پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
تلنگرم به خودت بزنی چیز خوبیه ها.....!!!!!!!
نوشته شده در پنج شنبه 25 آبان 1391
بازدید : 310
نویسنده : حسین

چندین سال پیش درست توی چنین روزایی بود که جنگ شروع شد . خیلی ها رفتن و واسه آرمان هاشون، واسه اعتقاداتشون جنگیدن و جونشون رو دادن . درست توی چنین روزایی بود که خیلی از بچه ها یتیم شدن . درست توی چنین روزایی بود که خیلیا تا آخر عمرشون اعضای بدنشون رو از دست دادن . درست توی چنین روزایی بود که خیلیا مفقود الاثر شدن و دیگه هیچ وقت برنگشتن و...

حالا بماند که بعد از این همه سال که می گذره ، نه تنها ما خیلی از وصیتای شهدا رو عمل نکردیم که هیچ ،خیلی هاشون برعکس انجام دادیم .حالا بماند بعد از این همه سال نه تنها یه قاب عکس از شهدا روی دیوار خونمون که نزدیم هیچ ، پر دیوارای خونمون شده عکس خواننده ها و بازیگرای خارجی .حالا بماند که بعد از این همه سال که میگذره نه تنها یه کوچه به اسم شهدا که نزدیم هیچ اسم اونا رو از کوچه های شهرمون خط زدیم و...

اخه تا کجا باید پیش بریم ،اخه تا کی باید حرفای رهبرمون رو زمین بذاریم ، اخه تا کی به خاطر حفظ آبرومون سکوت کنیم ، آخه تا کی امر به معروف و نهی از منکر رو کنار بذاریم ، اخه تا کی در مقابل بی حجابی ها سکوت کنیم ، اخه تا کی در مقابل این همه گناه چشمامون رو ببندیم و سرمون رو توی برف کنیم... 

دیگه وقتش رسیده که به خودمون یه تلنگر بزنیم به خاطر شهدا ، به خاطر خودمون و به خاطر آرمان هامون که مدت هاست دارن خاک میخورن. 

خدایا کمکمون کن.....



:: موضوعات مرتبط: جامعه , ,
:: برچسب‌ها: دفاع مقدس ,



السلام علی الحسین
نوشته شده در پنج شنبه 25 آبان 1391
بازدید : 300
نویسنده : حسین


ماه محرم شروع شد

حسین جان ،محرم شد ،پر از غم شد همه عالم ،یا حسین نگاهم کن ،سیه پوش توام

یا حسین

نگاهم کن ،زده خیمه به دل غم تو ،که دل بستم به هلال محرم تو ،دگر هر شب منو مجلس ماتم تو 

حسین جانم به فدای تو هستی من

گره خورده جان ما با پرچم تو 

دل سرگردان ما نذر غم تو 

شده سینه حسینیه ،شده این دل سینه زن 

من این دل را تو  بگو به کجا ببرم ،که هر ساعت زده پر به هوای حرم، دمی بنگر به تلاطم چشم ترم

اغثنی یا ثارالله جانم فدایت

که جانم را می کنم نذر ولایت

مرا رخصت بده مولا که در راهت جان دهم/ به راه خود شهیدم کن که بر خاکت سر نهم 

من این پیمان به خدا که نمی شکنم ،قسم خوردم که زغیر تو دم نزنم 

حسین جانم به فدای تو جان و تنم


:: موضوعات مرتبط: جامعه , ,
:: برچسب‌ها: محرم , امام حسین ,



حرکت راهبردی نظام بر مبنای جوان گرایی دینی
نوشته شده در سه شنبه 23 آبان 1391
بازدید : 420
نویسنده : حسین

