پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
كتاب هاي جالب
نوشته شده در دو شنبه 20 خرداد 1392
بازدید : 596
نویسنده : حسین

آن‌چه می‌خوانید سخنان رهبر انقلاب در ۴سال گذشته است که فعالان سیاسی و رسانه‌ای را به اخلاق و انصاف دعوت کرده است. حرف اصلی ما این ‏است که طبق دیدگاه‌های رهبر، سیاسیون، رسانه‌ها، نامزدهای انتخاباتی و هوادارانشان چه کارهایی نباید بکنند؟ البته اگر ادعا دارند ولایت‌مدارند‎…‎

دانلود لینک مستقیم «نسخه پی دی اف» جزوه در 24 صفحه و با حجم یک مگابایت

 

 

 

 

گزیده‌ای از بیانات و توصیه‌های حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا «كتابچه‌ی انتخاباتی» منتشر شد.

این كتابچه چهارده فصل دارد. «ویژگی های نامزد اصلح، نقاط قوت و ضعف دولت نهم و دهم، شنبه‌ی بعد از انتخابات، پایبندی به سیاست‌های كلی نظام، نقش رئیس‌جمهوری در تحقق برنامه‌ی پنج ساله، ریاست جمهوری و چشم‌انداز ۲۰ ساله، وظایف شورای نگهبان در انتخابات، تاكتیك‌های دشمن، تجربیات انتخابات ۸۸، اصول رقابت سیاسی، اهمیت شورای نگهبان، بایدها و نبایدهای رسانه‌ها در انتخابات، وظیفه مردم در انتخابات و اهمیت انتخابات ریاست جمهوری».

«پایگاه خبری تحلیلی رئیس جمهور ما» با انتشار این كتابچه تلاش دارد در چهارده بخش ضمن معرفی شاخص‌های نامزد اصلح از نگاه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تاكتیك‌ها و اهداف دشمن برای این انتخابات را شناسایی كند و با ارائه‌ی دستورالعمل‌هایی به مخاطبینش، به عنوان یك دفترچه راهنما، عبور از امتحان انتخابات را تسهیل كتد.


دانلود لینک مستقیم کتاب انتخاباتی یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری با حجم 7 مگابایت

 

دانلود لینک مستقیم کتابچه انتخاباتی چهارمین انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا با حجم 4 مگابایت

 

نگاهی به کتاب بازسازی و سازندگی/نقد خاطرات سال1368هاشمی رفسنجانی

نوشتن خاطرات روزانه در بین سیاستمداران بسیاری از کشورها وجود داشته و دارد و آنها سعی می کنند در زمان مقتضی و با چاپ این خاطرات، به تاریخ سازی و بیان وقایع مهم در کشورشان بپردازند. در جمهوری اسلامی نیز آقای هاشمی از کسانی است که از سال 1360، خاطرات خود را به صورت روزنوشت به رشته تحریر درآورده و در ده سال گذشته سعی نموده با چاپ این خاطرات، به بیان مسائل تاریخ جمهوری اسلامی از نگاه خود بپردازد

دانلود لینک مستقیم بولتن با حجم 6.5 مگابایت

 

این ویژه نامه سعی دارد با نگاهی به تاریخ صدر اسلام و از منظر محققین تاریخ اسلام، گره از برخی ابهامات سیاسی و تهمت هایی که به مالک اشتر زمان دکتر احمدی نژاد در یکی دوسال اخیر زده شده بگشاید .

ویژه نامه راوی به سردبیری حسن قاسمی با بهره از مطالبی از آیت الله جعفر سبحانی، آیت الله محمد علی جاودان، حجت الاسلام بهمن شریف زاده، حجت الاسلام پناهیان، سعید امیری، علی ونایی، مرتضی سیف اللهی و... در 72 صفحه منتشر شد.

این ویژه نامه سعی دارد با نگاهی به تاریخ صدر اسلام و از منظر محققین تاریخ اسلام، گره از برخی ابهامات سیاسی و تهمت هایی که به مالک اشتر زمان دکتر احمدی نژاد در یکی دوسال اخیر زده شده بگشاید .

دانلود لینک مستقیم فایل پی دی اف این ویژه نامه با حجم 31 مگابایت .

 

 


:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , آزاد راه گمشده , ,
:: برچسب‌ها: كتاب , جزوه , انتخاباتي ,



بازدید : 1620
نویسنده : حسین

 

کتاب 'آوای خرد' ؛ دفاع از گفتمان فرهنگی دولت احمدی نژاد + دانلود

 

این کتاب در 40 فصل و برای اولین بار به تبیین نظریه "مدیریت جهانی دینی" از نگاه دکتر احمدی نژاد و نزدیک ترین چهره دولت به وی یعنی مهندس اسفندیار رحیم مشایی پرداخته است.
حجت الاسلام و المسلمین بهمن شریف زاده که در این کتاب با شیوه احسن به نقد کارشناسی نظرات مخالفان پرداخته است،نزدیک به 10 سال مدیر مدرسه علمیه مروی بوده است . وی در فصل "بزرگترین خطری که انقلاب را تهدید می کند" می نویسد:

 


اشکال از آنجا بر می خیزد که معمولا "فقه" در مراکز علوم دینی سیطره داشته است. فقه بسیار شریف و عالی است و بخش مهمی از دانش دین خداست؛ اما دانش قوانین است نه دانش تربیت. "منحصر کردن اسلام در فقه " یکی از مهمترین نشانه های تحجر است. و به نظر بنده، به همان اندازه که سکولارها خطرناکند متحجرین هم خطرناکند."

