواسته دوم و مشترک گروه ها و احزاب قدرت طلب با دولت های استکباری در به انحراف کشاندن مسیر پیشرفت و تحقق آرمان های انقلاب اسلامی نهفته است که دست بر قضا میان عوامل بیرونی و درونی این انحراف بزرگ اشتراک منافع حداکثری بر قرار شده است.

انحراف از آرمان ها و پیشرفت کشور به عنوان آرزوی دیرپای دشمنان خارجی برای کند و متوقف ساختن حرکت انقلاب و در نهایت سرنگونی انقلاب lمطرح می باشد و برای احزاب قدرت طلب جهت استمرار منافع باندی و نامشروعشان در راستای سازش با وضع موجود همواره مطرح بوده است.

خطر این بخش از خواسته های دشمنان خارجی و درونی نظام از آن جهت برای انقلاب خطرناک است که با ماهیت ظلم ستیزی و پیشرفت انقلاب گره خورده است، نمونه بارز آن سیاست تنش زدایی در دوران دولت سازندگی و عقب نشینی گام به گام در حق مشروع نظام در دستیابی به انژی هسته ای کشور بود.

از همین روی بود که گروه های قدرت طلب خواهان تایید و امضای ولی فقیه بر عملکرد ننگین خودشان در مسئله انرژی هسته ای بودند تا به عنوان ولایت مطلقه فقیه که می تواند نگاه آرمانی انقلاب را بخشکاند یا در صورت نپذیرفتن و عدم همراهی با خواسته هایشان آماده نوشیدن جرعه جام زهر باشد.

این دو تصور انحصاری از کاریرد ولایت مطلق فقیه که می تواند در بزنگاه های مورد نیاز، به کمک آنان بشتابد تا منافعشان را تحصیل نماید و به راحتی قانون اساسی و آرمان های بلند و الهی انقلاب را به قتلگاه مرتجعین انقلاب ببرد، همواره در دستور سیاست استعماری روباه پیر بوده است.

این ساست حیله گرانه روباه پیر که در دولت های سازندگی و اصلاحات به اوج کارامدی خود رسید در دولت مکتبی و حامی گفتمان انقلاب به یکباره بی اثر و مضمحل شد.

دولتی که به پا خواسته بود در برابر سلطه گری استکبار بی هیچ ملاحظه ای استقامت کند و برای تامین منافع ملت و آرمان های انقلاب کوچکترین مداهنه ای را با غرب نکند و زیر بار گسترده ترین تحریم های همه جانبه غرب برود ولی یک قدم هم از منافع ملت کوتاه نیاید، اقدامات انقلابی دولت در پافشاری از احقاق حقوق ملت به یک باره این حیله روباه پیر و مکار انگلیس خنثی کرد.

اما از آنجا که روباه پیر می توانست از مهره های خود حداکثر بهره برداری را بکند دست به یک توطئه کثیف و ناجوانمردانه زد و آن توطئه خبیث چیزی نبود جز پررنگ سازی ولایت مطلق فقیه در مقابل اختیارات قانونی رئیس جمهور.

در این توطئه پیچیده استکبار از دو عامل داخلی حداکثر بهره برداری را کرد ابتدا استفاده از ظرفیت های ساختاری نهادها و قوای کشور از جمله مجلس شورای اسلامی که با کارشکنی های مختلف سد راه تحقق آرمان های دولت و در نهایت انقلاب می شود و در هر مسئله ای خواستار اقدام رهبری در مقابل ایجاد اصطکاک ایجاد شده در روند اجرای قانون بودند و دوم بازی خوردن متحجرین و بریده های از فرزند ملت که تصور می کردند دکتر احمدی نژاد با تمکین نکردن از این توطئه پیچیده غرب در حال ضربه زد به حدود و اختیارات رهبری است. 