حرکت راهبردی نظام بر مبنای جوان گرایی دینی


       چرا ما با واقعیت های انقلاب اسلامی کنار نمی آییم؟یک عدهمی خواهند بسته ، محدود و تنگ نظر به صورت تکفیر ی  به کل نظام اسلامی جفا کنند . می دانیم معمارنهضت ،حضرت امام (ره) وهمچنین مقام عظمای ولایت ، مبنای حرکت راهبردی نظام رابسیار وسیع و پویا و در عین حال قابل مهندسی با زمان ترسیم نموده اند . اما تفکریکه در زمان طاغوت بر این کشور حاکم بود بصورت فراماسونی وابسته (انگلسیی ،آمریکایی )، بر تمام ثروت و قدرت و پست های سیاسی حاکمیت داشت. این عده وابسته وجاه طلب که از آن طرف مرزها  تایید و منصوبمیشدند ، در یک سیکل مستبد و مخوف بر تمامی امورات مردم و دولت حاکمیت داشتند .هیچ نیروی دیگری حق ورود به این سیکل را نداشته و حاکمین تا زمان مرگ بر مال و جانمردم تصمیم می گرفتند . انقلاب اسلامی این روند حاکمیتی را بر هم زد ، امامتاسفانه بعد از چند سال از گذشت سالهای اول انقلاب این تفکر(طاغوتی) در قالبویترینی انقلابی و مذهبی دوباره شکل گرفت و عده ای از خواص که خود را از مردم جداکرده و با دیدگاه قدرت طلبی تمام پست ها و مقام های حکومت را در دست گرفته بودند ،آن سیکل بسته را در ظاهری متفاوت و از نظر ریشه و ذات با همان حاکمیت طاغوتی پیادهنمودند،(طوریکه گوئی دراین کشورقحط الرجال شده است)این در صورتی است که انقلاب نو پا و جوان ماپر بود ازنیروهای جوان و خلاق که در تمامی مراحل سخت و نفس گیر انقلاب اسلامی واردمیدان شده و تمامی گره ها را با آن دیدگاه انقلابی و ولایی رفع نموده بودند. حاکمیت نظام در دست یک عده افراد امتحان پس داده که در مدیریت ها مردود ویا تجدید شده بودند ، دست به دست می چرخید و با همان دید قبیله گرایی و کوتاه نگریبه حاکمیت خود ادامه می دادند.

حال با این که در زمان سازندگی ضرورت کشور،ایجادتفکر جوان گرایی و تخصص گرائی ِ توام با تعهد ولایی بود، متاسفانه این مهم محققنگشت. تا این که افکار عمومی ، این حاکمیت غلط را باعث بی عدالتی و مغایر با اهدافانقلاب اسلامی دانسته و با انتخاب رئیس جمهوری جوان ، پر تلاش ، عدالت جو و نچندان مشهور ،این ساختار مدیریتی را تغییر دادند.

همین خصوصیات منحصر به فرد دکتر احمدی نژاد این سیکل بسته و تبعیض آمیز را شکافت.این منش باعث بروز مخالفت های فراوانِ جناح های سیاسی حاکم شد . آنانی که باتابلوی اصول گرایی و یا مارک اصلاح طلبی! خود را بر نظام تحمیل و حاکمیت غلط خوداستبدادی و دیکتاتوری دینی را در قالب شعار های بسیار تند و متحجرانه ، به شکل  خودخواهی های فردی و مغرضانه وهمچنین با پشتوانهمافیای ثروت و قدرت در این نظام رشد داده بودند ، از سوی گفتمان سر کار آمده بهمبارزه طلبیده شد.

آنها با گفتمانی نفاق آمیزو برمبنای(به اصطلاح) پایبندی به اصولارزشی امام (ره) و شهدای گرانقدر وارد میدان شدند اما هر چه در توان داشتند بامانع تراشی  به این تفکر پویا و عدالتخواهانه (با ترفند های سیاسی ، اشکال تراشی های اقتصادی و سیاه نمایی های غیرواقعی) تازیدند .آنها در این شش سال و اندی که از عمر دولت عدالت جوی احمدی نژادمی گذرد( و ما شاهد آن بودیم که ایشان ، هیچ ملاحظه ای حتی به نزدیکترین افرادحامی خود نداشت و اجازه قدرت طلبی و حیف میل بیت المال را نمی داد )به مخالفت وتخریب روی آوردند ، اما مهندسی نظام به فرموده رهبر فرزانه انقلاب ، عقب نشینینخواهد کرد و در چارچوب مردم سالاری دینی  حرکترو به جلو (که باعث پیدایش پیشرفتهای شگرف در تمامی زمینه ها شده است) ادامه خواهدداشت .شاهد آن هستیم که ایران، امروزه به عنوان ام القرای مسلمانان و آزادی خواهانجهان مطرح است .

