پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
مرسی نادان
نوشته شده در جمعه 7 مهر 1391
بازدید : 567
نویسنده : حسین

درود دوستان خوبم

امروز بیانات رئیس جمهور  سرزمین کهن و تاریخی مصر در سازمان ملل رو میدیدم/ایشون در بخشی از سخنانش بر علیه اسراییل و در بخشی هم به نفع جمهوری اسلامی ایراد موضع نمود.اما اون چیزی که موجب نادانی این مردک هست به زبان راندن نام مجعول خلیج فارس هست که واقعا تعجب منو برانگیخت/ من همیشه برای پیگیری مواضع جمهوری اسلامی اخبار شبکه خبر و گاهی هم خبر بیست و سی رو میبینم..امشب منتظر این بودم که تلوزیون حاج عزت ضرغامی واکنشی صریح نسبت به این موضع نشون بده ولی با کمال تعجب دیدم موضع تلوزیون ایران کلی ذوق و شوق از این بود که مرسی به نفع فلسطین و ایران حرف زده است که واقعا حال منو بهم زد.واقعا این مسولان ایرانی هستند؟ هرکشوری بود واکنشی مهم نشون میداد و یا سفیر کشور مقابل رو فرا میخوند یا اگه سفیر نداشت از طریق دفتر حافظ منافع واکنش نشون میداد/. واقعا اینها به کدامین سو میروند ؟ دفاع از فلسطین و انرژی اتمی ایران به بهای از بین رفتن تمامیت ارضی کشور ؟ خجالت نمیکشید ؟ تمامیت ارضی که نباشه کشوری نمیمونه به نام ایران که شما بخواهید مسولش باشید و براش انرژی اتمی بیارید؟ به این فکر کردید؟مرسی هم ثابت کرد مثل بشار اسد در ندانستن نام هزاران ساله ی این منطقه از جهان نادان هست و یا حداقل خود را به نادانی زده است/.

پی نوشت 1:سخنرانی سازمان ملل رو که میدیدم اوباما که مزخرفات همیشگی خودش رو زد و ضعفش در سیاست خارجی رو بار دیگه به رخ کشید. نتانیاهو هم حرف زد یه خورده ایدئولوژیک گفت و یه خورده هم اتهام زنی کرد و موهوم مزخرف گفت//از همه بهتر و اونی که به دلم نشست سخنرانی محمود عباس بود که با حرفاش بار دیگه توجه و خشم جهانیان رو به اسراییل جلب کرد .

پی نوشت 2: سازمان ملل در ماهیت خودش گاهی دموکرات و گاهی هم دیکتاتور میشه// دیکتاتوری اون خیلی این روزها بارز شده و اون بخش حق وتو رای شورای امنیت هست که از یک طرف آمریکا هرگونه رای به تشکیل کشور فلسطینی  و از یک طرف هم روسیه هرگونه بیانیه و اقدام مستحکم رو در قبال سوریه وتو میکنه و بر جنایات بشار اسد خونخوار پوشش میذاره//بیچاره ملت های سوری و فلسطینی!این سازمان مگه اسمش ملل نیست؟ شاید ملل مختص کشورهای دارای حق وتو باشه؟!!