این عملیات پیچیده روباه پیر که با خوش رقصی بازی خوردگان داخلی همراه شد دستاوردهای بزرگی را برای افزایش بصیرت در ولایت مداران واقعی و صدیق در پی داشت. تبعیت محض و بازی نخوردن در فضای فتنه انگلیسی و فرعی نکردن مسائل، عدم تکمیل پازل بازی دشمن، حمایت گفتمانی از دولت حامی و احیاکننده گفتمان امام راحل و در نهایت خنثی سازی توطئه پیچیده روباه پیر برای انزوای کامل گفتمان انقلاب و دولت حامی گفتمان انقلاب از بزرگترین دستاورد این فتنه پیچیده انگلیسی بود.


:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , ,
:: برچسب‌ها: ولایت فقیه , احمدی نژاد , ولایت پذیری , دولت ,



بن بست در استراتژی حضرت امام
نوشته شده در پنج شنبه 13 مهر 1391
بازدید : 546
نویسنده : حسین

یه مدته برنامه راز طالب زاده بدجوری داره جاده خاکی میزنه و در زمین سیاسیون بازی میخوره اون از برنامه ای که از محسن رضایی دعوت کرد و براش رپرتاژ رفت و سنگ تموم گذاشت و اون را منجی کشور معرفی کرد و طالب زاده مجیزه گویش شد تازه یه ایده از تو برنامه در آورد که بله مسئولین نظام چرا منطقه عیون نشین تهران میشینن و حقوق ۴ ملیونی دارن و تو برنامه بعدی اختصاصی به این موضوع پرداخت.

از سیاه نمایی هایی که داره تو این برنامه میشه میگذرم و از فضای بازی که با وجود فرزند ملت در راس امور اجرایی کشور پدیدار شده و ظرفیت انتقاد از نظام را به صورت تصاعدی و باور نکردنی افزایش داده تا آقایون بتوانند با خیال راحت هر چی تو قلبشون رسوب کرده رسانه ای کنند و با آدرس غلط دادن از مشکلات، مقصران اصلی را تبرئه کنند و کسانی که خودشون در بهترین نقاط تهران میشین و حقوق چند ده ملیونی دارن در قامت طلبکار به جامعه معرفی کنن می گذریم.

اما قسمت دردآور ماجرا این جاست که این حضرات دارند به راحتی جمله تاریخی حضرت امام را در عمل به شکست میکشانند و صد البته با کمک های بی دریغ صدا و سیما موفق به انجام آن هم شده اند.

فقط کسانی که کمترین آشنایی با ادبیات حضرت امام خمینی داشته باشد می داند که کلمه مستضعف و جمله تنها کسانی تا آخر خط با ما می مانند که طعم فقر را چشیده باشند جزو اصول راهبردی گفتمان ایشان است و به بن بست کشاندن این اصل در نگاه مردم خطرناک ترین انحرافی است که گفتمان الهی حضرت امام را تهدید می کند.

نقشه شوم بریده ها و سقوط کرده های انقلاب که زمانی نه چندان دور جزو طبقات فرودست و پایین جامعه بودند و از روستاهای دور افتاده به بالاترین مناصب کشوری و لشکری رسیدند بسیار پیچیده و ناجوانمرادنه است.

کسانی که در قبل از انقلاب جزو فرومایه ترین طبقات اجتماعی کشور بودند و خانواده شان در روستا با سخت ترین شرایط روزگار می گذراندند به ناگاه جزو طبقه اشراف و طبقه ممتاز شدند و آنچنان بی ظرفیتی از خود نشان دادند که با رسیدن به کوچکترین پست و مقامی بار هفت پشت خود را بستند و آنچنان گدشته خود را فراموش کردند که گویی تا به حال طعم فقر را نچشیده اند.

خطر و انحراف از آنجا شروع شد که دیدند تا چند نسل نمی شود این بخش گفتمان امام را به راحتی از اذهان پاک کرد پس نتیجه گرفتند با ظاهرسازی و قلب واقعیت زندگیشان می شود مردم را فریب دهند و اجازه ندهند مردم از نوع زندگی اشرافی و مملو از زدوبندشان آگاه شوند. 