دیگر نمی توانیم با روشهای غلط مدیریتی  در گذشته ، انقلاب را مورد آزمون و خطا قراردهیم.  ما این رشد و صلا بت را در سایهتغییر سیستم مدیریتی ، در پرتو رهنمود های امام خامنه ای و تلاش های شبانه روزی وبی ادعای دولت مردان ِ عدالت خواه و جوان گرا به دست آورده ایم .

 انشالله تا رسیدن  به قله های الهی و ظهور دولت حق به جلو می رویم. بنده و امثال بنده به عنوان جوانان نسل اولی  انقلاب ،  میدان را به شما جوانان عزیز داده ایم .

همچنین از شما عزیزان انقلابی و ولایت مدار تقاضا دارم باپیروی وسرلوحه قرار دادن این تفکر،هرچه در توان دارید  در راستای پیشرفت ایران اسلامی  تلاش و همت نمایید.

انشالله

 

p

:: موضوعات مرتبط: جامعه , ,
:: برچسب‌ها: جوان گرایی , جوانان ,



گیرم پدر تو بوده فاضل ،از فضل پدر تو را چه حاصل !؟
نوشته شده در پنج شنبه 18 آبان 1391
بازدید : 505
نویسنده : حسین

گیرم پدر تو بوده فاضل ،از فضل پدر تو را چه حاصل !؟

قدیمی ها ضرب المثل های بجا و پر معنی ، در خصوص موارد اجتماعی و سیاسی در زندگیخود می ساختند، كه چراغ روشنائی برای مردمان آن زمان و آیندگان می گشت، این ضرب المثلها را امروزه باید بیاد بیاوریم و یاد آوری آن ضروری می باشد .ما در این دوره شاهد،حركات زشت و تخریب كننده ای برای مخدوش نمودن چهره پیشگامان(بزرگان) انقلاب اسلامی هستیم،و این مصداقی است برای دو ضرب المثلکه در ادبیات گذشتگان ما مرسوم بوده :

- گیرم پدر تو بوده فاضل ،از فضل پدر تو را چه حاصل

- پسر نوح با بَدان بنشست،خاندان نبوتش گم شد

آری  این دو ضرب المثل در جامعه كنونی مامشهود است.ما به وضوح شاهد، رفتار وابستگانِ چهره های خاصِ تاریخ انقلاب و شهدای شاخص  ، در سو استفاده از نام و نشان این بزرگان ، برای عوام فریبی و جاه طلبی در جهتبدست آوردن مقام های زود گذر و ثروت های نا مشروع دنیوی،هستیم.

جالب این است كه این وابستگان هیچ سنخیّتی در رفتار و كردار خود با آن عزیزان ندارند!و به دنبال منافع مادی برای خود هستند. آنها برای پیشبرد نیات دنیا طلبانه خود ، استفادهابزاری از نام و نشان و حتی تصاویر! آنها می كنند.

نمیدانم ، فضل و كرامات و تفكر شهیدان بزرگواری چون شهید مظلوم آیت الله دكتر بهشتی،شهید آیت الله مطهری كه تئوریسین های انقلاب جهان شمول ایران اسلامی بوده اند و همچنینحضرت روح الله رهبر کبیر انقلاب ،چه رابطه ای با تفكر وابستگان غافل ، كوته فكر ومقام پرست امروزی آنان دارد.آن عزیزان با تفكر الهی و مبارزه سخت ،در تولد و پیروزی ایننهضت كوشش و تلاش زاید الوصفی نمودند و در راه بقاء و پیشبرد اهداف مقدس و ارزشی انقلاباز خون و جان خود گذشتند، ولی این وابستگان ناخلف! فقط از نام و نسبت آنها ، برای توجیهاعمال ضد ارزشی ، مذموم و خلاف(مثلا تصویب قانون واگذاری انحصار تالیفات و كتب شهیدمطهری توسط مجلس به نفع و ابستگان برای مدت 50سال!!!) خود استفاده می كنند.