:: موضوعات مرتبط: سیاست , ,
:: برچسب‌ها: مرسی نادان , خلیج پارس ,



بازدید : 631
نویسنده : حسین

پایگاه اینترنتی وال‌استریت‌ژورنال 14 آگوست 2012 (24‌مرداد) به برنامه هسته‌ای ایران پرداخت و نوشت: بحران هسته‌ای ایران حدود 20 سال به طول انجامیده و در این مدت، شورای امنیت قطعنامه‌هایی علیه آن تصویب کرده است. بسیاری معتقدند تنها گزینه نظامی می‌تواند ایران را متوقف کند، اما به‌نظر می‌رسد ایران این تهدید را جدی نگرفته است. در عین حال، مشارکت ایران در سازمان‌های بین‌المللی، اصول بنیادین آن‌ها را تضعیف می‌کند. منشور سازمان ملل می‌گوید عضویت برای کشورهای دوستدار صلح که به الزامات این منشور پایبند هستند، آزاد است و... می‌توانند و مختار هستند که این الزامات را اجرا کنند.» جمهوری اسلامی به طور شفاف پایبند به این الزامات نیست.
در ادامه مقاله آمده است: ایران بارها خواستار نابودی اسرائیل شده و از لحن یهودستیزی و ضداسرائیلی در موضع‌گیری‌های خود استفاده کرده که این موضوع، ناقض کنوانسیون ژنو است. در عین‌حال، ایران بارها مورد تحریم شورای امنیت و محکومیت از سوی آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای قرار گرفته است. کمک به رژیم اسد در کشتار شهروندان سوری را نیز باید به پرونده ایران افزود. همچنین این کشور به‌طور منظم میزبان نشست‌های نفی هولوکاست است. با وجود این، سازمان ملل از رهبران ایران استقبال کرده است. ایران اخیراً در طول اجلاس مبارزه با مواد مخدر، «صهیونیست‌ها» را به گسترش و توزیع مواد مخدر در سراسر جهان متهم کرد. ایران سایر سازمان‌های بین‌المللی را نیز تضعیف می‌کند. در حال حاضر، صندوق بین‌المللی پول با بانک مرکزی ایران همکاری می‌کند و حسابی حدود یک میلیارد دلاری از این بانک در اختیار دارد.
در پایان مقاله آمده است: آمریکا و اتحادیه اروپا این بانک را به دلیل پولشویی از جمله انتقال پول به نیروهای نظامی ایران و فعالیت‌های هسته‌ای این کشور تحریم کرده‌اند. شرکت ایران در این سازمان‌ها غیرقابل قبول است. ایران باید به‌دلیل سرپیچی از قوانین بین‌المللی پاسخگو باشد. ماده ششم منشور سازمان ملل به‌صراحت از اخراج اعضایی سخن به میان می‌آورد که به طور مداوم اصول مندرج در این منشور را نقض کرده‌اند. مجازات کمتر در ماده پنجم درج شده که در آن از تعلیق حقوق و مزایای عضویت سخن به میان می‌آید. همچنین سازمان ملل قدرت رد اعتبارنامه‌های هیئت ایرانی را دارد؛ همچنان که در مورد هیئت آفریقای جنوبی در سال 1974 این اقدام را صورت داد.


تحلیل‌ها: این پایگاه اینترنتی صهیونیستی که دستش را از همه جا کوتاه شده دیده و از اینکه ایران تسلیم فشارهای وارده نشده عصبانی است، به موضوعاتی توسل پیدا کرده که یا درباره ایران صدق نمی‌کند مانند بحث عضویت کشورها در سازمان ملل که در ابتدای مطلب به آن اشاره شده است و یا کاملاً درباره آمریکا و رژیم صهیونیستی صدق می‌کند، مانند کشتار شهروندان و یا توزیع گسترده مواد مخدر. اگر ادعاهای واهی اینچنینی در عمل برای آمریکا و رژیم صهیونیستی آورده‌ای داشت، خیلی پیش‌تر به سراغ آن می‌رفتند.