 

 

کتاب" آوای خرد" که چاپ اول آن در نمایشگاه کتاب امسال منتشر شد با استقبال گرم مخاطبان و در کمتر از یک ماه به چاپ سوم رسیده است. شما می توانید فایل پی دی اف این کتاب را از این اینجا دانلود کنید .

چاپ سوم این کتاب در تیتراژ 2000 نسخه و با قیمت 12 هزار تومان هم اکنون در دسترس علاقمندان کشف حقیقت در معمای " جریان انحرافی" است.

 

دانلود لینک مستقیم فایل پی دی اف کتاب در 448 صفحه و با حجم 2.5 مگابایت


:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , آزاد راه گمشده , ,
:: برچسب‌ها: كتاب PDF , دانلود كتاب آواي خرد , كتاب آواي خرد ,



خداحافظ
نوشته شده در چهار شنبه 15 خرداد 1392
بازدید : 664
نویسنده : حسین

آنچه در حال رخ دادن است را "باور" نمی کنم! برایم سخت است که به خودم این شرایط را بقبولانم.

توقع ما این بود که به پاس یک دهه جان کندن برای کشور و انقلاب٬ به ما هم اجازه بدهند برای تعویض لوکوموتیو قطار انقلاب٬ یک کاندیدا معرفی کنیم. به هر ترتیب و به هر مصحلت نگذاشتند! اشکال ندارد! سلمنا!

اما باور نمی کردم حتی خودمان را هم از این قطار پیاده کنند. شاید فرصت خداحافظی است!

پس دوستان را با چند خداحافظی خوشحال می کنیم!

خداحافظ فرصت خدمت!

خداحافظ تهمت های آنچنانی!

خداحافظ هر روز هزار و یک تیتر و فحش و ناسزا!

خداحافظ روزی ۹ بحران!

خداحافظ مردم مداری!

خداحاظ تکریم انسانیت!

خداحافظ عاشقان وطن!

البته اینگونه خداحافظی نمی چسبد! اینگونه باید خداحافظی کرد:

خداحاظ حاشیه سازی!

خداحاظ بی عقلی و بی تدبیری!

خداحافظ فامیل بازی و رانت بازی برای دوستان و نزدیکان!!

خداحافظ بی ام دبلیو و مرسدس های آنچنانی!

خداحافظ کاخ های اونچنانی!

خداحافظ مارکوپولو بازی!

خداحافظ "گدا پروری"

خداحافظ حلقه شکن! 

خداحافظ "قهرمان پلمپ و خیانت هسته ای!"

خداحافظ "بهائی"

خداحافظ "باب جدید"

خداحافظ "انجمن حجتیه ی جدید"

خداحافظ "فراماسون"

خداحافظ "رمال"

خداحافظ "جن گیر"

خداحافظ "ساحر"

خداحافظ "اومانیست"

خداحافظ "بزرگترین خطر از صدر اسلام!"

خداحافظ "ملی گرایی"

خداحافظ "توهم توطئه"

خداحافظ "عاشق اشرافیت!"

خداحافظ "ضد ولایت فقیه"

خداحافظ "نه چپ-نه راست"

خداحافظ "فاضل کُش!"

خداحافظ "برادر انگلیسی"

خداحافظ "آقا زاده"

خداحافظ "دوستدار شیطان اکبر و شیطان اصغر"

خداحافظ "دوست مردم اسرائیل"

خداحفظ "جاسوس"

خداحافظ "بگم! بگم"

خداحافظ "خلاف شرع و قانون"

خداحافظ "دروغگو"

خداحافظ مدعی دروغ بزرگ "نگذاشتند و نمی گذارند"

خداحافظ "مرد اشتباهی"

خداحافظ عامل تصمیمات غیر کارشناسی!

خداحافظ "جیگر دار نژاد"

خداحافظ "لیدر جریان انحرافی"

خداحافظ ..............................

 

 

منبع:

به نقل از وبلاگ گیگا انحرافی


:: موضوعات مرتبط: صهیونیسم آخرالزمان 2012 , جامعه , سیاست , دانستنی های نظامی , احمدی دلاور , آزاد راه گمشده , ,
:: برچسب‌ها: خداحافظ ,



بازدید : 543
نویسنده : حسین

 

محمود احمدی‌نژاد تاکید کرد: ما هستیم و تازه کار ما آغاز شده است و اندیشه بهار و خود بهار چیزی نیست که کسی بتواند با پایمال کردن یک جوانه آن را از بین ببرد.
 
 