 این روند ناپسند و زشت می بایستی موردتوجه خواص  و علمای بزرگ و فرزانه مكتب نابمحمدی قرار گیرد كه با پیروی از مرام مولا علی (ع) و سیره امام راحل(ره) ، از آن غافلنشوند! و تجربه تاریخی عبد الله بن زبیر كه باعث رقمخوردن غم نامه جمل تا  نابودی زبیر سیف الاسلامشد ،بار دیگر تکرار نگردد!

 البته ما در این عمر سی و سه ساله انقلاب، شاهد اقدامات بصیرت مدارانه و علوی تبار از سوی علما و بزرگان ولایی(همچون آیت الله محمدیگیلانی،آیت الله حائری شیرازی،آیت الله خزعلی و بزرگواران دیگری)در راستای اعلام برائتاز وابستگان ناخلف و منحرف دنیوی خود بوده ایم. خداوند وجود گرانمایه چنین بزرگانیرا كه به عنوان الگو برای تمامی خواص مد نظرند! ،حفظ نماید.

خدایا ، ما از غفلت های دنیوی و دام های دشمنان دینت ، به تو پناه می بریم.          



:: موضوعات مرتبط: جامعه , ,
:: برچسب‌ها: قبیله گرایی , مطهری ,



چرایی برکناری مشایی و ورود به هنگام رهبری
نوشته شده در دو شنبه 15 آبان 1391
بازدید : 436
نویسنده : حسین
داستان مشایی یکی از پیچیده ترین جریانات بعد از انقلاب است .در روزهای پایانی دولت نهم مخالفان دولت (چه انها که زمانی موافق دولت بودند و  به مرور زمان چهره ی واقعی خود را نشان دادند و چه انها که از ابتدا مخالف دولت بودند)که محبوبیت احمدی نژاد را در بین مردم بی حد میدیدند لازما تیرهای خود را به سمت مشایی نشانه گرفتند تا شاید از جانب این حملات لطمه ای به دولت وارد سازند .فشارها البته فقط به سمت دولت نبود ، بلکه اقتدارگرایان ازهمه طرف با اخبار وهم آمیز و بعضا خنده دار ! اطراف رهبری را محاصره کرده و با فشار سعی بر این داشتند تا نظر رهبری را هم نسبت به شخص مشایی مکدر کنند .در ابتدای دولت دهم و پیروزی مجدد احمدی نژاد و اعلان معاونت  مشایی از طرف رییس جمهور، حملات گسترده ی اقتدارگرایان با اجرای حسین شریعتمداری و همچنین فشار بر رهبری توسط عده ای از خواص !!به اوج خود رسید .مقام معظم رهبری که الحق خودشان معلم بصیرت و دانایی هستند و همچنین سابقه ی ریاست جمهوری و تجربه ی مشکلات اجرایی را داشته اند ، به موقع فضای متشنج را رصد کرده و در یک نامه ی خصوصی به ریس جمهور بطور غیر مستقیم هشدار میدهند که از این فضا باید دوری کرد و صلاح در ماندن مشایی نیست ! متن این نامه به این شرح است:

 بسمه تعالی 
جناب آقای دكتر احمدی نژاد، ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام و تحیت
انتصاب جناب آقای اسفندیار رحیم مشایی به معاونت رئیس جمهور بر خلاف مصلحت جنابعالی و دولت و موجب اختلاف و سرخوردگی میان علاقمندان به شما است.
لازم است انتصاب مزبور ملغی و كان لم یكن اعلام گردد. 
سیدعلی خامنه‌ای
27 /4/ 88




مساله ای مهم اینکه این نامه سریعا به دست ابوترابی نماینده مجلس ، رسانه ای شده و باعث ایجاد تشنج و التهاب در فضای سیاسی کشور میشود . هر چند دکتر احمدی نژاد در اسرع وقت به ندای ولی فقیه خود لبیک میگوید ، ولی چگونگی دستیابی نامه ی خصوصی رهبری به رییس جمهور توسط ابوترابی و همچنین رسانه ای شدن آن حای بسی تامل دارد !!