:: موضوعات مرتبط: سیاست , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا , رژیم صهیونیستی , ایران ,



نواقص رژیم صهیونیستی
نوشته شده در جمعه 7 مهر 1391
بازدید : 570
نویسنده : حسین

پایگاه اینترنتی آتلانتیک 12 آگوست 2012 (22 مرداد) در مقاله‌ای به پیامدهای منفی حمله رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران پرداخت و نوشت: سردبیر روزنامه هاآرتص نوشته است به‌نظر می‌رسد جهان این موضوع را که اسرائیل به‌زودی به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله می‌کند، پذیرفته است. به‌طور واضح، دولت اوباما نیز معتقد است اسرائیل به تحقق فوری این هدف نزدیک شده است.
در ادامه مقاله آمده است: به هر حال، حمله اسرائیل پیامدهایی خواهد داشت که عبارتند از: 1- مردم بی‌گناه کشته خواهند شد. کاملاً محتمل است که حمله محدود اسرائیل می‌تواند به کشته شدن مردم بی‌گناه بینجامد و حمله تلافی‌جویانه ایران نیز به کشته‌شدن مردم بی‌گناه اسرائیل بینجامد. 2- نیروی هوایی اسرائیل بسیار ماهر و شجاع است؛ اما از ظرفیت‌هایی شبیه نیروی هوایی آمریکا برخوردار نیست. خطراتی مانند سقوط هواپیماهای اسرائیل و کشته و دستگیر شدن خلبان‌های آن‌ها وجود دارد. 3- در صورتی که حمله اسرائیل با موفقیت صورت گیرد، تنها برنامه هسته‌ای ایران به تأخیر می‌افتد و حتی ممکن است روند پیشرفت آن را تسریع کند. هر‌گونه حمله پیشگیرانه اسرائیل این موضوع را در ذهن ایرانی‌ها حتی غیرایرانی‌ها یا مخالفان رژیم ایران تداعی می‌کند که این کشور برای محافظت از خود به تسلیحات هسته‌ای نیاز دارد. 4- حمله اسرائیل ممکن است به برانگیخته شدن موجی از احساس همدلی در میان عرب‌های سنی در خاورمیانه بینجامد.
در پایان مقاله آمده است: حمله اسرائیل سه پیامد منفی دیگر نیز خواهد داشت. 1- حمله اسرائیل به ایران می‌تواند جنگی فراگیر و بی‌پایان در پی داشته باشد و شرایط به‌گونه‌ای وحشتناک رقم خواهد خورد. 2- چنین حمله‌ای فاجعه‌ای برای روابط اسرائیل و آمریکا خواهد بود. در حال حاضر، در میان جامعه آمریکا همدلی چندانی با ایران وجود ندارد. در صورت حمله اسرائیل، ایرانی‌ها اهداف آمریکا را مورد حمله قرار خواهند داد که سبب می‌شود جامعه آمریکا به‌دلیل اینکه اسرائیل سبب بروز این واکنش از سوی ایران شده است، نسبت به اسرائیل رویکرد منفی پیدا می‌کند و 3- رئیس‌جمهور کنونی ایران در مورد جلوگیری از هسته‌ای شدن ایران موضعی بسیار جدی دارد. به نظر می‌رسد او در نهایت، به توسل به زور مجبور می‌شود تا از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای جلوگیری کند. در صورتی که اسرائیل به طور یکجانبه علیه ایران اقدام کند، موقعیت اوباما به‌شدت تضعیف می‌شود. بار دیگر ذکر این نکته ضروری است که حمله اسرائیل در نهایت شرایطی برای تسریع برنامه هسته‌ای ایران فراهم می‌کند.


تحلیل‌ها: اگرچه محور یادداشت این پایگاه اینترنتی، حمله رژیم صهیونیستی به ایران است؛ اما در خلال تحلیل و در پایان آن، مدام به رژیم صهیونیستی هشدار می‌دهد و با زبان تحلیل به این رژیم گوشزد می‌کند که چنین حمله احتمالی، قطعاً به ضرر رژیم صهیونیستی است و حتی می‌تواند وضعیت را بیش از این به‌نفع ایران تغییر دهد.