شبکه ایران / رییس جمهور کشورمان که در آیین اختتامیه جشنواره وبلاگ‌نویسی و عکس بهار در سالن اجلاس سران حضور یافته بود و برخلاف برخی خبرها، اسفندیار رحیم‌مشایی او را در این برنامه همراهی نمی‌کرد، با بیان اینکه "متاسفانه جای مرد بهاری خالی است، اما حوصله کنید"، اظهار کرد: آقای عزیزی در همین جلسه به من گفت که "باشید" من در پاسخ به او گفتم که ما هستیم، همه هستیم، تازه کار ما آغاز شده است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: اندیشه بهار و خود بهار چیزی نیست که کسی بتواند با پایمال کردن یک جوانه آن را از بین ببرد. گاهی جوانه حتی از زیر آسفالت‌هایی که روی آنها غلطک زده‌اند باز خود را نشان داده است.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه "این وعده خداست که کسی که با عشق به بهار زندگی می‌کند، بهار حقیقی را در آغوش خواهد کشید"، گفت: در آغاز راهیم، یک راه پرافتخار و سرتاسر پیروزی در راه است. اندیشه بهار هرگز طعم شکست را نخواهد چشید، پیروزی در ذات اندیشه بهاری است.
رییس‌جمهور همچنین افزود: اصل حضور انسان در این عالم و انگیزه او رسیدن به بهار و برپا کردن یک زندگی بهاری است. آمدن ما برای برپا کردن بهار است. تمرکز فعالیت شیطان در طول تاریخ از بین بردن یاد و نام بهار و عشق به بهار بوده است. اگر عشق و امید به برپایی بهار وجود نداشته باشد زندگی و حرکت بی‌معناست.
وی با بیان اینکه "اگر شیطان از کسی امید به بهار را بستاند حیات را از او ستانده است"، اظهار کرد: ملت ایران اولین ملتی بوده که حقیقت بهار را شناخته و هزاران سال برای رسیدن به آن زندگی کرده است و هر سال با آن تجدید میثاق می‌کند.
احمدی‌نژاد اضافه کرد: دشمنان بهار در طول تاریخ در برابر ملت ایران ایستاده‌اند و در فرازهای گوناگون تلاش کرده‌اند اندیشه بهار را از ما سلب کنند اما از پس صدها و هزاران حادثه آنچه رفته است دشمن بوده‌اند و آنچه مانده ملت ایران و ملت ایران تا آخر خواهد بود و بهار حقیقی را در همه هستی برپا خواهد کرد.
رییس‌جمهور در ادامه صحبتهای خود گفت: در این مراسم جمعی از دوستان بهار و عاشقان بهار دور هم جمع شده‌اند ولی متاسفانه جای یکی از عاشقان حقیقی بهار و مرد همیشه بهاری ایران خالی است.
بنا بر این گزارش احمدی‌نژاد در پایان سخنرانی خود این شعر را قرائت کرد: ما از تبار رستم و فرهاد و آرشیم / واندر شرار فتنه آخر سیاوشیم / در ااتهاب رؤیت آن مهر آخرین / در مجمر سپیده سپندی بر آتشیم. 
 

لینک دانلود فیلم


:: موضوعات مرتبط: جامعه , سیاست , احمدی دلاور , آزاد راه گمشده , ,
:: برچسب‌ها: فيلم بهاري , يهار , گفتمان بهار ,



بازدید : 535
نویسنده : حسین




شبکه ایران / حجت الاسلام بهمن شریف زاده روز گذشته در جمع حامیان مهندس مشایی سخنان مهمی را بیان کرد که متن کامل آن در ادامه آمده است:

سلام بر شیرزن کربلا که در صحنه برترین مصیبت ها فرمود: «جز زیبایی ندیدم» .
برادران و خواهران گرامی پیوسته از تکلیف و وظیفه امروز حامیان دولت پرسیدند به اختصار به پاسخ این پرسش اشاره ای خواهم کرد. از زینب کبری(س) آغاز کردم تا نخستین تکلیف را که تکلیف دل من و شماست، از کلام حضرتش اتخاذ کنیم. من به دو سنخ تکلیف اشاره می کنم:
1-تکلیف دل که اصل و اساس است؛
2- تکلیف رفتار.

حضرت زینب (س) تکلیف دل را مشخص کرد؛ ایشان فرمود: «ما رأیت الا جمیلا»؛ جز زیبایی ندیدم این گفتار از این موضوع حکایت می کند که اهل حق نگاهی زیرپوستی و عمیق دارند؛ یعنی زیرپوست وقایع را می بینند و نگاه سطحی ندارند. شما پیوسته از امید و امیدواری سخن گفتید و سؤال کردید که امید داشته باشیم یا خیر؛ من می خواهم به صراحت خدمت شما عرض کنم که امید را بر اخبار پی ریزی نکنید. زمانی که امید را بر اخبار بنا کنیم، پیوسته منتظریم خبری درباره تأیید صلاحیت بشنویم و به هر فردی که می رسیم از خبری می پرسیم. ما باید امیدمان را بر مبانی اعتقادی و اساس و اصل باورهایمان بنا کنیم. پی ریزی امید بر ظاهر واقعه کربلا نبود، ظاهر واقعه که مصیبت بریده شدن گلوی سیدالشهداء (ع) و به زمین افتادن امام حق بود، امید حضرت زینب (س) نه بر سطح و ظاهر؛ بلکه بر زیر پوست و عمق این واقعه پی ریزی شده بود. همان عمقی که نجات اسلام، وابسته به آن بود. حال باید دید که زیرپوست واقعه ما چیست.

فرایند جهان رو به روشنایی است
جناب مهندس مشایی و دکتر احمدی نژاد فرمودند در رسیدن به واژه بهار، لطف خدا شامل حال ما شد. گفتمان بهار آن مبنا و اصلی است که ما باید امید خود را بر آن پی ریزی کنیم. بنده دو شب پیش در کنار دکتر از ایشان پرسیدم: آیا فرجی می شود؟ ایشان فرمودند: فرج، فرج حجت خداست و اینها همه بهانه است. گفتمان بهار باید درک شود. جناب آقای احمدی نژاد این واژه را بازخوانی کردند. بازخوانی، معنا، هدف و انگیزه دارد. ممکن است گفته شود که صحبت درباره امام زمان (عج) و انتظار بسیار بوده و هست و فرمایش رئیس جمهور حرف جدیدی نیست؛ اما با کمی دقت متوجه می شوید که بین گفتمان بهار با سخن گفتن دیگران از انتظار تفاوت عمیقی وجود دارد. این همان مبنایی است که باید امیدمان را بر آن پی ریزی کنیم.