در حالیکه رهبری در نامه ی خود سخن از عدم معاونت مشایی کرده بودند ، بعد از انتصاب مشایی به ریاست دفتر رییس جمهور حملات اقتدار گرایان تا به امروز همچنان ادامه دارد و البته تا پایان دوره ی ریاست جمهوری دوره ی دهم به اوج خود خواهد رسید........


((رییس جمهوردر یک مصاحبه گفتند: مشایی آنگونه كهشما تصور می ‌كنید نیست. حرف‌هایی كه شما در مورد مشایی می‌ زنید همان حرف‌هایی استكه […] در مورد وی می ‌زند مثلا می ‌گوید كه او سر سفره یك ظرف برای امام زمان(عج)خالی می ‌گذارد و مسائلی از این دست و پا.......

رییس‏جمهور پیشنهاد کرد: شمابهتر است جلسه‌ای با مشایی داشته باشید و حرف‌هایتان را بگویید و حرف‌های وی را نیزبشنوید و آن موقع خواهید فهمید كه درباره ایشان اشتباه می‌كنید

وی افزود: : یك گروه از سوی مسولینقوه قضاییه و گروه دیگری از جای دیگر مأموریت یافتند تا در مورد مشایی تحقیق كنند ولیبعد از تحقیقات آنها هیچ مستندی در مورد مشایی گیر نیاوردند و هیچ تخلف اثبات شده‌ایدر مورد وی وجود ندارد

احمدی‌نژاد اضافه کرد: مشاییجزو كسانی است كه از ابتدای انقلاب تا به حال در گوشه گوشه انقلاب حاضر بوده و كارنامهبسیار خوبی دارد، ضمن اینكه باید سطح كار وی را در مقایسه با دیگران در نظر بگیریدو عملكردش در حوزه گردشگری را با دوره‌های قبل مقایسه كنید

وی ادامه داد: مشایی فرد خوش‌فكریاست و شبانه‌روز در خدمت دولت بوده و هست و حتی گاهی ساعت 2 نیمه شب از سفر خارجیبرمی‌ گشت، اما تماس می‌ گرفت و می ‌گفت چه كاری نیاز است كه انجام دهم یعنیهمواره از خدمت‏گزاری به مردم کوتاهی ندارد))


چندی بعد رییس جمهور در مصاحبه ی دیگر متذکر شد :

(( رهبری معظم فرمودند که مشایی در جایگاه معاونت رییس‏جمهور نباشند و ما اطاعت کردیملیکن عده‌ای از مخالفین بر خلاف سخنان اخیر رهبری بازهم موضوع مشایی را مطرح می‌كنند تا به من فشار بیاورند

رییس‏جمهوردر مورد دستور حكم رهبری برای رعایت مصلحت در انتصاب مشایی به معاون اولی گفت: منخدمت مقام معظم رهبری رسیدم و توضیحاتی دادم که قرار شد کارهایی انجام شود اما بعداز آن نامه توسط برخی نمایندگان محترم(ابوترابی)، درز پیدا كرد.

ویافزود: بعد از آن، بهتر تشخیص داده شد که نامه منتشر شود و بعد از آن اقدام كنیم وپس از آن نیز وی را به سمت ریاست دفتر خودم انتخاب كردم .

احمدی‌نژادتاکید کرد: رابطه بنده به عنوان رئیس‌جمهور با رهبری با رابطه شما با ایشان متفاوتاست.))


 و سخنانی از رئیس جمهور که شاید کمتر کسی شنیده باشد:

((به گزارش عمارپرس دکتر احمدی نژاد در جلسه معارفه مهندسرحیم مشایی به عنوان رئیس گروه مشاوران جوان ریاست جمهوری در تاریخ ۸بهمن ۱۳۸۸، از جلسه برخی سیاسیون برای توطئه علیه دولت پرده برداشت.

رئیس جمهور اظهار داشت تعدادی از سیاسیون در جلسه ای خصوصی گفته اند کهاگر دولت دهم همانند دولت نهم موفق عمل کند، در انتخابات ریاست جمهوری آینده(سال ۹۲) دولت به هر کسی که اشاره کند، او پیروز انتخابات است.