:: موضوعات مرتبط: سیاست , ,
:: برچسب‌ها: نواقص رژیم اشغالگر ,



بازدید : 580
نویسنده : حسین

خبرگزاری آسوشیتدپرس 26 سپتامبر 2012 (5 مهر) در مقاله‌ای به تحولات سوریه پرداخت و نوشت: بان‌کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل از جامعه بین‌الملل خواست جنگ در سوریه متوقف شود و آن را «فاجعه‌ای منطقه‌ای و دارای پیامدهای جهانی» توصیف کرد. باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا نیز در مقابل به حمایت از سوری‌ها برای سرنگونی بشار اسد متعهد شد و وی را دیکتاتوری توصیف کرد که مردم خود را می‌کشد. بان‌کی‌مون در مورد بحران سوریه تأکید کرد: «ما باید خشونت و جریان انتقال تسلیحات را به دو طرف، متوقف کنیم و هر چه زودتر انتقال قدرت در سوریه را آغاز کنیم.» در حالی‌که اوباما خواستار پایان خشونت نشد. باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا، گفت: «ما به همراه هم باید در کنار سوری‌هایی بایستیم که دیدگاهی متفاوت دارند، سوریه‌ای متحد و با مشارکت فراگیر؛ جایی که کودکان از دولت خود وحشت نکنند و تمام سوری‌ها در نحوه حکومت‌داری نقش داشته باشند؛ سنی‌ها و علوی‌ها، کردها و مسیحی‌ها.»
در ادامه مقاله آمده است: بان‌کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل، اوضاع سوریه را وخیم خواند و گفت این کشمکش، جدی و تهدیدی فزاینده علیه صلح و امنیت بین‌المللی است که مستلزم توجه شورای امنیت سازمان ملل است که البته اختلافات شدیدی دارند. روسیه و چین سه قطعنامه مورد حمایت غرب علیه سوریه را وتو کرده‌اند. هدف از این قطعنامه‌ها ترغیب بشار اسد به پایان خشونت و ورود به گفت‌وگوها برای انتقال قدرت بود. این وضعیت، سازمان ملل (به‌عنوان قدرتمندترین نهاد بین‌المللی) را فلج کرده است و برخی دیپلمات‌ها می‌گویند اوضاع کنونی سوریه بدترین بحران از زمان تنش روابط آمریکا و شوروی در دوره جنگ سرد است. رئیس‌جمهور برزیل نیز در مورد بحران سوریه گفت: «برای بحران سوریه راه‌حل نظامی وجود ندارد. دیپلماسی و گفت‌وگو دقیقاً بهترین گزینه ما نیست.»
در پایان مقاله آمده است: امیر قطر نیز در مورد بحران سوریه گفت: «کشورهای عربی باید مطابق وظایف ملی، بشردوستانه، سیاسی و نظامی خود مداخله کنند و به‌منظور تضمین انتقال آرام قدرت در سوریه خونریزی‌ها باید متوقف شود.» وی از مداخله نیروهای عربی در لبنان در اواسط دهه 1970 به‌منظور توقف جنگ داخلی سخن گفت و آن را «گامی مؤثر و مفید» توصیف کرد. امیر قطر اظهار داشت:‌ «می‌دانم یک موضوع قطعی است... اینکه رژیم سوریه دیگر در میان ما در آینده جایی ندارد.» وی از سازمان ملل خواست از «مناطق آزادشده» در سوریه حفاظت کند و کمک بشردوستانه به آوارگان را تضمین کند.


تحلیل‌ها: کسانی که در متن فوق از آن‌ها درباره سوریه نقل‌هایی آورده شده، خودشان از عوامل مشکل‌آفرین و کاملاً مسئله‌دار هستند و تا زمانی که مسئله خودشان را حل نکردند، برای ورود به موضوع سوریه صلاحیت ندارند. بان‌کی‌مون از انتقال قدرت در سوریه می‌گوید بدون اینکه مشخص کند حق چنین اظهارنظری را از کجا آورده است. اوباما از حکومتی سخن می‌گوید که همه اقوام و مذاهب سنی در سوریه در آن نقش داشته باشند، در حالی‌که دولت سوریه در بیشتر حوزه‌ها همین‌گونه بود؛ اما مداخلات آن‌ها همه چیز را به هم ریخت و باعث جنایت‌آفرینی شد. امیر قطر هم ابتدا اعلام کند چگونه در قطر به قدرت رسیده و قطر مطابق با کدام یک از ساختارهای مشروع حکومتی اداره می‌شود که این‌گونه درباره سوریه سخن می‌گوید.