در تفکر دکتر احمدی نژاد و مهندس مشایی فرآیند جهان رو به روشنایی است. زمانی جناب مهندس مشایی به بنده فرمود: فلان فردکه ظاهراً نماینده تفکر جماعت پایداری است، وقتی درباره سیرجهان و مهدویت بحث می کردیم، می گفت دنیا رو به تاریکی می رود؛ یعنی فرآیند دنیا رو به تاریکی است و مردم و همه امور هر روز بد و بدتر می شوند. جناب مهندس می گفت به او گفتم: اگر همه بد و بدتر می شوند، چه کسی امام زمان(عج) را می خواهد و چه کسی این حضرت را خواهد خواست؟! اگر همه بد شوند و کسی امام زمان(عج) را نخواهد، ایشان برای چه ظهور کنند؟ علت غیبت حضرت مهدی(عج) این بوده است که مردم شایستگی ایشان را نداشتند؛ حال اگر حرکت جهان رو به بدتر شدن باشد و مردم پیوسته سقوط کنند، علت غیبت تشدید، تحکیم و تثبیت می شود؛ در این صورت حضرت(عج) برای چه باید ظهور کند؟!
توصیه احمدی نژاد و مشایی به حامیان
گفتمان بهار، تفکر حرکت جهان رو به روشنایی است. آن کسی که باور داشته باشد فرآیند حرکت جهان رو به روشنایی است، امیدوار می شود و هرچه که رخ دهد امید خود را از دست نمی دهد. این معنای صحبت آن شب دکتر احمدی نژاد است که بهار شکست نخواهد خورد و در ذات آن شکست وجود ندارد. پیش از بیان توصیه رفتاری، باید نسبت به قلب شما توصیه کنم؛ توصیه دکتر احمدی نژاد و مهندس مشایی نسبت به قلب شما این است که امیدتان را بر خبر پی ریزی نکنید؛ بلکه مبنای آن را گفتمان بهار قرار دهید و امیدتان را بر همان مبنا بنا کنید.

گفتمان بهار همان گفتمان انقلاب اسلامی است؛ اما می خواهم خدمت شما نکته ای را تذکر دهم؛ چون سؤال شد که آیا تفاوتی میان گفتمان ما با گفتمان انقلاب اسلامی وجود دارد یا خیر. آیا مذهب جعفری با دین محمدی (ص) تفاوتی دارد یا خیر؟
ما معتقدیم مذهب جعفری همان تفکر و دین رسول خدا (ص) است؛ اما ممکن است این پرسش مطرح شود که پس چرا این نام مطرح می شود؟ دوستان بدانید هر نام نوین و اندیشه والایی که به وجود می آید در گذر زمان توسط برخی مدعیان اهل نفاق مصادره می شود. شنیدید مهندس مشایی در بحث پایان اسلام گرایی چه گفت؟ ایشان گفت: کدام اسلام؟ اسلامی که مصادره شده است؟ وهابیون می گویند: اسلام. سلفی گری می گوید: اسلام، پیش از بروز و ظهور امام صادق(ع) هم همه می گفتند اسلام. اسلامی صحیح، یعنی مذهب جعفری چگونه باید معرفی شود؟ یعنی در میان قرائت های گوناگون از اسلام، قرائت صحیح، قرائت جعفربن محمد (ع) است. در طی سی و پنج سالی که از عمر گفتمان انقلاب اسلامی می گذرد چه بسیار مدعیانی که تلاش کرده اند با قرائت خویش از راه امام خمینی (ره)، این گفتمان را به نفع خویش مصادره کنند؛ آیا تعداد آنها کم بودند؟! امروز از گفتمان بهار سخن می گوییم که قرائتی صحیح از گفتمان انقلاب اسلامی است؛ چون امام (ره) انقلابی را ایجاد کرد که آرمان و غایت او مهدی(ع) بود و گفتمانی را مطرح نمود که رو به روشنایی داشت و حرکت جهان را رو به روشنایی می دید نه رو به تاریکی. دقت کنید اگر گفتمان بهار را درک و به خوبی باور نکنیم، مبنایی برای امیدواری نداریم. تکلیف دل ما امیدواری است؛ اما امیدواری باید بر مبنا استوار شود نه بر خبر. آن مبنا گفتمان بهار است. این همان عنایتی است که جناب دکتر احمدی نژاد و مهندس مشایی گفتند شامل حال ما شد. این دو بزرگوار فرمودند: خدا به ما لطف کرد که واژه بهار را در گویشمان قرار داد و به ذهنمان آورد.

حال پرسش این است که تکلیف رفتار چیست و چه باید بکنیم؟ تکلیف دل بالاتر از تکلیف رفتار است؛ اگر دلی امیدوار نداشته باشیم، حرکت ادامه پیدا نمی کند. اگر می خواهید حرکت را ادامه بدهید، باید بهاری شوید. توصیه موکد جناب آقای احمدی نژاد و مهندس مشایی این است که بهاری بشویم. بهاری شدن به معنای آن است که گفتمان بهار را باور کنیم. باید این گفتمان در وجودمان شکل بگیرد. گفتمان بهار همان حکایت زینب کبری (س) است: «ما رأیت الا جمیلا»؛ جز زیبایی چیزی ندیدم؛ اما چه باید بکنیم؟ در موضوع رفتار چه تکلیفی داریم؟ تکلیف ما ولایتمداری است. اتفاقاً ولایتمداری هم از آن واژگانی است که 35 سال از عمرش می گذرد و توسط برخی از مدعیان مصادره شده است و به همین دلیل باید تبیین شود که ولایتمداری چیست؟ رهبر معظم انقلاب حفظه الله جناب آقای احمدی نژاد را معیاری نسبی برای انتخاب ساختند. معنای این حرف چیست؟ ایشان فرمودند: دولت بعدی باید همه نقاط مثبت این دولت را داشته باشد و از نقاط ضعف آن به دور باشد.