احمدی نژاد ادامه داد آن ها در آن جلسه بحث کرده اند که دولت احتمالا درانتخابات به چه کسی اشاره می کند و تعدادی از افراد را اسم برده اند و پس از بررسیگفته اند احتمالا مشایی مورد حمایت دولت خواهد بود و همانجا تصمیم می گیرند کهمشایی را بزنند و تخریب کنند.

رئیس جمهور تأکید کرد که ۲ تا نوار ۴۵ دقیقه از آنجلسه الآن روی میز من است.

با این وصف مشخص است که چرا دو سال، تخریب مهندس مشایی اولویت اصلی رسانههای وابسته به همان سیاسون است و بر اساس تصورات و خیالاتشان مبنی بر احتمال ورودوی به عرصه انتخابات آینده ریاست جمهوری، انواع اتهامات را همچون سیل به سوی اوجاری کرده اند.))



(البته از آنجا که سخنان رییس جمهور طبق معمول یا سانسور میشود و یا بسیار ضعیف رسانه ای میشود ، بازتاب این مطالب ضربه ی سنگینی بر جبهه ی اقتدارگرایان خواهد بود . هر چند که دکتر احمدی نژاد با توجه به تجربیاتی که در این هفت ساله داشته به لطف الهی در زمان لازم لب به سخن خواهد گشود و اجازه ی خارج شدن قطار انقلاب را از ریل نخواهد داد)





:: موضوعات مرتبط: جامعه , ,
:: برچسب‌ها: مهندس مشایی , احمدی نژاد ,



افتضاحی دیگر برای اقتدارگرایان
نوشته شده در یک شنبه 14 آبان 1391
بازدید : 440
نویسنده : حسین
در مورد مسئله حجاب در این چند سال صحبتها فراوان زده شد.فتواهایی صادر شد.افاده هایی نمایان شد.تهمت هایی زده شد. اما امروز روسیاهی برای چه کسانی ماند؟

زمانی که احمدی نژاد در مورد گشت ارشاد و مباحث حجاب و عفاف نظرهایی منطبق با معیارهای اسلامی داد، آه و فغان عده ای به هوا بلند شد که " وا مصیبتا اسلام از دست رفت! رییس جمهور لیبرال شده، نظرات انحرافی در مورد حجاب و ......

خاتمی: برای حل مسأله حجاب باید خون ریخته شود!

علم الهدی: سخنان احمدی نژاد به هیچ وجه درست نیست! چطور از کنار اندام کثافت بار یک بد حجاب عبور می کنید؟

مطهری: احمدی نژاد به فکر تأسیس کاباره و کلوب شبانه باشد!

احمد جنتی: هیچ عقل و دینی حرف های احمدی نژاد را تایید نمی کند! / با رویکرد آرام و فرهنگی دیگر نمی توان این معضل را حل کرد!

 

با این اوصاف ، رهبر انقلاب که بارها و بارها مواضعشان در مورد  حجاب و عفاف را به سادگی و روشنی بیان داشتند، در جمع روحانیون خراسان شمالی بار دیگر به این دوستان ولایتمدار ابراز داشتند:

«ممکن است ظاهر زننده‌ای داشته باشد. بعضی از همین‌هایی که در استقبال امروز بودند و شما - هم جناب آقای مهمان‌نواز، هم بقیه‌ آقایان - الان در این تریبون از آنها تعریف کردید، خانم‌هایی بودند که در عرف معمولی به آنها می‌گویند «خانم بدحجاب»؛ اشک هم از چشمش دارد می‌ریزد. حالا چه کار کنیم؟ ردش کنید؟ مصلحت است؟ حق است؟ نه، دل، متعلق به این جبهه است؛ جان، دلباخته‌ به این اهداف و آرمان‌هاست. او یک نقصی دارد. مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقص‌های این حقیر باطن است؛ نمی‌بینند. «گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم / آیا تو چنان که می‌نمایی هستی؟». ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد. با این نگاه و با این روحیه برخورد کنید.
البته انسان نهی از منکر هم می‌کند؛ نهی از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت... آقای فرجام در مورد لباس روحانیت تذکر خوبی دادند. آنهایی که درسشان یک قدری پیش رفته، لباس روحانیت بپوشند اما بدانند لباس طلبگی پوشیدن، بار سنگینی است. این عمامه‌ چند سیری که شما روی سرت می‌گذاری، خیلی سنگین است. به مجردی که دیدند شما عمامه داری، سیل سؤال و اشکال و اینها وارد می‌شود.
اگر آنچه که نمی‌دانی، گفتی نمی‌دانم، بعد رفتی آن را تحقیق کردی و دانستی و احیاناً آمدی به او گفتی، این خوب است اما اگر آنچه که نمی‌دانی، به شکل غلط جواب دادی یا چون نمی‌دانستی، عصبانی شدی که چرا این را از من سؤال کرد، این دیگر خوب نیست. اگر بناست آدم اینجور باشد، نبودن بهتر است.»