:: موضوعات مرتبط: سیاست , ,
:: برچسب‌ها: سوریه , ایران , حمایت , پایان بحران سوریه ,



ایران متعهد به حمایت از ملت سوریه
نوشته شده در جمعه 7 مهر 1391
بازدید : 569
نویسنده : حسین

روزنامه واشنگتن‌پست 7 آگوست 2012 (17 مرداد) در مقاله‌ای به بی‌ثباتی سوریه و سیاست‌های ایران در قبال این کشور پرداخت و نوشت: روز سه‌شنبه هم‌زمان با درگیری نیروهای وفادار به بشار اسد با شورشیان برای به دست گرفتن کنترل حلب، ایران متعهد به حمایت از دولت سوریه شد. نیروهای بشار اسد از زمین و هوا علیه شهر حلب حمله کرده‌اند که به آوارگی هزاران غیرنظامی ساکن این شهر انجامیده است. سعید جلیلی در نمایش حمایت جدی از دولت سوریه با بشار اسد در دمشق دیدار کرد و متعهد شد که ایران به متحد خود برای مقابله با مداخله خارجی کمک می‌کند.
در ادامه مقاله آمده است: نیروهای اسد در حلب مواضع شورشیان را با تانک و خمپاره هدف قرار داده‌اند و تک‌تیراندازها در پشت‌بام‌ها مستقر شده‌اند. هیلاری کلینتون، وزیر خارجه امریکا در کنفرانسی خبری گفت: «شدت درگیری در حلب واقعا نشان می‌دهد که گرد هم آمدن و همکاری ما برای تدوین طرح انتقالی مطلوب تا چه حد ضروری است.» قرار است وی با این هدف برای گفت‌وگو با مقام‌های ترکیه و شخصیت‌های مخالف بشار اسد به ترکیه سفر کند. همچنین خانم کلینتون علیه مداخله ایران در سوریه هشداری ضمنی داد و گفت این کشمکش می‌تواند به جنگی فرقه‌ای بدل شود: «آن‌هایی که تلاش می‌کنند از مصیبت و رنج مردم سوریه بهره‌برداری کنند... باید درک کنند که این موضوع را مردم سوریه به هیچ وجه تحمل نخواهند کرد.» در عین حال، دولت ایران مدعی است، ایرانی‌های گروگان گرفته شده، زائر بوده‌اند. اما شورشیان می‌گویند آن‌ها اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هستند و ماموریت آن‌ها کمک به دولت بشار اسد برای سرکوب خیزش مردم سوریه بوده است. سعید جلیلی در این باره گفت: «ربودن انسان‌های بی‌گناه در هیچ کجای جهان پذیرفتنی نیست.»
در پایان مقاله آمده است: جلیلی پیش از سفر به دمشق به لبنان سفر کرد که این موضوع خشم جناح‌های سیاسی مخالف اسد در لبنان را برانگیخت. سعد حریری، نخست‌وزیر پیشین لبنان در این باره اعلام کرد:‌ «سفر (جلیلی) به لبنان با منافع مردم لبنان که در کنار برادران خود در سوریه ایستاده‌اند، همخوانی ندارد... ایران باید بداند تمام این تهدیدات و اقدامات مشکوک، سرنگونی متحدش بشار اسد را به تاخیر نخواهد انداخت.»