در مصاحبه با یکی از روزنامه ها (نام آن روزنامه را به یاد نمی آورم) از من سؤال شد: این مسئله مگر در دولت های قبلی صادق نبوده است که آقا در این برهه از زمان این موضوع را بیان فرمودند؟ گفتند: حتماً صادق بوده است. در اصل حکم عقل است که دولت بعدی باید بهتر از دولت قبلی باشد و گام بعدی باید بهتر از قبلی باشد؛ اما این حکم مطلق است و مقید و زمانمند نیست. تأکید و تصریح آقا بر این حکم عقل، درباره دولت احمدی نژاد به معنای این است که من گفتمان احمدی نژاد را می خواهم؛ به عبارت دیگر منظور ایشان این است که من این گفتمان را می پسندم. بنابراین باید معیار رهبری را برای مردم بازگو و تبیین کنید. زمان چندانی از بیان این کلام نگذشته (حدود دو ماه بیشتر نیست که ایشان این موضوع را بیان فرمودند) و بنابر این فرمایش ایشان هنوز تازه است. مطالبه معقول مطالبه ای است که معیار رهبر معظم انقلاب را جویا شود. ایشان گفتمان دکتر احمدی نژاد را می خواهد؛ چون فرمودند دولت بعدی باید همه نقاط مثبت دولت احمدی نژاد را داشته باشد. چه نقاطی از نگاه ایشان مثبت است؟ برای پاسخ به این پرسش باید به فرمایش های معظم له مراجعه کرد. احیای ارزش های انقلاب، احیای گفتمان امام(ره) و آن چه ما از حضرت امام(ره) آموختیم همه در فرمایش مقام معظم رهبری نسبت به این دولت است. البته این در بحث از ارزش هاست.

چرا هر کس جز احمدی نژاد؟
 ایشان درباره خدمات بسیار دولت سخن گفته اند؛ مسکن مهر، سهام عدالت، هدفمندی یارانه ها و... در سخنان ایشان نقاط مثبت دولت آقای احمدی نژاد به شمار آمده اند. مقام معظم رهبری تک تک این نقاط مثبت را برشمرده و سپس فرموده اند دولت بعدی باید نقاط مثبت این دولت را داشته باشد؛ یعنی احمدی نژاد معیار است. حالا چرا می گوییم تبیین کنید؟ چون تبیین مهم است. اگر نفس کلام رهبر را در این زمینه تبیین کنید، مسائل بسیاری روشن می شود. در برابر آنچه رهبر فرموده است می بینید گفتمانی قرار گرفته است که از هشت سال پیش می گوید: هرکسی اداره دولت را در دست بگیرد جز آقای احمدی نژاد. این موضوع در کلام آقای هاشمی مطرح است که هرکسی باشد جز احمدی نژاد. ایشان از هشت سال پیش این گفتمان را مطرح کرده و امروز هم هنوز دارد آن را ادامه می دهد. با توجه به همین حساسیت امروز باید پرسید: احمدی نژاد کیست؟ یعنی احمدی نژاد امروز کیست؟ خودش گفت: احمدی نژاد مشایی است و مشایی احمدی نژاد؛ پس طبق گویش آقای هاشمی هرکسی باشد جز احمدی نژاد یعنی امروز هرکسی باشد جز مشایی. من می خواهم گفتمان رهبری برای مردم تبیین شود. گفتمان رهبری این است: من گفتمان احمدی نژاد را می خواهم؛ چون فرمودند: دولت بعدی باید همه نقاط مثبت این دولت را داشته باشد. گفتمان مقابل رهبری که بعداً می گویند: من ولایتمدار، چنین و چنان و تسلیم امر رهبریم، برخلاف واقعیت است، مصادره واژه ولایتمداری است؛ زیرا می گوید: هرکسی باشد جز احمدی نژاد؛ یعنی هرکسی باشد جز کسی که بخواهد خط احمدی نژاد را ادامه بدهد. این موضوع را باید برای مردم تبیین کرد؛ شما نیز همین کار را انجام دهید و آن را تبلیغ کنید. تبیین این فرمایش فعالیتی نیست که ما را دچار معضل سیاسی و امنیتی کند؛ چون کلام رهبری است که تبیین می شود و در نقطه مقابل همه حرکت ها برای این است که چنین اتفاقی نیفتد.

می خواهم نکته آخر را خدمتتان عرض کنم؛ برای این منظور که گفتمان احمدی نژاد فراموش شود تلاشی هم صورت می گیرد؛ این تلاش برای انتساب برخی از تأیید صلاحیت شدگان به جناب دکتر احمدی نژاد است. من می خواهم این موضوع را هم تبیین کنید که چنین انتسابی باطل است. تفکر هیچ فردی از این جمع احراز صلاحیت شده با تفکر احمدی نژاد تناسب ندارد. این حرکت غلطی است برای آرام کردن حامیان دولت جناب احمدی نژاد.