اما از آنجایی که می دانستند بالاخره رفتار متناقض شان بالاخره گریبان گیر آنان خواهد شد و نمی توانند تنها برای مجلس ختم پدر و مادرشان به روستایشان سر بزنند و عروسی آقازده هایشان را در مجلل ترین تالار فرمانیه با فلان آقازاده سرمایه دار جشن بگیرند به فکر آخرین ترفندشان افتادند و تصمیم گرفتند کلا خط ساده زیستی مسئولان نظام را کور کنند.

از این رو تصمیم گرفتند با راه اندازی فضای دو قطبی راست و چپ به افشاگری های مصلحت جویانه دست بزنند و این گونه در جامعه انعکاس دهند که هر کس در این نظام به مسئولیتی دست یافته است بدون تردید در میانه راه تن به آلودگی های قدرت می سپارند.

سلب اعتماد عمومی از استراتژی راهبردی حضرت امام بزرگترین خطری است که این شطرنج بازان عرصه سیاست ماکیاولی نظام را تهدید می کند.

بن بست در استراتژی جنگ فقر و غنا و دریدن تمام مرزهای حقیقت و کرامت انسانی آخرین توطئه شوم  دنیاطلبان و انحراف از آرمان های حضرت امام خمینی است که آخرین تیر در ترکش آنان برای به بازی گرفتن مردم در نفسانیات قدرت طلبی خویش است.     

 


:: موضوعات مرتبط: جامعه , ,
:: برچسب‌ها: امام , قدرت , آرمان , ,



قصه ای سیاسی برای مردم(حتما بخوانید)
نوشته شده در پنج شنبه 13 مهر 1391
بازدید : 738
نویسنده : حسین

داستان رابین هود را حتما بخاطر دارید.رابین هود کسی بود که از اغنیا و ثروتمندان و زورگویان می ستاند یا بهتر بگویم می دزدید و به بیچارگان و فقیران جامعه میداد.

رابین هود در داستان محبوب ریچارد شیردل و مردم عادی و مغضوب جان شاه و داروغه و ثروتمندان بود.تا اینجا راداشته باشید و در ذهن شخصیت های داستان را مرور کنید.

اما..................

حالا به ایران خودمان بیایید و فضای ترسیم شده را ببینید.

در خبرگزاری فارس آمده است که رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 80 درصد مشکلات کشور ما مدیریتی است و تأثیر تحریم‌ها بیشتر از 20 درصد نیست، گفت که روش‌های «رابین‌هودی در اقتصاد» هیچ‌وقت جواب نمی‌دهد.

روش‌های «رابین‌هودی» دراقتصاد جواب نمی‌دهد/اولویت بودجه ای مسکن مهر اشتباه است

با توجه به این مطالب سوالاتی به ذهن می آید:

۱- مثال رابین هود در ایران کیست؟

۲- شخصیت های دیگر داستان نظیر ریچارد شیردل،داروغه،شاه جان، صدراعظم،جو کوچولو و... به چه کسانی تشبیه می شوند؟

۳- آیا روش رابین هودی از پولداران و گردن کلفتان دزدیدن و به ضعیفان و فقیران دادن نیست؟

۴- آیا مسکن مهر،یارانه ها،فعالیتهای عمرانی،سهام عدالت،شکستن حلقه های بسته مدیریتی، کاهش ضریب جینی،دفاع از مردم،ایستادگی در مقابل زورگویان خارجی و زیاده خواهان داخلی و...  همان روش های رابین هودی است؟

پاسخ این سوالات برای مردم روشن است.کسانی که روش های اقتصادی در ایران را روش رابین هودی می دانند، شاید جامعه ایران را با جنگل شروود و مردم و دیگران را با شخصیت های داستان رابین هود مقایسه میکنند.

اگر رابین هود پا به عرصه گذاشت به خاطر وجود اشخاصی مثل داروغه و شاه جان و بقیه ستمگران و قلدران جامعه بود که خون به دل ریچارد شیردل و مردم کرده بودند.