تحلیل‌ها: در حالی که استکبار و ارتجاع عرب زورمدارانه و برخلاف موازین بین‌المللی و خواست مردم سوریه تمام امکاناتشان را برای سرنگونی حکومت سوریه به‌کار گرفته‌اند، تاب سفر یک مقام مسئول ایرانی به سوریه را ندارند و کلینتون و بازیچه آن‌ها سعد حریری که پیش‌تر طعم تلخ شکست از حزب‌الله لبنان را چشیده، اینگونه به خشم آورده است. سفر جلیلی به سوریه به این معنا است که کثرت و ائتلاف اردوگاه شیاطین نمی‌تواند مانع حمایت ایران از وفاداران به خط مقاومت شود.


:: موضوعات مرتبط: سیاست , ,
:: برچسب‌ها: سوریه , ایران , حمایت ,



پیامک های قبل انتخابات سال 88
نوشته شده در جمعه 7 مهر 1391
بازدید : 662
نویسنده : حسین

درسالگرد انتخابات 22خرداد سال88 بد نيست نيم نگاهي به پيامكهاي آن زمان داشته باشيم حرفهاي جديديست...

*… کوشنر(وزیر امورخارجه فرانسه): خواسته صریح غرب در انتخابات ایران: هرکس جز احمدی نژاد است.

*… شبکه خبری گایسن: پیروزی احمدی نژاد به اندازه پیروزی حزب الله لبنان برای آمریکا و اسرائیل دردناک است. تایمزآنلاین: تنها راه توقف برنامه هسته ای ایران شکست احمدی نژاد است.

*… کوچک زاده نماینده تهران و عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: بنده به عنوان کسی که در کمیسیون اصل نود بارها این پرونده ها را دیده و رسیدگی کرده ام می گویم، افشاگری احمدی نژاد کاملاً حقیقت داشته و اعلام می کنم وی خود را فدا کرد.ژ

*… آیت الله خامنه ای: بنده که اوضاع کشور را از همه آقایان بهتر می دانم و خبر دارم می دانم که بسیاری از این مطالبی که به عنوان انتقاد درباره وضع کشور و وضع اقتصاد و اینها می گویند، خلاف واقع است. اشتباه می کنند…(کردستان۲۲/۲/۸۸)

*… احمدی نژاد: در این دولت هیچ مطبوعاتی با شکایت دولت بسته نشده است درحالی که در دوره موسوی تنها روزنامه منتقد موجود(رسالت) باشکایت مستقیم دولت بسته شد.

*… ویژه: بهزاد نبوی در جمع حامیان موسوی: استراتژی ما در انتخابات این است که احمدی نژاد را دروغگو و بی اخلاق جلوه دهیم تا بتوانیم در ۴ سال آینده فشار رسانه ای را بر او تشدید کنیم.

*… دولت نهم به این دلیل مورد تخریب دو موج داخلی و خارجی قرار گرفته است که گفتمان او، گفتمان امام خمینی(ره) است، مخالفان این دولت با کینه ی امام خمینی به مخالفت با آن می پردازند. مقام معظم رهبری۸۷/۶/۵

*… به اعتقاد من، مرکزی که باید مبارزه با مفاسد اقتصادی را دنبال کند، دولت است و قوه قضائیه در مرحله آخر قرارمی گیرد، باید دولت سینه سپر کند و به میدان بیاید. رهبرانقلاب۸۲/۶/۵

*… من هنوز هم تلخی دوران نخست وزیری میرحسین را در ذائقه ی رهبری که گاهی بروز دارد، احساس می کنم. هاشمی در مقدمه کتاب امید و دلواپسی

*… جرأت مقابله با اژدهای هفت سر فساد در این دولت هست. رهبر انقلاب ۸۷/۶/۲

*… تاج زاده: موج بازگشت به سمت احمدی نژاد در شهرهای بزرگ براه افتاده. اگر دو روز دیگر ادامه پیدا کند همه چیزمان بر باد می رود!