جناب احمدی نژاد چند حرکت کردند. پیش از این حرف ها این خط خوانده شده بود. بسیاری پرسیدند: چرا آقای احمدی نژاد با آقای مشایی وارد ستاد شدند؟ این سؤال را از آقای احمدی نژاد هم کردند. سیل حمله ها و هجمه ها به ایشان را شاهد بودید. نمی خواهم زیاد صحبت کنم و قصدم فقط آشکار شدن این نکته است که تکلیفی را هم برای ما معین می کند. آن روز اشاره کردم که در پس پرده آمدن جناب آقای احمدی نژاد با آقای مشایی حرف های ناگفته است. حرف های ناگفته ای برای باطل کردن یک فکر نادرست یا یک توطئه. توطئه چه بود که آقای احمدی نژاد با این حرکت باطلش کرد؟ پیش از این حرف ها ولوله افتاده بود که اگر آقای احمدی نژاد چوب خشک هم بگذارد مردم به آن رأی می دهند می دانید معنای این حرف چیست و با چه هدفی گفته می شد؟ هدف از بیان آن دوست داشتن آقای احمدی نژاد نبود؛ بلکه هدف این بود که فرد مورد نظر احمدی نژاد و کسی که ایشان تفکرش را منحصر در او می بیند در دید حامیان رئیس جمهوری مبهم شود. عده بسیاری برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند.

فقط مشایی
 اما پرسش این است که چرا بسیاری از آنها که با آقای احمدی نژاد بودند این کار را انجام دادند؟ در آن روز هم همین تلاش ادامه داشت تا فرد خاصی را به دکتر احمدی نژاد نسبت دهند؛ از همین رو رئیس جمهور آمد تا خط بطلانی بر این توطئه بکشد و نشان دهد که نظرشان منحصراً بر جناب آقای اسفندیار رحیم مشایی است و هیچ فردی جز ایشان نمی تواند گفتمان بهار را ادامه دهد. آمدن ایشان ایثار بود، اما برای خنثی کردن توطئه یاد شده ضرورت داشت. متأسفانه الآن نیز بعضی ها دوباره دارند این توطئه را ادامه می دهند و برخی از جماعت احراز صلاحیت شده را به احمدی نژاد نسبت می دهند. آنچه مهم است تشریح نادرست بودن این نسبت است که نه خلاف امنیت است نه خلاف سیاست. نظر آقای احمدی نژاد منحصر در آقای مشایی است نه شخص دیگر؛ یعنی شخص دیگری خودش را به احمدی نژاد متصل نکند. اشتباه نکنید گفتمان بهاری فقط در آقای اسفندیار رحیم مشایی منحصر است. 
 


:: موضوعات مرتبط: جامعه , سیاست , احمدی دلاور , آزاد راه گمشده , ,
:: برچسب‌ها: گفتمان دولت , فيلترينگ سايت هاي حامي دولت , حامي , حامي دولت , طرفداران احمدي , مشايي , فيلتر شكن ,



سوريه انقلابي كه بود انقلابي كه نيست
نوشته شده در یک شنبه 5 خرداد 1392
بازدید : 495
نویسنده : حسین

حتما همتون ميدونيد حرامزاده هايي در سوريه كه توسط حرامزاده هاي حاكم بر كشورهاي بي بخار عربي ساپورت ميشن چه جناياتي بر عليه نسل بشر به جرم فقط به جرم شيعه بودن انجام دادن

 

 

 

عكس هاي +18 در ادامه مطلب.......


:: موضوعات مرتبط: صهیونیسم آخرالزمان 2012 , آزاد راه گمشده , ,
:: برچسب‌ها: سوريه , جنايات وهابي ها ,



ویژگی‌های گفتمان احمدی‌نژاد
نوشته شده در یک شنبه 5 خرداد 1392
بازدید : 524
نویسنده : حسین
 
 
نگاهی به چینش فعلی 8 نامزد قطعی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم نشان می‌دهد که گفتمان حامیان دولت فاقد هرگونه نماینده‌ای در این عرصه است. گفتمانی که مولفه اصلی آن داعیه‌داری قشرهایی از جامعه بود که حضرت امام روح‌الله آنان را ولی‌نعمتان اصلی این نظام و انقلاب خوانده بودند.
 
 
 
گفتمان حامیان دولت در سال‌های 84 و 88 با اجماعی که نه در سطح سیاسیون و کانون‌های قدرت و ثروت، بلکه با اجماعی که در طبقه قشرهای متوسط و مستضعف جامعه شکل گرفت، به رأس قوه مجریه راه یافت. اما در دو سال اخیر هجمه رسانه‌ای و غیر‌رسانه‌ای وسیعی علیه حامیان گفتمان دولت و حلقه اصلی تشکیل دهنده آن با طراحی بازی‌ای دقیق و برچسبی به نام انحرافی شکل گرفت. انتخابات مجلس نهم، نخستین عرصه عملی کردن این سیاست بود و در پروسه‌ای بی‌سابقه، این دولت‌های نهم و دهم بودند که برخلاف دولت‌های سازندگی و اصلاحات، هیچ نماینده‌ای را در انتخابات پایان دوره خود برای نمایندگی از طرف گفتمان غالبشان نداشتند! حال سوالی که در این میان پیش می‌آ‌ید، این است که آینده گفتمان حامیان دولت چه خواهد شد؟