برای یکبار که شده بیاییم و از پایین به بالا نگاه کنیم و نه از بالا به مردم!!!

 

پی نوشت : نتونستم واضح تر از این بنویسم، ترسیدم سرنوشتی همچون احمد شریعت و نوبختی و ع.ا.ج نصیب من شود.

 

 

 


:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , ,



بازدید : 682
نویسنده : حسین

سخنان دیروز امام خامنه ای در جمع هیئت دولت بار دیگر ثابت کرد نقشه پیچیده عمر و عاص های انقلاب برای انحرافی خواندن گفتمان دولت نهم و دهم آزمونی سخت برای عمارپندارهای متوهم است.

با مروری بر توطئه ها و کودتای نرمی که در سه سال گذشته شاهد آن بودیم و پر حجم ترین و گسترده ترین فشارهای خوردکننده و طاقت فرسا بر فرزند پاک و مظلوم ملت و دولت دهم وارد ساختند. در این میان درسها و نکات ارزشمند و آموزنده و قابل تاملی است که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

درس اولی که از فردای آغاز فتنه سال ۸۸ برای عمارپندارها قابل رصد است به مطالبه بصیرت امام خامنه ای از افسران جنگ نرم از فردای انتخابات ۸۸ برمی گردد. نکته قابل تامل از این مطالبه امام خامنه ای این است که دیده بان انقلاب با رصد توطئه جدید احزاب اقتدار گرا علیه دولت حامی گفتمان انقلاب زودتر و پیش تر از همه به توطئه زمین زدن دولت حامی گفتمان انقلاب واقف می شوند و بر مطالبه بصیرت به عنوان تنها راهکار مقابله با آن پا فشاری می کند. از این رو مطالبه رهبری که ناظر به توطئه های رو به آینده علیه دولت بود را عمارها به گذشته و حوادث انتخابات تاویل کردند و مرتکب اشتباه شدند ومتوجه نشدند مطالبه بصیرت امام خامنه ای از فردای انتخابات ریاست جمهوری آغاز شده است نه از قبل آن

درس آموزنده دوم برگزیدن جهت گیرها و عملکرد دولت حامی گفتمان انقلاب در برابر عملکرد و جهت گیر های همه مخالفین مغرض و بی غرض دولت است. این تیزبینی در بینش سیاسی دیده بان انقلاب که از مراسم تنفیذ ریاست جمهوری در مقابل طیف رنگارنگ مخالفین گذشته و آینده دولت قابل مشاهده است  از ژرفنگری و دقت به عمق هجمه ها و کینه های دشمنان منتخب ملت سر چشمه می گرفت.

پیش بینی امام خامنه ای در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری دور دوم دکتر احمدی نژاد مبنی بر بیکار ننشستن معاندین دولت انقلابی و افزودن بر حجم توطئه ها در برابر دکتر بعنوان ترسیم کننده خطوط کلی جبهه خودی و افسران جنگ نرم بود که با غفلت عمارپندارها مواجه شد.

درس سوم و فوق العاده زیرکانه رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای که اوج کارایی و تبلور اندیشه ناب ولایت الهی را آشکار می سازد جدا ساختن دو جبهه معارضین دولت به جبهه دشمنان و معارضین با گفتمان دولت نهم و دهم  با جبهه حامیان دولت نهم و معارضین دولت دهم دکتر احمدی نژاد بود که بخاطر اشتباه در محاسبات تبدیل به معارض شده بودند.

در واقع بعد از لغو انتصاب فرد مورد اطمینان و هم جهت افکار و اندیشه های گفتمان دولت در معاونت اولی که با حسادت و اشتباه در محاسبات دوستداران دکتر موجب سر خوردگی آنان را فراهم می ساخت به این طیف از معارضین، زمان برای جبران  و تصحیح در عملکرد و افکارشان را می داد تا با شناخت واقعبینانه از گفتمان ناب انقلاب اسلامی به دور از هر گونه تحجر و انقلابی گری های غیر واقع بینانه صراط مستقیم حرکت انقلابی آشکار شود.