*… سازمان برنامه در کشور بر اساس یک تفکر آمریکایی شکل گرفته است. کسانی که در این جا بودند اساساً تکرارکننده الگوهای غربی به خصوص آمریکایی برای به قول خودشان کشورهای در حال توسعه بودند. مقام معظم رهبری ۱۳۷۵

*… از فرمان ۸ ماده ای امام ره: در امر مبارزه با فساد نباید هیچ تبعیضی دیده شود، هیچ کس و دستگاهی نباید استثناء شود، هیچ شخصی یا نهادی نمی تواند با عذر انتصاب به اینجانب یا دیگر مسئولان کشور خود را از حساب کشی معاف بشمارد، با فساد در هرجا و هر مسند باید یکسان برخورد شود.

*… من در طول نهضت و انقلاب به واسطه ی سالوسی و اسلام نمایی بعضی افراد ذکری از آنان کرده و تمجیدی نموده ام، که بعد فهمیدم از دغدلبازی آنان اغفال شده ام. آن تمجیدها در حالی بود که خود را به جمهوری اسلامی متعهد و وفادار می نمایاندند، و نباید از آن مسائل سوء استفاده شود. و میزان در هرکسی حال فعلی اوست. صحیفه امام جلد ۲۱ ص ۴۵۲

*… لس آنجلس تایمز: سه نامزد دیگر ریاست جمهوری علیه احمدی نژاد بسیج شده اند.

*… بهزاد نبوی: احمدی نژاد انتخاب شود از ایران می روم.

*… آیت الله مظاهری، در دیدار با اعضای ستاد مردمی دکتر احمدی نژاد: اگر موشکباران سیاسی هم شدید مأیوس نشوید، مطمئن باشید فردای انتخابات، شما قوم از جهاد برگشته خواهید بود و هیچ چیز غیر از خدا و حفظ نظام مدنظرتان نباشد.

*… ضریب جینی www.tsd.cbi.ir/intTSD/display/display.aspx

*… این فضای بی بند و باری در حرف زدن و اظهار نظر علیه دولت مسائلی نیست که خداوند متعال به آسانی از آن ها بگذرد. مقام معظم رهبری

*… حجاریان در ستاد پویش دعوت از خاتمی: به موسوی گفتم آنقدر بگو احمدی نژاد دروغگو است که اگر گفت ماست سفید است دیگر مردم باور نکنند.

*… سایت رسمی بانک مرکزی: مدارک صحیح احمدی نژاد و غیر صحیح موسوی در بیان نمودارها: www.cbi.ir/simplelist/3484.aspx

*… رهنورد: شیرین عبادی یک سند افتخار برای انقلاب است./snn.ir

*… رئیس کل بانک مرکزی با تکذیب ادعاهای موسوی: حاضرم مناظره کنم.

*… سند کمک مالی (دانشگاه آزاد) به ستاد انتخاباتی کروبی و نیز مدارک مربوط به حمایت تمام قامت این دانشگاه از میرحسین موسوی در سایت جهان نیوز

*… تصویر صورتجلسه ۴ مدیرکل خاتمی در ۸۳/۸/۶ برای تغییر تعریف بیکاری tardid.com

*… فارس/ آیت الله کعبی: نامه هاشمی در تناقض  با تلاش برای برگزاری انتخابات سالم است.

*… فارس/ احمدی نژاد: باشم یا نباشم آن کسانی که  از این نظام باید اسباب کشی کنند باند ثروت و قدرت هستند.

*… رهبر انقلاب: با آغاز مبارزه با مفاسد اقتصادی نعره های مخالفت بلند خواهد شد.

*… بهزاد نبوی: اگر موسوی رأی نیاورد، احتمال دارد در کشور اغتشاش شود!

http://www.khanetab.ir/?p=691


:: موضوعات مرتبط: سیاست , ,
:: برچسب‌ها: انتخابات , پیامک , سال88 , احمدی نژاد ,