ویژگی‌های گفتمان احمدی‌نژاد
دکتر حمیدرضا اسماعیلی می‌گوید: در پاسخ به پرسش شما باید بگویم گفتمان آقای احمدی‌نژاد و دولت‌‌های نهم و دهم چه ویژگی‌هایی دارد و براساس آن حالا چه کسانی وجود دارند و چه کسی قرابت و چه کسی فاصله دارد. این پژوهشگر و کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با با بیان این که من نام گفتمان دولت‌های نهم و دهم را گفتمان «پسا اصلاحات» می‌دانم، خاطرنشان می‌کند: یکی از ویژگی‌های این گفتمان، آن است که به لحاظ تاریخی بعد از دولت اصلاحات توانست کرسی ریاست جمهوری و دولت را به دست بگیرد. نکته مهم دیگری هم که وجود دارد، واکنشی است که به لحاظ گفتمانی در واکنش به گفتمان اصلاحات شکل گرفت.
وی در تشریح گفتمان دولت می‌گوید: این واکنش لزوماً به معنای انکار تمام مولفه‌های گفتمان اصلاحات نبود و از آن‌طرف ضمن آن‌که به بخشی از گفتمان اصولگرایی انتقاد داشت، بخشی از گفتمان اصولگرایی را نیز به همراه داشت. لذا از این جهت ما می‌توانیم بگوییم گفتمان حامیان دولت که با دکتر احمدی‌نژاد در سپهر سیاسی ایران ظهور کرد، یک جریان و گفتمان سوم بود، یعنی نه گفتمان اصولگرایی محض بود و نه اصلاح‌طلبی محض، بلکه در واکنش به این دو ظهور کرد. دکتر اسماعیلی با بیان این‌که به جرات می‌توانیم بگوییم که گفتمان آقای احمدی‌نژاد، در دولت‌های نهم و دهم به معنای واقعی یک گفتمان بود، خاطرنشان می‌کند: یعنی کاملاً انسجام داشت. صدر و ذیل این اندیشه با هم انطباق داشت و آقای احمدی‌نژاد را در این وادی می‌توانیم یک انسان پیشرو بدانیم. فردی که با آمدنش یک تئوری جدیدی در عالم سیاست ظهور کرد.
نویسنده کتاب «شورش اشرافیت بر جمهوریت» در تبیین ویژگی‌های این گفتمان می‌گوید: اولاً این را بگوییم که پایگاه اجتماعی گفتمان حامیان دولت را بخشی از نیروهای مذهبی جامعه تشکیل می‌دادند که در طول سال‌های پس از انقلاب هم از جریان راست سنتی روی‌برگردان شده بودند و هم از جریان اصلاحات! در واقع پایگاه اجتماعی که هم خود آقای احمدی‌نژاد و هم گفتمانشان به آن تعلق داشت و شامل طبقه متوسط و طبقه پایین جامعه می‌شد.
دکتر اسماعیلی در‌خصوص مولفه‌های گفتمانی دولت احمدی‌نژاد که بر پایه عدالت استوار شده است، تصریح می‌کند: یک بخش از مولفه‌های گفتمانی احمدی‌نژاد عدالت است که شامل عدالت قضایی، عدالت اجتماعی، عدالت سیاسی و عدالت اقتصادی می‌شود.

مقاومت در عین گفت‌و‌گو
به گزارش ایران وی «مقاومت در عین گفت‌و‌گو» را یکی دیگر از مولفه‌های این گفتمان می‌داند و می‌گوید: در عرصه سیاست خارجی کشور برخی اساساً مولفه مقاومت و استقامت را سعی می‌کنند به کناری بگذارند. برخی دیگر وقتی صحبت از گفت‌و‌گو می‌شود، انگار صحبت از سخن ناروایی به میان آمده است. اما ما می‌بینیم در گفتمان حامیان دولت یا پسا‌اصلاحات بر گفت‌و‌گو در عین مقاومت تاکید شده است.
دکتر اسماعیلی به موضوع هولوکاست اشاره و خاطرنشان می‌کند: آقای احمدی‌نژاد هولوکاست که گرانیگاه و نقطه ثقل رژیم صهیونیستی بر روی آن استوار بود را نشانه گرفت و حریف را چنان آچمز کرد که نه راه پیش داشت و نه راه پس! و به جای شعار دادن، بدون آن‌که هزینه اقتصادی سنگینی هم داشته باشد، یک عملیات روانی را در دنیا علیه این رژیم منحوس به کار گرفت.

ایستادگی در مقابل گروه‌های انحصارطلب داخلی
نویسنده کتاب «شورش ایرانیت بر جمهوریت» ایستادگی در برابر قدرت‌های انحصارطلب را از دیگر مولفه‌های موجود در گفتمان حامیان دولت می‌داند و می‌گوید: این گفتمان و حامیان آن در برابر قدرت‌های انحصارطلب داخلی هم حاضر به امتیاز دادن نیست، چرا که شما باید برای هرچه مردم‌سالار کردن نظام سیاسی کشور تلاش کنی تا امروز ما از دیروز، و فردای ما از امروز بهتر شود. لذا باید ساز‌و‌کارها و ساختار سیاسی کشور طوری طراحی شود که به قول حضرت امام‌(ره) مستضعفان و پابرهنگان، تعیین‌کننده این باشند که تحولات کشور به چه سمتی پیش می‌رود نه گروه‌های ذی‌نفوذ و صاحب قدرت و ثروت. وی در ادامه می‌افزاید: لذا یکی از ویژگی‌های گفتمان حامیان احمدی‌نژاد این است، کسانی که به دنبال این هستند که قدرت را انحصاری کنند و مانند یک توپ به یکدیگر پاسکاری بکنند و در برابر ساختاری که نمی‌خواهد متن مردم را ببیند و رویش حساب کند، مقاومت می‌کند.