اگر چه در این چند سال ثابت شده که دوستان اقتدار گرای ولایتمدار این شعارشان در حد حرف است و در عمل ولایتمداری را با عیار خودشان می سنجند ، اما راه بازگشتی هم وجود دارد و ما به آنها میگوییم:

مگر احمدی نژاد چه گفته بود که آنگونه برآشفتید؟ / آیا زمان عذرخواهی فرا نرسیده است؟

 

برای روشنگری بیشتر اینجا را کلیک کنید

برگرفته از شبکه ایران

 

هیچ تفاوتی میان دیدگاه رهبری و رئیس جمهور در حوزه حجاب وجود ندارد / نگاه تکفیری و تحجرزده به عرصه فرهنگ جایگاهی بین مردم ندارد

 


:: موضوعات مرتبط: جامعه , ,
:: برچسب‌ها: عدالت ,



چرا برخی خودمانی ها آلزایمر گرفتند؟
نوشته شده در یک شنبه 14 آبان 1391
بازدید : 396
نویسنده : حسین
سردار سعید قاسمی:

این دوره (دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد) خون دل خوردیم. هیچ دوره‌ای به اندازه این دوره به قول دوست و دشمن آقا خودش را به طور تمام و کامل خرج نکرد.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910715000089

 

روی سخنم فقط با حاج سعید نیست بلکه با همه طرفداران و موافقان سخنان ایشان است.با کسانی است که حرف رهبر انقلاب را گوش نمی دهند یا به زعم خودشان ترجمه میکنند

برادران ارزشی!

۱- خون دل خوردن های دوره اصلاحات یادتان رفته است.آن زمانی که روزانه ۱ شبهه در دین وارد میشد، به اسم گفتگوی تمدنها آبراهام لینکل را شهید خواندند، آمریکا صاحب فرهنگ چند هزار ساله شد،فاتحه فرهنگ کشور خوانده شد ، رزمندگان و یادگاران و همسنگرانتان را خشونت طلب خواندند و ... را یادتان رفت؟

۲- در برابر ابرقدرتها ایستادن، هولوکاست را زیر سوال بردن،۱۱ سپتامبر را مشکوک خواندن، یاد شهدا را زنده کردن، به خانواده شهدا بعد از ۱۶ سال از خاتمه جنگ مدال ایثار دادن، مردمی بودن، آرمانهای انقلاب را زنده کردن و .... این دوران را به همین زودی فراموش کرده اید؟

۳- سخن آقا در مورد این دولت هنوز به چهل روز نرسیده که این چنین شمشیر بسته اید و از بیخ در حال زدن هستید.یک بار این فرمایشات را مرور کن

۴- به این دولت انتقاد وارد است اما نه به این غلیظی که میگویید.

۵- راست می تازد ، چپ می تازد، هیلاری کلینتون و رفقایش هم روی موج دوستانتان خوش رقصی میکنند. آیا نباید به قول آقا روح الله به مواضعتان شک کنید؟

احمدی نژاد همان حرفی را در مورد رابطه با آمریکا زد که امام و رهبر هم گفته اند ولی حالا چون احمدی نژاد گفته بد است. جاسبی هم به نظر من آدم خوبی نیست ولی آیا به حکم رهبری عضو شورای انقلاب فرهنگی نیست؟آیا با همین حکم هاشمی رفسنجانی رییس مجمع نیست؟

برادر من! به قول فرمایش خودت خطاب به مداحان وقتی که داری می کوبی بدان که کجا را میزنی و تبعات آن را اول به یاد بیار و آن موقع اگر عقلت گفت از بیخ بزن.