درس چهارم رهبر معظم انفلاب برای افسران جنگ نرم که نواخسته پازل دشمن را تکمیل می کنند و با جبهه ای ندیدن صف موافقین و مخالفین انقلاب مسائل فرعی را بر حرکت اصلی نظام غلبه می دهند و با بازی کردن در زمین سیاست پیشگان اقتدار طلب دست به اقدامات اشتباه و احساسی می زنند تمکین به نظر کارشناسی بالاترین مقام رسمی کشور است در یک فرآیند عقلایی و بدور از احساسات است که با نهادینه ساختن بصیرت در جمع  وتشکل های خود به اهداف عالیه انقلاب دست یابند.

درس پنجم و البته آموزنده ترین آن پاسداری از حرکت ملت و نظام در مسیر ارزشهای الهی و انقلابی در برابر سنگین ترین تحریم های فلج کننده خارجی و توطئه های داخلی است به تعبیر امام خامنه ای همنگامیکه یک ملت و مسئولان نظام با حرکت پر شتاب در مسیر اعتلا و آبادانی کشور گام بر می دارد و گفتمان عزت آفرین انقلاب به گفتمان رایج ملت و مسئولان تبدیل می شود بی شک با چهره ای عبوث تر از همیشه از طرف دشمنان قسم خورده ملت و مسئولان ایران اسلامی روبه رو خواهیم بود. 


:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , ,
:: برچسب‌ها: احمدی دلاور , احمدی نژاد ,



توطئه عوامل منافق توسط بازاریان متعهد خنثی شد
نوشته شده در پنج شنبه 13 مهر 1391
بازدید : 502
نویسنده : حسین
به گزارش خبرگزاری فارس، جامعه انجمن‌های اسلامی اصناف و بازار در خصوص تحرک مشکوک و خائنانه منافقین، اطلاعیه‌ای صادر کرد. در این بیانیه خطاب به ملت هوشیار ایران آمده است: انقلاب اسلامی به رهبری هوشمندانه قائد اعظم حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در مسیر نورانی انقلاب مهدوی پیش‌ می‌رود. بدخواهان بدانند علی‌رغم توطئه‌ها و دسیسه‌های فریبکارانه آمریکا و صهیونیزم بین‌الملل، ملت ایران پیروز است و هیچ خللی در راه تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی نمی‌توانند پدید آورند. در اطلاعیه جامعه انجمن‌های اسلامی اصناف آمده است: روز چهارشنبه عده‌ای از منافقین و عناصر مشکوک وابسته به دشمنان اسلام، با ایجاد ارعاب در بازار در صدد تعطیلی بازار برآمدند که خوشبختانه بازاریان مسلمان و متعهد به مقابله با آنها برخاستند و توطئه آنان را خنثی کردند. آنها باید بدانند مورد شناسایی قرار گرفته و در موقع مقتضی از سوی مقامات مسؤول پاسخ تحرکات مشکوک خود را خواهند گرفت. جامعه انجمن‌های اسلامی اصناف و بازار این نوع اقدامات خائنانه را محکوم می‌کند و اعلام می‌دارد علی‌رغم انتقادهایی که به عملکرد دولت در حوزه اقتصادی و شخص رئیس‌جمهور داریم، تا پای جان از حیثیت نظام و کشور دفاع می‌کنیم و اجازه نخواهیم داد دشمنان و به ویژه منافقان به اهداف خود برسند. ما مطمئن هستیم از این شرایط عبور می‌کنیم و با توانایی‌هایی که داریم، آنچنان مشت محکمی به دهان آمریکا و جیره‌خوارهای آن خواهیم زد که تا مدت‌ها فراموش نکنند.

:: موضوعات مرتبط: جامعه , ,
:: برچسب‌ها: منافقین , دشمنان ,