مصداقی برای گفتمان دولت نداریم!
دکتر اسماعیلی در پاسخ به این سوال که نماینده گفتمان حامیان دولت در چینش فعلی چه جایگاهی دارد، می‌گوید: آن چیزی که به نظر می‌رسد، این است که در واقع گفتمان حامیان دولت در این انتخابات فقط یک نماینده را داشت که آن هم احراز صلاحیت نشد! لذا کسی که بتوانیم بگوییم دقیقاً مصداق این گفتمان است، فعلاً وجود ندارد! اما این‌که در بین نامزدهای فعلی کدام‌ها نزدیک‌تر هستند و کدام‌ها فاصله بیشتری دارند، قابل بحث است.
وی با بیان این‌که همه این هشت نامزد را می‌شناسیم، خاطرنشان می‌کند: مواضعی که در حال حاضر اتخاذ می‌کنند، نشأت گرفته از مواضعی است که در حیات سیاسی سابقشان نیز وجود داشته است. اگر موضعی که اتخاذ شده با موضع قبلی تفاوت دارد، آن موقع دیگر می‌توانیم بگوییم که نوعی گفتمان‌سازی صورت گرفته است که با هویت سابقش انطباق ندارد.
این کارشناس مسائل سیاسی به مولفه مقاومت در برابر انحصارطلبان اشاره می‌کند و می‌افزاید: شاید یک نماینده‌ای باشد که به لحاظ گفتمانی در ظاهر با آقای دکتر احمدی‌نژاد انطباق یا مشابهت داشته باشد اما من از خودم می‌پرسم آیا این نامزد ریاست جمهوری در برابر گروه‌های ذی‌نفوذ داخلی هم به سمت مقاومت پیش خواهد رفت یا نه؟ این پرسشی است که هنوز در بین کاندیداها به پاسخش نرسیدیم! دکتر اسماعیلی با بیان این که قطعاً هیچ دو نفری شبیه هم نیستند، تصریح می‌کند: اما بحث این است که آیا رکن سوم که همان مقاومت در برابر انحصارطلبان داخلی است را در وجود خود می‌بیند یا نه. این برای جامعه و افکار عمومی و طرفداران آقای احمدی‌نژاد فوق‌العاده مهم است. آیا گروه‌های ذی‌نفوذ مورد خطاب این نامزد در ریاست جمهوری هم هستند؟

 

 

 

تمام شدن گفتمان احمدی‌نژاد اشتباه محض است!
این پژوهشگر مسائل سیاسی درخصوص پیش‌بینی خود از آینده این گفتمان می‌گوید: واقعیت این است که شاید یک عده تصور می‌کنند که تاریخ مصرف این گفتمان تمام شده! اما این تفکر و استنباط اشتباه محض است. این گفتمان، گفتمانی است که تازه متولد شده و در واقع بعید است از جامعه حذف شود، چرا که همیشه وجود داشته است و چیزی که ریشه در جامعه دارد، به این راحتی کسی نمی‌تواند آن را حذف کند.
دکتر اسماعیلی با بیان این که شاید بر فرض در این انتخابات هم این گفتمان نماینده‌ای نداشته باشد، تصریح می‌کند: اما در روزهای آینده بسیاری از جریان‌های مذهبی کشور، جبهه انقلاب و دوستداران انقلاب به این گفتمان نیاز پیدا خواهند کرد. نه تنها به این گفتمان که به شخص آقای احمدی‌نژاد نیز نیاز دارند و این نیست که فکر کنیم همه چیز تمام شده است. وی به یک نکته در این خصوص اشاره می‌کند و می‌گوید: در بین نامزدهای موجود، قطعاً هیچ کدام وزنه‌ای ندارند که بتوانند به تنهایی این سنگینی را پیدا کنند و پیروز انتخابات شوند! به نظر می‌رسد استفاده از گفتمانی که در بین این 8 نفر نماینده ندارد در روزهای آتی ایجاد خواهد شد.

نویسنده کتاب «شورش اشرافیت بر جمهوریت» با اشاره به کسانی که سعی در جذب آقای احمدی‌نژاد به نفع خویش دارند، تاکید می‌کند: از این به بعد تحولات نوینی را شاهد خواهیم بود و آنچه را که آقای احمدی‌نژاد گفتند مبنی بر این که صبور باشید و منتظر، واقعاً باید جبهه انقلاب با این خویشتنداری جلو برود و به آن عمل کند و نباید عجله کند و احساساتی عمل نماید. باید منتظر آرایش سیاسی روزهای آینده بود.


:: موضوعات مرتبط: جامعه , سیاست , احمدی دلاور , آزاد راه گمشده , ,
:: برچسب‌ها: مشاور رئیس جمهور , امام زمان , انقلاب اسلامی , رئیس دبیرخانه جنبش عدم تعهدد , اسفندیار رحیم مشایی , مشایی , امام عصر , ولایت فقیه , گفتمان احمدب نژاد ,



نامه مهندس مشايي به استاد عزت الله انتظامي
نوشته شده در چهار شنبه 1 خرداد 1392
بازدید : 509
نویسنده : حسین

به نام خدای مهربان
استاد عزیزم جناب آقای انتظامی
با سلام و ادب و احترام
از این فرصت استفاده کرده ارادتم را تجدید می کنم. از وضعیتی که پیش آمد خیلی متاثر شدم. روا نیست که در پی یک عمر تلاش خاطرتان مکدر شود. برایتان سلامتی و سرزندگی آرزو می کنم و بارانی را که هم اکنون شروع به باریدن گرفته است ، به فال نیک می گیرم.
دوستدار و مشتاق دیدار
اسفندیار رحیم مشایی

 


:: موضوعات مرتبط: جامعه , سیاست , آزاد راه گمشده , ,
:: برچسب‌ها: نامه به استاد , مشايي , مهندس مشايي , عزت الله انتظامي ,