فاعتبروا یا اولی الابصار......


:: موضوعات مرتبط: جامعه , ,
:: برچسب‌ها: سعید قاسمی , سردار قاسمی ,



راس امور
نوشته شده در شنبه 13 آبان 1391
بازدید : 398
نویسنده : حسین

چه کسی در راس امور است؟

بحث بر سر اینکه چه کسی در راس امور باشد را باید با این سوالات شروع کرد که معیار برای در راس  بودن چیست ؟ ، راس امور توسط چه کسانی انتخاب می شود؟ و ما از چه دیدگاهی به این قضیه نگاه می کنیم؟ ، در نظام مردم سالاری دینی طبق فرموده امام روح الله(ره) میزان رای ملت است یعنی میزان برای در راس بودن مردم می باشند و آنان تعیین کنندگان راس امورند  ؛اصل 56 قانون اساسی در این مورد می گویدحاکمیت مطلق بر جهان و انسان از آن خداست و هم او، انسان را بر سرنوشت اجتماعی خویش حاکم ساخته است . هیچکس نمی تواند این حق الهی را از انسان سلب کند یا در خدمت منافع فرد یا گروهی خاص قرار دهد و ملت این حق خداداد را از طرقی که در اصول بعد می آید اعمال می کند.» حال باید پرسید که در میان قوای سه گانه کدام قوه از درجه مردمسالاری بالاتری برخوردار است که طبق اصل بالا آن را در راس امور بدانیم

. قوه قضاییه بوسیله رای مستقیم مردم انتخاب نمی شود  لیکن  از موضوع بحث ما خارج است لیکن قطعا قوه قضاییه در راس امور نیست.

حال بحث را در مورد مجلس و دولت آغاز می کنیم

قبل از شروع باید  ابزارها برای اندازه گیری  درجه مردمسالاری یک نهاد مشخص شود موارد زیر مطمئنا معیاری مناسب در این امر است

نهادی که مستقیما توسط رای مردم انتخاب می شود از درجه مردمسالاری بیشتری نسبت به نهادی که با واسطه توسط رای مردم انتخاب می شود برخوردار است. فرضا در یک شهر مردم مستقیما شورای شهر را انتخاب می کنند و شورای شهر شهردار را لیکن این شورای شهر است که بر شهرداری نظارت می کند نه برعکس.

نهادی که همه کشور به او رای می دهند نیز درجه مردمسالاری بیشتری نسبت به نهادی که اعضای یک شهر یا یک منطقه به آن رای می دهند دارد ، به عنوان مثال، هر کدام از  نمایندگان مجلس ، شورای شهر و مجلس خبرگان  فقط از رای مردم شهر خود برخوردارند نه رای همه مردم کشور ؛ در این بین رئیس جمهور تنها کسی است که از رای قاطع همه مردم برخوردار است.

البته می توانیم  در راس بودن را به میزان مسئولیت یک نهاد یعنی به میزانی که یک نهاد اختیار دارد و از آن ها  مورد سوال قرار میگیرد مرتبط سازیم که در این صورت نیز قانون اساسی مسائل را روشن می کند

رئیس جمهور که طبق که اصل 117 قانون اساسی با رای اکثریت مطلق آراء انتخاب می شود طبق اصل 113 بعد از رهبری عالی ترین مقام رسمی کشور است ؛اصل 113 در این مورد می گویدپس از مقام رهبری رئیس جمهور عالی ترین مقامرسمی کشور است ومسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز در اموری که به رهبری مربوط می شود، بر عهده دارد

لکن رئیس جمهور به عنوان کسی که با رای اکثریت و مستقیم مردم انتخاب می شود حق نظارت بر مجلس ، قوه قضاییه، صدا و سیما ،سپاه پاسداران ،بنیاد مستضعفان ، آستان قدس رضوی و ... را دارد.

به امید ظهور امام مهدی (ع) که در همین نزدیکی است.....


:: موضوعات مرتبط: جامعه , ,
:: برچسب‌ها: احمدی دلاور , احمدی نژاد ,